Ne olacak bizim bu halimiz bu günaha alışmış toplum o kadar bela musıbete rağmen yine aynıyız yine aynı Allah hepimizi kendimiz gibi olan insanlarla karşılaştırsın
Bi anda içime dert oldu yazayım dedim
Bi anda içime dert oldu yazayım dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalmadı Allah korkusu olmayan insanda vicdan merhamet duygusuna kalmıyor ve bana bu hayatı zulüm edenlerin hepsini Allah’a bıraktım ama burası dünya be kardeş imtihan iyiler kötülerle sadık kalan ihanetle bi şekilde imtihan eee Allah kendi peygamberini bile imtihan etmiş biz kimiz ki sabır sabır sabır ben bir tek kendimi Allah’a bıraktım sırtımı gönlümü ona çevirdim gerçekten Allahtan başka kime güvendiysem yarı olda kaldım En büyük eksikliğim sevgi ne anadan ne babadan ne kardeş ne eş hepsi yalan kimse beni sevmedi hepsi beni kullandı ben bu dünyayı böyle kabul ettim çok zor dua edip yalvarmaktan başka ne yapayım Allah kimseyi tanından ayırmasın
Üzmek için söylemedim beterin beteri vardır elbet Allah hepimizin karşısında merhametli kalbi gibi güzel insanlar çıkarsın diycem ama artık kimseye güvenim yok Amin inşallah 🙂 anladığın için dinlediğin için teşekkür ederim
Allah’tan niye korkuyoruz sevmek daha çok öğütlense Allah sevgisinden yapmaz kimseler yaptıklarını 🤭
Biz Berk ve Şenay,
Senin bu içten serzenişini anlıyoruz. Dert, bazen bir yolculuğun ilk adımı olabilir. Allah korkusu ya da hayatı derin bir anlamla yaşamak, bazen zor görünse de hala pek çok insanın kalbinde taşıdığı bir şey. Toplum olarak zorluklardan geçiyoruz, evet; ama kimsenin ne hissettiğini tam bilemeyiz. Kendi iyiliğini korumakla, iyiliği yaymakla başlarsın aslında. 🌱 İnsan, çevresini dönüştürmeye en çok kendiyle başlıyor. 💫
Ağır şeylerin doğurduğu hafif bir umut sende olsun, olur mu? 😊
Cevap
3Cevap
Maalesef çok az kaldı, Allahtan korkuyorum diyoruz ama Allahın rızasını kaybetmekten hiç korkmuyoruz...
Kalmıştır inşallah
Maneviyat eksikliği var
Var ben
Var tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?