Namazında niyazında olan, zinadan uzak durmuş ve saygılı erkek yok mu? Her tanıştığım kişinin geçmişi zinalarla dolu. Evlenmek istiyorum ama kendim gibi birini arıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanmayacaksın belki ama ben aynı senin tarif ettiğin gibi biriyim yeminle yalan söylemiyorum baştan söyliyim, şöyle ki; bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya. Ve bakirim kendimi aynı benim gibi bakire olan, ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım artık çıksın karşıma offf bıktım yalnızlıktan 😂😅 Yani kim, hangi kadın ya da erkek eşinin ilki ilk aşkı olmayı istemez ki. 🙈😍 RABBİM nasip etsin inşallah 🤲🙏😌
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkese cevap var bize yok mu aşk olsun yaaa 🙃
Soran+1 yılSamimi gelmedi üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılYemin ediyorum ki şu an işten geldim uyucam uyanmak nasip olmasın yalan söylemiyorum bu kadar büyük yemin ediyorum bak, gerçekten çok samimiyim, doğru söylüyorum
Soran+1 yılAnladım da ilk yazdığınız yazı dalga geçer gibi olmuş ondan
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç de bile dalga geçmedim sadece ağlanacak halime bi an gülesim geldi istemsizce neden bilmiyorum 😃
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bütün söylediklerimde çok ciddi ve samimiyim doğru söylüyorum gerçekten lütfen inan 🙏
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın
Cevap sahibi+1 yılİnanmıyor musun yoksa 😥
Soran+1 yılYa sen takık mısın deli misin ya
En İyi Cevaplar
Bu zamanda zinadan uzak erkek azdır onlarinda bir kısmı yapamadıkları için yapmamıştır eminim ellerinde olsa yaparlar her neyse geriye çok küçük bir kısım kalır işte onlarda günah nedir biliyor onlara helal olsun yani nefslerine hüküm edebiliyorlar , her yiğidin harcı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşıma kadar yemin ederim hiç sevgilim olmadı. Allah a şükür zinadan kendimi korudum, korumaya devam edeceğim. Edepli ve merhametli kimseler illa ki kalmıştır. Nasip kısmet bu işler beklemeye devam. Ortamı değiştirin
07 Yorumla
Soran+1 yılİşe gidiyorum yoğunum. Akşamları da en fazla kız arkadaşlarımla kahve filan içiyoruz. Çok şükür bende yapmadım ve bekliyorum ama yaş geçiyo
Cevap sahibi+1 yılValla bende öyleyim işten eve evden işe başka aktivide yok. Sizin adınıza sevindim.
Cevap sahibi+1 yılYaş konusunda haklısınız. Hayırlı kısmetiniz çıkar inşAllah.
Soran+1 yılİnşAllah teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. Anlattığınız gibi biri iseniz sizinle tanışmak isterim.
Soran+1 yılOlur
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama sadece evlenmek için birileriyle görüşmüyorum, iğrenç geliyor. Böyle şeyler akışına bırakılmalı illa evlilik için birileriyle tanışmaya karşıyım.
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyet her zaman daha iyi değil midir
- +1 yıl
Ciddiyet konusuna bir lafım yok ki, direk evlilik için tanışmaya karşıyım sadece. Böyle şeyleri hissederek oraya varmak daha doğru geliyor bana. Yani o kadınla direk evlenmek için tanışmaktansa zamanla tanıyıp onun benim karım olacağı düşüncesi kafama yerleşmesi fikri daha doğru geliyor.
Soran+1 yılOlabilir sonuçta bu da bir seçim
- +1 yıl
Senin düşüncen, benim değil :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBulursunuz aramaya devam ederseniz.
00 Yorumla Benim kimsem olmadı. Eşimin haricinde birine de ait olmam. Benim için eşim değerli. Birlikte geliştireceğimiz sevgiye, güvene ve bağlılığa değer veriyorum. Kadınıma hürmet ederim. Onu eşitim ve dengim sayarım. Onu önemser ve ona değer veririm. O yuzden kimseyle ahlâka aykırı bir hayatım olmadı. Onu utandıracak son kişiyim. Kim olduğumun farkındayım. Ama tanrıdan korkmuyorum. Korkacak bir şey yapmadım ve tanrıların hissettiği, ne düşündüğü onların kuralları ve kabulleri beni ilgilendirmiyor. 🤷♂️ Çünkü ben eşimle, eşime göre yaşarım. Tanrı ise kendisiyle. O yüzden senin düşüncene göre biri değilim. Eminim zinasız bir inançlı karşına çıkar ve mutlu olursun. Var öyleleri, mutluluklar.
210 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan korkuyorum diyenler bile bu kadar ahlaksızken sizin kendi değerlerinizden dolayı bu şekilde bir yaşayış benimsemiş olmanız harika. Tebrik ederim
- +1 yıl
Bazıları, yalnızca çok üstün yetkilere sahip olanların bir tek kendilerine hesap sorabileceğine inanarak yaşamayı tercih edebiliyor. Oysa bu gerçekçi değil. Bize hesap soracak olanlar şu an hayatımızda var olan ve etkileştiğimiz hemen herkes ve her zaman olabilir. Hayatında olacak insana, hakkın olarak saydığın her konuda hesap sormak ve sorgulamak zorundasın. Çünkü her şey, kendine neyi lâyık gördüğünle; kendine neyi hak saydığınla, kendini nasıl mutlu ve değerli yaşatmak istediğin ile alakalı. Sana kötü davranan bir insanın buna hakkı var mı mesela? Eğer izin verirsen evet. Bunu kendisinde bir hak sayar. Sınırlarını göstermek zorundasın. Çünkü senin bir onurun var. Karşına çıkan her insan senin saygına, sevgine, onuruna ve haklarına layık olacak şekilde yaşamak mecburiyetinde. Çünkü bu sana ait bir değer. ++
- +1 yıl
Seninle yaşanacak olan her şey sana uygun olmak zorunda. Duygularına, hislerine, düşlerine her şeyine. Senin layığın olmak zorunda. Bu değeri yaşatmak, korumak ve geliştirmek senin kendine hak gördüğün her şey ile ilgili. Nitelikli bağlar böyle kuruluyor. Özellikle de eşini ve hayat arkadaşını ararken ve tanırken. Bir insanın geçmişi, günümüzü ve yarınımızı ne kadar çok etkileyebiliyor. Bir insanın geçmişinde tercih ettiği yollar bize, bu günümüze ve yarınımıza zarar verebiliyor. ++
- +1 yıl
Hangi kadın, hayatını onunla bununla geçirmiş birine kendisini denk saymak ister ki mesela. Bu nasıl bir kırgınlık yaratır üstelik. Bir insanın geçmişi onun gerçekte kim olabileceklerini de ortaya koyabiliyor. Bir insan sadece tek bir şey değildir, pek çok seydir. O yüzden her yerde aranır. Her yaptığı ve yapmadığında. Yani bir insanın kendisine layık gördüğü değerler bizi ve geleceğimizi her zaman etkiliyor. Zina aldatmaktır bana göre. Hayatında biri olsun veya olmasın. Geleceğinde ki eşine haksızlık ve onun saygı duyduğu değerlere ve ruhuna bir gasptır. ++
- +1 yıl
Bir erkek, eşinin onuruna, saygı ve sevgisine, tüm geçmişi ve değerleriyle bir ömür layık olabilmeyi, layık kalabilmeyi benimsemiş olmak zorunda. Yoksa öyle olan birine lâyık değildir. Geçmişinde kendisine bahaneler bularak yaşayanlar, gelecekte de benzer şeyler için kendilerine bahaneler üreterek yaşarlar. Seni ve ruhunu anlamak için çaba göstermez, en küçük bir şeyde tüm suçu üzerine yıkar, kimsede olmayan hakları kendisinde arar. Çünkü kendisini bilmez. Senin sınırlarını tanımaz. Çünkü o, eşinin onuruna layık bir hayattan hiç yürümemiş, geçmemiştir. O sadece fırsat olarak gördüğü durumların peşini kovalar. Durması gerektiği yeri bilmez. İnsanları da gasp eder. Bunun bütün kötü örneklerini hep her yerde özellikle de hep erkeklerde görüyoruz öyle değil mi. O yüzden kendin için istediğin her konuda her zaman çok haklısın. ++
- +1 yıl
Kadınlar, erkeklere hesap sormalıdır. Kadınlar kendilerine layık olmayan birini hayatlarında asla tutmamalıdır. Yetkili ve bilgili olan sensin. Kendin için belirlediğin her konuda haklı olduğunu hiç bir zaman unutmamalısın. İstediğin her şey için sen haklısın. Ve bir insan senin kadar sana eşit, senin kadar sana denk olmak zorunda. Bu vazgeçilemez bir hakkın. Ama haklarımızı biz koruyacağız biz talep edeceğiz ve biz arayacağız. Yani öncelikle bunun biz farkında olacağız. Bizi, içimizi, sevgi güven ve bağımızı, bilgi ve becerilerimizi, yeteneklerimizi, umutlarımızı, hayatımızı tüketmemeleri için yolumuzu biz seçeceğiz. Yıllarımızı bir ömür sevgi ve sağlıkla yaşamak istiyorsak birini tüm yönleri ve hayatıyla tanımak için o zamanı kendimiz adına biz ayırmak zorundayız. Onu ve her yönünü bilmek, hatalarında uyarmak, bizimle ortak bir çaba içerisinde bulunduğunu görmek zorundayız. Eşimizi seçiyoruz, marketten ambalajlı bir ürün değil öyle değil mi. O yüzden eşimiz bize karşı sorumludur. Her zaman açık ve net olmak, öyle yaşamak zorundadır. Kadınlar erkeklerde en çok buna dikkat etmeliler. Kendi haklarına sahip çıkmalılar. Herkes kendisinden sorumlu. Kendi sorumluluklarını bilen insanlar eşlerinin değer ve kıymetini gerçekten anlar. Bu konuda şüpheye yer yok.
Soran+1 yılBencede bu zamanki yaptığımız hareketler ilerdeki seçiceğimiz eşimizide etkiliyor. Ancak böyle bizim gibi düşünen sayısı gittikçe azaldı maalesef :(
Soran+1 yılYa kendimize denk birini bulamazsak?
- +1 yıl
Taktir ettiğin ve değerli gördüğün her şey için teşekkür ederim. Ancak tüm bunlar olması gereken en temel insanlık değerleri. Böyle olmayacaksa zaten ne kadın olalım nede erkek. Ne sevgimizi yaşayalım ne içimizi paylasalım. Anlaşılmadığımız hiç bir yer bize sağlıklı ortak bir geleceği inşa edemeyecek. Neye nasıl inanırsak inanalım. Önce kendimize ve sonra temel değerlerimize hep sahip çıkalım.
- +1 yıl
Doğru insanla berabersek ne olursak olalım o bize ve hayatımıza; bizim ona ve hayatına eşlik ettiğimiz gibi bize de o eşlik ediyor olacak. Her şey adım adım, yavaş yavaş ve karşılıklı örülüyor. Güven saygı ve sevgi beraberce adım adım kuruluyor. İnsanlar birbirlerini önce günden güne, sonra da bir ömür süresince hep tanımaya eşlik etmeyi böyle böyle seçiyor. Tanımayı sevdiğimiz, birbirimizi anlamaya, dinlemeye, hissetmeye, karşılamaya değer veren insanlarla olalım. Her şey için buna değer. Doğru insan bizi ve değerlerimizi kabul edendir. Karşılığını alabildiğimizdir. Bizimle sürdüren ve ilerlemeyi sevendir. Ve bu gerçekten zaman içerisinde gerçekleşir. Şimdi başlar ve sürdürdükçe hep devam eder. Biz seçeriz bunu, biz kabul eder ve biz isteriz.
+1 yılVar dolu erkek var zina etmeyen ama onları da memurluktu güzel işti altındı düğündü teşekküllü çeyizdi balayiydi diye diye evlilikten soguttunuz yoldan çıkardınız. Abim var evlilik istedi şartlarda anlaşamadılar diye ayrildilar 28 yasimda yoldan çıktı sevgilisiyle yemediği b. k kalmadı. Ondan sonra da ben temiz erkek istiyorum su sitede bile dünya kadar erkek var 30 yasinda bakır dindar niye evlenemiyorler azıcık düşünün azıcık sebatkar olun
110 Yorumla
Soran+1 yılYav herkesi niye birbiriyle karıştırıyosunuz. Bizde kötü insanlarla karşılaştık zinakar mı olduk. Abinizin imanı zayıfmış
- +1 yıl
E bul da görelim o zaman bakır erkek
Soran+1 yılAbinin tercihleri yüzünden gelip burada bana delirmen çok saçma
Soran+1 yılAbin gibi olmayan birini arıyoruz zaten
- +1 yıl
@Tınaztepe varsa da beğenmiyorlar evlilikten değil hayattan soğutuyorlar 500 bin liralık masraf çıkarırsan sen adama nasıl evlenecek bir de şu krizi düşün hele bir de sen çalışmıyorsan sen çalışıyor musun ondan haber ver
- +1 yıl
Soran sana demiyorum bu arada
Ben yapmadım zina ama inan bir karşılığını alamadım herkes güyya diyor yüzün masum sevimli iyi efendi olduğun belli oluyor diyorlar ama kızlar muhattap bile olmuyor çok da çekingenim. Sanırım erkek dediğin görmüş geçirmiş rahat olacak ki kızlar sevsin çekici bulsun ben pişmanım keşke her haltı yeseymişim. Ben muhtemelen evliliği beklemiycem yapcam
013 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istiyosan yap. Ama o iş öyle olmuyor. Benim bi tanıdık arkadaş tertemiz bi çocuktu. Kimseyle birlikte olmadı. Harika bi kızla da evlendi. Kötü düşünme sen bu şekilde kendini koruyosan biraz sabret ödülünü mutlaka alırsın.
Soran+1 yılKız çarşaflıydı mavi gözlü sarışın çok güzel bi kızdı. Ve tertemizdi
Soran+1 yılBenimde çevrem geniş bu kötü olduğu anlamına gelmez. Ben tertemizim
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Öncelikle dini oluşumların için de ol ya da senin gibi kişilerin içinde ol nasıl biri istiyorsan öyle cevrede dolaş burada çok yok olsa olsa zinasiz erkekler vardir ama onlarda kafası cinsellikten ibarettir
00 Yorumla
+1 yılYukarıda saydığın olumlu özelliklerin hepsi ben de var fakat gereğinden fazla yapılan kıskançlıklara, triplere ve sigara kokusuna tahammülüm yok. Ve çok zor beğeniyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSizinde işiniz zor
Var onun için daima dürüst bir yaşam sürdürmeye çalışıyorum 💯
10 Yorumla
+1 yılAllahtan korkan kişi böylemi oluyor. Yani sadece senin tarif ettiğin gibi mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılDm den konuştuk? Ne ara konuştuk sen kimsin beni yargılıyorsun hadsiz
Soran+1 yılDüzgün olsan her yoruma böyle saçma sapan şeyler yazmazsın
Soran+1 yılİğrenç birisin yazma git deli mi ne ya
- +1 yıl
Öff noluyo burda😒
Soran+1 yılKusura bakma canım manyak mı ne bende anlamadım ya özelden yazdı geç cevap verdim diye herkesin yorumuna bişiler yazıyo deli gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kotu igrenc otesi bir evlilik yasadim esim olan kadini dusmana dahi layik gormem kadin resmen dinime savas asti bana zaten hep kotuydu , ama ben hamd olsun gerek namaz di oructu yani haram olan seylerden hep uzak durmakti zina gibi seylerden de hep kactim sukur ayrildim sevdigim bir kiz var insaAllah onla evlenecem olmadimi nasip bu diyecem devam ölsemde inancimdan Uzak durmam, herkes ettiginin bedelini oder Allah adildir
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak ben neyi hic anlamadim biliyormusun gercekten hayatta dinimden baska hoc birseye onem vermem ama bu yasima kadar nekadar kotuseyler varsa yasadim bunu da hep ailem yasatti dun bir piskologla tanistim adam bile dedi sen ailenin tecavuzune ugramissin dedi, dusunuyorumda neden ben surekli zulme ugruyorum, halbuki esek arisi soktugunda rahatsizlik verdim diye ondan dahi ozur dileyecem ama neden kotu seyler beni birakmiyor, dedigim gibi ozellikle yillardir ailemin zulmune maruz kaldim, Allah korkusu olmasa yeminle yasamdan resmen sogdum tek tutunagim Rabbim oldu. Oda olmsa bilmiyorum ne olurdu
Soran+1 yılBu şekilde ilerliyosunuz ya mutlaka iyi şeyler olucak. Bak dediniz ya birini sevdim onunla evlenicem diye şimdi. Harika bir şey işte. O kişiyle çok mutlu olursunuz inşAllah. Darısıda benim başıma
Cevap sahibi+1 yılAmin ama sanki birsey kotu seyler olacak cunki hayatimda yolunda giden hic bir sey olmadi
Soran+1 yılHayır öyle düşünmeyin. İnsan ilk doğduğu aileyi seçemiyor evet ama kuracağı aileyi seçebiliyor. Ancak kader motifi diye bir şey var. Ona çok dikkat etmek gerekiyor. Ailen nasıl bi aile ise çocuklarda bunu benimseyerek büyüyor ve evleniceği kişiyi de beyin otomatik olarak aynı aile yaşantısını kuracak şekilde seçiyor. Çünkü tek gördüğü sile yapısı bu olsrak algılıyor. Buna dikkat edin
Cevap sahibi+1 yılBen esimi bile secemedim beni ta 18 yasinda iken kapana almislardi vijdan yoksunlari o yasima kadarda zaten sandal gibiydim vallahi dunyada kimin olmamasini istersin diye secenegim olsaydi ailemi derdm dusunmeden hepsinden nefret ediyorum iki elim mahseri kubrada yakalarinda hic birine zerre hakkimi helal etmiyorum insaAllah burdada acilarin en buyumu yasarlar
Cevap sahibi+1 yılBak nekadar kotu gunler gecirdim sirf islama sarildim yani butun erkekler seref****siz degil ben herseye sirf dinim ugruna direndim ama su an ne durumdasin desen resmen bitiklerdeyim sevdigim kizla dahi ne olacagini Bilmiyorum onadahi guvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılInsan annesinden ihanete ugrarsa bir baskasina nekadar guvenir
Soran+1 yılDoğru haklısınız. Allah yardımcınız olsun. Ama kötü düşünmeyin. Birlikte olduğunuz kişiye güvensiz olduğunuzu hissettirmeyin. Kötü drğildir inşAllah
Cevap sahibi+1 yılVallahi nekadar neler konusulsada kizin bana verdigi degeri soylesede sanki dil ile soyleniyor inanmak istiyorum ama olmuyor cokkez ayrilalim dedim cunki beni yari yolda birakti bu onu yari yolda birakmiyor gibi gorunmesede
Cevap sahibi+1 yılAma sunu cok iyi ogrendim bu dunyada musluman gibi yasamak istedim diye cok zulme maruz kaldim
Cevap sahibi+1 yılmaalesef bazen isyana goruyorum sanki :( ama cok yiprandim sirf muslumanca yasayim diye her turlu zulmu yasayip yuzumun. gulmemesi neyin alameti hani Allah zalimlere daha cok yardim ediyor :( cocuklugum avrupada gecti daha bir diskotegin icine girmis degilim esimin okadar zulmune ragmen ne icki ne sigara nede haram olan bir seye egimim vardi ama gercekten sevilmek istedim sevmek istedim ama olmadi bu kizada guvenmiyorum beni birakip gidecek. Baglanmakta istemiyorum cunki ailesi beni kabul etmicek hakli olarak Allahtan yine kendisi icin hayirlar dilerim cunki cok iyi kalpli biri benim yuzum de gulerse Allah kabul ederse cennette yoksa ordada gulemicem bazi kisiler kor sagir dogar ya annesinden benide annem olacak kadin mutsuz olmam icin dogurmus :) ama kabul ettik buda benim nasibim mis
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır. Belki de sen yanlış yerlerde arıyorsundur. Ya da sen aramayı bırak, bulmaya çalışma , Allah'tan iste hayırlı eş. Zamanı geldiğinde Allah karşına çıkaracaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah kimle tanıştıysam temiz değildi. Üzülüyorum artık
Cevap sahibi+1 yılÜzülme, Allahtan hayırlısını iste ve bekle
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer tanıştığın kişinin geçmişinin zinalarla dolu olduğunu nereden biliyorsun ki? Tanışmalarinizin ilk safhasinda direkt geçmiş ilişkilerini ve nasıl yaşadiklarini sormuyorsundur herhalde?
019 Yorumla
Soran+1 yılDirek sormuyorum ama sonrasında soruyorum. Çünkü vakit kaybetmek istemiyorum ya da sevip sonradan üzülmekte istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl soruyorsun peki? Açık açık sorulmaz o sorularda ya? Haydi soruldu diyelim doğru ya da yanlış olduğunu nasıl anlayabilirsin ki? Ya gerçeği söylemiyorsa? Özel sorular bunlar çünkü?
Soran+1 yılHepsi söylüyor. Ve devamında da şu cümleyi kuruyolar; “yalan mı söyleseydim”
Cevap sahibi+1 yılİlginçmiş gerçekten. Peki senin "zinaya bulaşmamış" tanımın ne? Bayağı derin mevzu çünkü kendi içinde?
Soran+1 yılBen hep eşime sadık olmalıyım gözüyle baktım. O yüzden uzak durdum
Cevap sahibi+1 yılTamam anlıyorum, güzel bir bakış açısı da. İşte uzak durmaktan kastın "hiç sevgilim olmadı" mı? Ya da olduysa da haremlik selamlık muhabbeti mi?
Soran+1 yılBu soruları çözemedim?
Cevap sahibi+1 yılHep eşime sadık olmalıyım, bu sebeple uzak durdum dedin ya. Bunu soruyorum, kendimi eşime sakladım, bu nedenle hiç sevgilim olsun istemedim mi demek istedin? Ben de bunu anlamaya çalışıyım aslında. Hani sana göre Allah'tan korkan erkeğin tanımı ne, nasıl bir profil olsa senin için tamam, bu o kişi diyeceksin?
Soran+1 yılSevgilim oldu ciddi düşündüğüm ilerisinin olmasını istediğim. Gelecek planları yaptığım. Ama onunla ne kadar evlencem desemde sonuçta evlenmedim hala eşim o olmayabilir gözüylede baktım. Ve olmadı da zaten. Ben açıkcası zina yapmamış birini istiyorum. Çünkü ben kendimi ona sakladım oda bana saklasın istiyorum. Ama bundanda önce dürüstlüğe bakıyorum. Belki çok severim belki öylede kabul ederim bilmiyorum. Ama dürüstlük olmazsa olmazım. Kültürlü, akıllı, sadık bi müslüman benim için okeydir
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Hayırlısı olsun da, bu konu kendi içinde çetrefilli ya. Bu zamanda her ne kadar istesek de, aşağıda birisinin dediği gibi, temize temiz, kirliye kirli olmuyor ya, ben inancımı yitirdim bu düşünceye karşı. Bu zamanda oldukca zor bu. Ben de seninle benzer düşünüyorum aslında ama nereden bilebilirim evleneceğim kadinin benden önce birşeyler yaşayıp yaşamadığını. Buna 100% ulaşamayız her zaman. Belki hiçbir zaman öğrenemeyeceğim, söylemeyecek? Ve bi ara bunu düşüne düşüne kafayı yeme noktasına gelmistim. Ama sonra anladım ki, ya yaşamış da olabilir, ben bunu bilmeyebilirim de, belki hiç bilemeyceğim? Ne yapabilirim ki? O yüzden çok düşünmektense, artık dediğin gibi dürüst olsun, ilişkiden ve evlendikten sonra sadece bana baksin, gözünü dışarıya tamamen kapatsın yeter diyorum. Hayırlısı olsun hakkinda inşallah :)
Soran+1 yılNur suresi 26. ayette der ki; “temiz kadınlar temiz adamlara layıktır” şimdi size soruyorum. Bu ayete göre yaşayan kişiyi Allah yalnız bırakır mı? Kandırmak isteyen oluyor evet ama mutlaka anlıyorsunuz bi şekilde.
Cevap sahibi+1 yılBu ayete göre yaşayanın yalnız kaldığını da gördüm, he bu demek değildir ki Allah yalnız bırakmış! Bu anlama gelmez tabii ki. Kişinin tercihleri, seçimleri, kafasına göre uyan biri de çıkmamış olabilir ama hanımefendinin yaşı 40+ :) Tartışmalı konu ya. Mutlaka anlaşıldığı konusunda da emin değilim işte. Haydi anladık diyelim, sizin dediğiniz gibi de olabilir belki, çok aşıksak ve dürüstlüğe önem veriyorsak belki o yapmış olduğu hatayı umursamayacağız belki de. Büyük konuşmamak da gerek. Asla evlenmem evlenmem deriz, karışımiza oyle biri çıkar ki, severiz, geçmişte yapmış olduğu zinasını gormeyiz bile. Hayat çok değişik, insan her şey ile karşılaşabilir 😊 Ama ben saldım artik o düşünceyi, cok düşünmek delirtiyor çünkü bir süre sonra
Soran+1 yılHayır ya yapmadım ne canım canım yargılamalar bunlar. Ben kendimi sadece eşime saklıyorum
Soran+1 yılÇevirmiş telefon saçma saçma diyodum
Soran+1 yılYargılamayın bilip bilmeden
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılvay be kaldı mı öyle birini arayan kızlardan :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKız çok erkek yok
- +1 yıl
var var merak etme :)
Soran+1 yıl@Tınaztepe ben takıyorum işte be demek takmaz. Ben takan kızda gördüm baya
Gizli Üye(25-29)+1 yılvar sana denk gelmiyor olur mu öyle şey herkes yatmıyor ki birileriyle
02 Yorumla
Soran+1 yılValla tanıştığım kişiler öyle demiyor
Cevap sahibi+1 yılkoskoca dünyada bakir erkek mi yok olmaz öyle şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka çok zor bulursun önemli olan geçmiş değil de geleceğe biraz bak derim
02 Yorumla
Soran+1 yılNur suresi 26. Ayette Allah der ki: “temiz kadınlar temiz adamlara göredir” ben bu yüzden böyle birini arıyorum. İstiyorum ki sevgi olsun saygı olsun. Başımın tacı olsun
Cevap sahibi+1 yılPeki temiz olup ya da sana göre olup istediğin gibi bir hayatı sans veremezse?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu site yalancı kaynıyor sakın kimseye inanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime dürüst geldiysem kötülük yaptilar bıktım hepsinden görmek bile istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılUmarım bulursun. Geçmişede çok takılma derim.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor. Ben kendimi sakındım. İstiyorum ki karşımdaki de benim için sakınsın.
- +1 yıl
Saygı duyarım , kime ne zaman aşık olacağın belli mi olur ve umarım olduğunda o kişi bu beklentilerini karşılayan biri olur
Soran+1 yılUmarım öyle olur. Çünkü kendimi olabildiğince geliştirdim. Ben o kişiye layık olabilmek için
- +1 yıl
Umarık layık olursunuz birbirinize , her şey gönlünce olur. Hayatın her alanında kendini geliştirmeyi unutma lütfen.
+1 yılÇok varda onların hiç değeri yok. Nerde * var ona takılıyor kızlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHer kızın basitçe elde edebileceği bir erkekle işim olmaz benim.
- +1 yıl
Katılıyorum sana
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Namazda niyazda değilim ama geçmişim temiz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte maşallah
+1 yılO ikili hiç bir araya gelmiyor bence. Erkek kız demeden birinde oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
bu doğru denk gelmiyor asla nadir geliyr
+1 yıltövbe etse yapmamış gibi sayılır :/
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tövbe edebilir. Ama o Allah ile onun arasında bir şey ben öyle birini aramıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah bulursun bacım. :D
00 Yorumla
+1 yılburada arıyorsan bulamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılvalla usta bu devirde zor bulursun öyle birini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çoğu kişi Allah'tandır korkar
00 Yorumla
+1 yılben elendim. şartlar uymuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. hangi şehirdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursan banada söyle yok artık öyle birisi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu sitede çok yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsıl kızlar Allahtan korkmuyor sanırsam :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim namazında niyazında.
00 YorumlaAllah kalbine göre birisini versin
00 Yorumla
+1 yılOzaman cemaatlere bakman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cemaatlerde değilim ama
- +1 yıl
Katıl ozaman
+1 yılBöyle birini bulamama sebebin ortada
00 Yorumla
+1 yılSana üç nokt koyuyorum...
00 Yorumla
+1 yılVardır illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabii, neden olmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç karşılaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşındayim ve hiç zina yapmadım sorunum olduğundan vs değil elbette korktum evlenmek istedim ama dediğin gibi olmuyor bir türlü
Soran+1 yılOlmuyor bencede.
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre birini nasip etsin inşallah, sende benim için hayir duası edebilir misin
Soran+1 yılTabiki inşallah sizinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBol dua et
00 Yorumla
+1 yılBuyur?
01 Yorumla- +1 yıl
Tanışmak istersen özelden ulaşabilirsin.
Burada olmaz
00 Yorumla
+1 yılCok az var.
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?