ben kıza yazıyorum ilk basta bana günaydın mesajları yazardı artık yazmıyor mesajları erken geç cevap veriyor ben teklif ettim ona bana dedi zaman ver şuanda sana haksızlık yapamam diyor deniyorum olmuyor zamanla daha farklı olur bana dedi bide geçmişinde çok yardımcı oldum ona bide ona soru sordum dedimki en karsilastigin süpriz neydi bana dedi o çocuğu öpmemdi bende şoka girdim resmen sizce bu durum ne olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKoçlar çok garip. özellikle erkekleri bunlardan biri bana sarmıştı. Çocuk bana dedik ki sen istemedikçe ben daha çok istiyorum çok inatçılar. İnatçı insanlardan nefret ederim. Ama eğlenceliler baya.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet garip kızlarıda öyle ben boğa burcuyum koç kızına teklif ediyorum bana zaman ver diyor sana karşı bişey hisetmem için çok değişik
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılburç bilen erkekten de anca böyle bi ilişki beklenirdi zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNedemek istiyorsun yani olamazmi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın umrumda değilsin öncelikle bunu söyliyim zaten zaman ver diye seni oyalaması ve başka birini öptüğünü sana anlatması bunun en büyük kanıtı boşa bu kızla zaman kaybetme.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bana diyor sen benim için değerlisin özelsin ben ne söylüyorsam aynı benim gibi davranıyor diyor kendimi çok yıpratim toparlanan lazım buluşma teklif ettim seneye buluşuruz dedi bende yurtdisindayim türkiyeye geldi teklif ettim seneye dedi banada çok yakın
Soran+1 yılBen iki aydır konuşuyorum onunla zamanla daha farklı olur inşallah dedi
Soran+1 yılYani öpmesi eski sevgilisi eski sevgiliside evlenmiş buda takıntılı hale gelmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende koçum senin burcun ney
1167 Yorumla
Soran+1 yılBoğa benim burcum
Soran+1 yılBana bu konuda yardımcı olursanız valla çok sevinirim. konustugum kızın burcu koç
Cevap sahibi+1 yılKoçlar dürüsttür onu unutmak istiyor sanada zaman veriyor eğer senle yapanilirse sana alisirsa senle olur ama asıl sevdiği oydu senide kaybetmek istemiyor ama direk sebgilide yapamıyor zamanı birakiyo
Soran+1 yılPeki tamam hep geçmişten bahsediyor bana ona bir soru sordum eski sevdiğim öpmem oldu dedi yani ben bunu gözünde nasıl değerliyim bana diyor ne olmuş ilk görüsmede olur ama ben hep ona yazıyorum bana geç cevapta veriyor erken cevapta veriyor işte zamanla daha farklı olur diyor bana ben sorduğum soruya böyle cevaplar veriyor
Soran+1 yılSende bir koç burcusun oda koç burcu sence ona nasıl davranmalıyım daha fazla ilgimi göstereyim yoksa biraz mesafelimi oluyum
Cevap sahibi+1 yılEvet bende o kıza benzer durumlar yaşamıştım, Koç kızları ilgisini gösterip kaçan erkekler onda merak uyandirtir yani bizler güçlü erkeklerden hoşlanıriz bir ilgileniyorsan sonra kendini cekmelisin ya da her gün ilgi veriyorsan konuşmaların daha emir ve netlik olmalı o zaman seni güçlü görür ve tanımaya çalışmak ister kendi peşinden sürüklenir belli etmesede, fazla romantik erkeklerden hoslanmayiz ama mesela sasirtmalardan ve ani surprilere bayılırız.. senin bu durumda fazla ilgi göstermemen lazım ama bıraktı da sanmamali bir ver iki uzaklaş öyle yani , ve konuşma şeklinde önemli tabiki
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben ona takılıyorum mesela keçi diyorum biraz dalga geçer gibi ama hoşuna gidiyor gülüyor güzel şiirler okuyorum mesela geçmişten bahsettiği zaman ara ara yardımcı oluyorum ya da tepkimi gösterdigim zaman tamam tamam özür dilerim diyor bana sorular soruyorum ona mesela
Cevap sahibi+1 yılHmm iyi yapiyosun
Cevap sahibi+1 yılKoçlar öyledir:) kendimi gördüm biraz
Soran+1 yılBirazda macera atilimli ama çok takıntılı galiba
Cevap sahibi+1 yılNe gibi macera atilimli
Soran+1 yılYani bide gelgitli hareketleri var umursamaz tavirları var yani artık soracağım soru kalmadı o bana soru sormuyorki hep ben soruyorum iki aydır konuşuyorum bana hiç beklentilerimi sormuyor bu konuda ne yapmalıyım sence
Cevap sahibi+1 yılSormaz bende öyleyim:) mesela çok ilgilendiysen cekilmen lazım onu dusundurtmen lazım merak etmeli niye yazmadı diye gıcık olmalı, yazdığın zamanlarda hem soru sorar gibi ilgili hem bazen emirli ve net olman lazım seni güçlü olgun ilgili ve güven veren bir erkek olduğunu hissederse içinden hoşuna gidicek ve aşık olacağı kişi olmaya başlarsın
Soran+1 yılYani sence bu konuşmalarda hangisi yapıyım gelgitleri var erken ve geç cevaplar veriyor bana bana iyi geliyorsun diyor aşka biraz mesafeliyim diyor yani eskisini ne zaman unutur takıntılı haleri var unutmak zor diyor ama alışırım yani nasıl kendime çekerim onu
Soran+1 yılYani merak gibi
Cevap sahibi+1 yılİşte sana söylediğim gibi koçlar sevdiğine takıntılı ama yazan ilgilenen erkeklede konuşur benimde unutamadifim var aklım onda hala ama benimle ilgilenen erkekle konuşuyorum, sana dediğim gibi elinin altında seni fazla iyi biri gibi görmemeli o zaman sıradan olursun onun için aşk olmaz deminki yazdiklarimda tüm cevap
Soran+1 yılBide şu var bende biraz umursamaz takılmaliyim bence fazla ilgi gösteriyorum dediğin gibi uzaklaşıyor bana normalde sabahların günaydin yazardi ona teklifi ettim zaman dedi artık bana günaydin sabahlari yazmıyor çok peşine takılıyorum galiba ondan oluyor
Cevap sahibi+1 yılİşte sana söylediğim gibi koçlar sürekli yazan soran hergun o erkeği sıradan görür biz güçlü zor erkeklerden hoslaniyoruz bana hergun yazan erkeği ben bı turlu ilişki gibi görmemiştim bizler ağır zor güçlü olgun eğlenceli ilgili severiz ama her dakka ilgi ve romantiklik değil:)
Soran+1 yılYani senin dediğin gibi fazla ilgili olma biraz kendini geri cek seni merak etsin yazmamda bakalım ne olacak doğru diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet ama ilgisizligide abartma, ve yazdığinda ona yönelik sorular sor ama net konuş sonra yine çekil bir duruşun bir agirligin olmalı herzaman cıvık böyle her an yazan ya da gelişi güzel konuşan erkekler koç kızlarını asla etkilemez
Soran+1 yılKaç günde bir yazmalıyım akşamları ya da sabahları
Soran+1 yılBide geçmişten bahsediyordu ilk basta tepki verdim tamam özür dilerim dedi bana benim için değerlisin dedi sonrada aynı yine kaç gün sonra yine geçmişten bahseti bu sefer tepki vermedim onu dinledim yardımcı oldum geç yazmaya başladı demeki tepkiyi göstereceksin
Cevap sahibi+1 yılherzaman sinirini ve tepkini belli etnelisin o zaman onun ilgisini çekersin bize yardımcı olmak pek fayda etmiyo diğer türlü senden özür diliyorsa dilemek zorunda kaliyosa sana değer vermeye başlar çünkü seni güçlü görür çoğu yerde tepkini koy ama az ve öz olsun yani tepki koyarken de cocuklasma olmasın hemen hisseder oynatmaya baslar, mesela akşam karı yaz daha iyi ama sonra sürekli yazma cekildigin zamanlar olsun seni düşünüp merak etmesine izin ver
Soran+1 yılMesela çoğu kisiler diyor onun huyundan gitmelisin mesela o 10 dk cevap veriyorsa sende 30 dk bir cevap vereceksin
Cevap sahibi+1 yılBunu fazla yaparsan ilgisizliğinden tamamen kaç siler seni bizim için en kötü şey ilgisizliktir bunu yap evet geri çekil ama fazla abartirsan tamamen kacietirsin
Cevap sahibi+1 yılVe ofkelenir
Soran+1 yılBen artık internete bakarak sorular soruyorum aklımda kalmadı ona göre cevap verince konuyu uzatmaya ya da espiriye deng getiriyorum o geç cevap verince bende ona göre cevap veriyorum erken verince daha geç vermeye calisiyor
Cevap sahibi+1 yılGeç cevap ver ama fazla soru internetten soru bakarak sorma içinden geldiği gibi muhabet et muhabet etmiyorsa da geri çekil fazla soru sorma daha kıymetli olursun
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz aynen bu şekilde dediğiniz gibi yapicam
Cevap sahibi+1 yılRica ederim aklına takılan olursa sorabilirsiniz herzaman
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim tekrar dan iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılrica ederm iyi geceler
Soran+1 yılMesela ben ona soruyum neden bana geç cevaplar veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe dedi
Soran+1 yılBen ilk basta yazmıştım neden geç cevap veriyon diyor benim kendime göre sorunlarim var diyor sen niye bana geç cevap veriyorsun içimde söyle süphe var başka erkeklerde konuşuyor mesela acılı şarkılar dinliyor ben dedim sen hala onu özlüyormusun hayır dedi saçmalama her şarkı paylaştığım zaman omu gelecek aklıma dedi sen bana güvenmiyorsun önce güvenini halet dedi bende dedim o açıdan değil sana güven konusunda sarsıtıcı bişey söylesem direk açıklarım zaten dedim oda tm dedi
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım ama bazen çekil bence Koç kizlarinin konuştuğu erkek çok olur ama gerçek anlamda aşık olduğu bı kişi olur ama bari etkisi altına girmek için cekilmeler yapman lazim ya da tam tersi sabah öğle aksam ilgiye bigcan kavga cikicaktir ama hoşuna gider bağlanır
Cevap sahibi+1 yılKoç kızları a ve Z gibidir uçlarda her türlü duyguyu sever arada çıkan kavgalar bile onu besler etkileşime geçirir
Soran+1 yılşu an canım sıkılıyor diyor bana geç cevaplar veriyor
Cevap sahibi+1 yılHmm anlatmasını iste anlatmayincada tepki koy
Soran+1 yılKonuştum yok bişey diyor bana iyiyim diyor kısın canım sıkılıyor öyle canı sıkılıyorsa benimle vakit geçirsin doğru degilmi buluşma teklif ettim kabul etmedi yazın gelince buluşuruz demişti bana
Cevap sahibi+1 yılbenimde canım sıkılıyo kışları, ama o bilerek yazın diyor sana zaman kazansin istiyor yaza kadar bekletiyo bilerek belki severim belki guvenirim vs vs kafasında bı düşünce vardır bilerek bekletiyo
Cevap sahibi+1 yılSen yinede netligini koy seni elinin altında tutmasına pek izin verme
Soran+1 yılDegilim ki olabilirim bunun sebebi eskiler değil benimde kendimce bi hayatım zorluklarim var hersey ordan guluk gülistanlık waaww aysel iki poz veriyor insanlar aysel mutlu herkesin hayati farkli... bide bunu yazdı bana ben dedim sen çok düsüncelisin
Cevap sahibi+1 yılNe için böyle yazdı sıkıntıları var demekki peki senden ne istiyor arkadaşlik mi yoksa ilerde sevgililik mi
Soran+1 yılşu an beni arkadaşlık olarak görüyor ama diyor ilerde daha farklı olur zamanla diyor bana şu an olamaz sana karşı heycanladirici duygularım yok diyor benim için değerlisin diyor bide böyle bende dediğim zaman oda öyle diyor
Soran+1 yılPeki senin hayat zorlukların nedir Aysel hanım kimse iki poz verdi diye burada mutlu olduğunu bilemez bilimlerde ama ben farkederim. Herkesin hayatı farklı evet ama kimsenin farklılığını konuma getirmedik şu an sana söylüyorum kimse beni ilgilendirmiyor benim suanki konumum sensin... bende bunu yazdım tamam dedi başka bişey demedi
Cevap sahibi+1 yılHmmm aslında açık net davranmış yinede heycanlansieici duyguları olmadığını soylemis ama sen onu konuşma tarzinla ilginle başka hareketlerinle etkileme şansın var mı evet var, ama zor çünkü ilk konuşmata ve görüşte koçlar kendine birden seçiyor o adamı güçlü ve yumusak olduğunu hissettigimiz kisilere yoneliyoruz ama arkadaş olarak benimde değer verdiklerim var sevgi daha farklı ama eğer kızı çok seviyosan pes etme kazanırsın bizler ilgiye bayılırız ama herzaman çekilmeyi de bil Koç kızları için piyon olmamalisin onun seni yönetmesine izin vermeden sen sen yonetmelisin
Soran+1 yılValla ben çok şey yaptım ben onun icin kendien değer ver diyordum boş ver başkalarını kendi ailenle geçir zamanı aktivitelerde bulun mesela diyorum hobiler edin... oda bana diyor evet haklısın senin dediğini yapacam diyor
Cevap sahibi+1 yılhmm güzel demişsin
Soran+1 yılValla öyle farklı şeyler bilemiyorum ben zaten ona söyledim kolay kolay pes etmem yani açık sözlüyüm ben kendimden fazla ödün vermiyorum yani üzülmesin diye ilgi alakayı yeterince gösteriyirum oda diyor sen bana çok iyi geliyorsun. Şuanda en iyi anlastigim kişi sensin diyor artık doğrumu yalanmi bilmiyorum süphe duydum ben ona söyledim dedim niye acılı şarkılar paylasiyorsun oda bana dedi her paylaştığım şarkıyı neden hep soruyorsun yoksa bana güvenmiyormusun diyor yok dedim bende
Cevap sahibi+1 yılNe için soruyosun peki:) dinlediği şarkıları
Soran+1 yılYani şimdi söyle aklımda biraz süpheler var ben ona diyorum varsa bişeyler bana söyle oda yok diyor bişey profilin altina şunu yazmiş tüm dünya izleseydi seninle dans ederdim bide siyah kalp koymuş bende dedim bunu anlamı ne dedi bilmiyorum bende dedim kesin biliyorsun yok dedi bilmiyorum hoşuma gitti yazdım öyle şuanda konuşuyoruz ama ben yüzü gülsün diye böyle hırsızlıktan falan bahsediyorum soygun işlerinden falan filan ama gülüyor böyle şeyler hoşuna gidiyor böyle
Cevap sahibi+1 yılFilmden mi bahsediyosun sesli mi gulduruyosun yazışarak mi
Soran+1 yılKeçi benden habersiz nereye gidiyon bana verdiğin çorap başıma geçmiyor heykel gibi PTT nin orada bekliyorum. Seni simsiyah kıyafetlerle... Yani kendi aramızda böyle bişeyler yaratmaya çalışıyoruz gerçi ben yaratmaya çalışıyorum sohbet uzasın diye gülüyorda bazen erken bazen geç cevaplar veriyor işte bana bana diyor çay içmeye gidiyorum gelecem cevap veriyor gülüyor sonrada bekletiyor mesajlarımı video atıyorum komik şeyler o videoda
kendimizden bahsediyoruz böyle yok mesaj olarak
Cevap sahibi+1 yılhaha güzelmiş eglendiriosun en azından seninle konusuyo paylasiyosunuz
Soran+1 yılPaylasiyorumda ama işte emoji atıyor bende emoji atıyorum görüldü attiyor cevap vermiyor yani şimdi biz erkeklerde ilgi isteriz ama ben onu mutlu etmeye basarabiliyorsam ne mutlu bana yani konuyu ben buluyorum film dizi hakkında paylaşımlar yapıyorum gülsün diye her konuyu espiriye çeviriyorum eğlendiriyor um iki aydır mutlu etmeye çalışıyorum tabi mutusz günlerinede destek oluyorum bana diyor sen merhametli dürüst bir insansın diyorda ama geç cevaplar gelgitli işte o biraz beni bunaltiyor baskasiylami konuşuyor diye aklıma süpheler uyandiriyor
Soran+1 yılYa sen gidiyorsun çay içmeye geri geliyorum diyorsun ondan bir cevapla sonra geciktiriyorsun niye böyle yapiyorsun bişey varsa söyle... ben bunu kıza yazdım kızda gülüyor diyor sen soygundan bahsediyorsun çay iciyordum ya bir çay içmek 4.5 saat sürermi ne saçmalık yaa
Soran+1 yılDiyor sen beni yanlış anladın valla bişey yok iyiyim
Cevap sahibi+1 yılşimdi sen soygublukla ilgili konuşunca nasıl olsa acil değil hemen yazmam gereken bişey değil diye duusnmustur rahat rahat çayını içip işlerini halletmistir acil yazması gerektiğini düşünmediği icin
Soran+1 yılMeeajima görüldü attı cevap vermedi 45 dk geçti ben ona dedim niye görüldü attıyorsun cevap vermiyorsun sonra gördü özür dilerim dedi ben tamam dedim ben işe gidiyorum grsrz dedim
Cevap sahibi+1 yılHmm ne yazmıştın ki görüldü attı cevap vermedi
Soran+1 yılDedim sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim 😏bide şu emojiyi attım. görüldü attı ondan sonra bende dedim bari bir cevap ver ben görüldü attinca sen tepki veriyorsun biliyorsun sende görüldüden nefret ettiğimi... baktı hemen yazdı özür dilerim dedi bana bende dedim ben işe gidiyorum grs dedim beğeni attı bukadar
Cevap sahibi+1 yılTepkini koyunca yazıyor:)
Soran+1 yılEvet aynen öyle öyle de olunca daha soğuk davranıyor yine hikayesinde aşk acı sarkilari paylasiyor
Cevap sahibi+1 yılDemekki unutamadığı sevdiği biri var onda aklı hala
Soran+1 yılEvet işte ben sana dedim eski sevgilisi evlendi buda takıntılı kaldı aklı onda üc aydır evlenmiş sevgilisi evlendiği halde aklı yine onda yani ben herşeyi yapıyorum onu unutması için... az önce bana yazdı napıyorsun diye
Soran+1 yılYazıyım bekletiyimi biraz
Cevap sahibi+1 yılKendi mi yazdı o zaman kesinlikle beklet çünkü o yazıyorsa sen tepkini ortaya koydugun için yazdı, biraz beklet
Soran+1 yılTamam işte sana söyledim eski sevgilisi üc ay önce evlenmiş severek ayrilmişlar çocuk Avrupa'ya gitmek için kendi mantigini kullanmiş Avrupa için evlenmiş buda bu hale gelmiş kız kendisi anlattı bana tiktokta bu kız çocuğu canlı yayında begenmiş ilgisini cekmiş çocuğa işte atmiş çocukta kabul etmemiş üc ay sonra tekrar istek atmiş sonra konuşmuşlar ama direk sevgili olmuşlar ilişkisi iki sene sürmüs sonra kız bana diyor çocuğu bende itekledim gitsin diye bide diyor bı yeri kanada ilk önce ben koşarım bende dedim çocuk sana gelse tekrar kabul eder misin yok okadar karaktersiz değilim diyor peki hangisine inaniyim
Cevap sahibi+1 yılVay be çok degisikmis, severek ayrılmalari kötü olmuş ama artık evlenmiş zaten çocuk, hem geri donseydi bile kabul etmeyeceğini söylemiş o kadar karaktersiz değilim demiş baksana için rahat olsun
Soran+1 yılİyi ama niye diyor bı yeri kanasa ilk olarak ben koşarım bende lafı aynı üzerine getirdim sonrada karaktersiz değilim diyor bende lafı yüzüne vurmadım ama bişey olunca o benim yüzüme vuruyor bana diyor ön yargılı davranma ilk önce bil sonradan konuş neymiş tiktokta video paylaşmış bende dedim video paylasmisin oda dedi kaç dk önce paylaştım ön yargılı davranıyorsun diyor ya işte böyle
Soran+1 yılİlk basta değilde bu kız bana dedi zaman dedi ama beklenti içindeydi farkına vardım aynende öyle cıktı bana mesaj attı dediki ben herşeyi ögrendim artık beni sevmiyor sadece boşluk için kullanmiş beni dedi dedim kimden ögrendin dedi onun arkadaşından bende dedim hala niye peşine takılıyon sen itekledin oda mantığını kullanmiş hala niye peşindesin anlamadım valla ne yapmaya calistigini
Cevap sahibi+1 yılYani bı yeri kanasa ilk ben koşardım çünkü çok sevmiştim diyo ama sonra anladı onu kullandığını gerçek manada sevmediğini, sadece hala acisini yasiyo unutamadı ama zamanla azalır gider
Soran+1 yılDoğru diyorsun şu an hala acılı şarkılar paylaşıyor ben sormuycam neden paylaştığını cevap verdim şu an dediğin gibi tepki işe yariyor
Soran+1 yılBide şu var acı şarkılar paylasinca yorumları kapatıyor başka şarkı olunca açıyor yorumları vay uyanik
Cevap sahibi+1 yılÇünkü acılı sarkilara kim üzdu seni gibisinden yorum yaparlar diye kapiyo diğer şarkılar farketmiyo:) evet tepki koymak işe yarar herzaman
Soran+1 yılEvet cevap verdim ona napıyorsun dedi bende çalışıyorum dedim pauseye girdim 10 da isim biter dedim al sana dominostan pizza 🍕🍕🍕😂
Cevap sahibi+1 yılDominosa pizza yemeye mi gittin
Soran+1 yılYokya ben İsviçre deyim orada çalışıyorum restoranda ona pizza 🍕 resmi attim
Cevap sahibi+1 yılKızda mi isvisrede yasiyo
Soran+1 yılYok kız türkiyede ben izine geldim bunu tiktokta buldum bize yakın bu kız
Cevap sahibi+1 yılKız Türkiye'de sen İsviçre'de ama çok uzaksiniz
Soran+1 yılDedim sonra yazarım sana dedim oda tamam dedi sorun değil
Cevap sahibi+1 yılHmm iyi:)
Soran+1 yılBen türkiyeye geliyorum zaten oturmam var benim sıkıntı yoki kendi pizza restorantimiz var sıkıntı zaten ona sordum nereye seyahat etmek isterdin oda yurdisi diyor bana zaman veriyor hayırlısı diyelim ozaman bilemiyom
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olur inşallah peki kızın en çok nesi etkiliyor seni
Soran+1 yılValla nesi etkiliyor hem bana yakın hemde dürüst davranıyor bide acık sözlü olması ama şu var kızın hissetmek gerekiyor ilerde diyor ama bunu acık sözlülükle alakası yok bence ama bilemiyom hoşuma gitti konuşma isteğim var ilerde benimde kötü bir huyum var çabuk bağlanıyorum bide çabuk süpheleniyorum
Cevap sahibi+1 yılHmmm peki hiç yüz yüze geldiniz mi
Soran+1 yılHayır gelmedik işte iki aydır konuşuyorum banada yakın teklif ettim kabul etmedi
Soran+1 yılBide normalde sabahları bana günaydin yazardi ben ilişki konusunda teklifi ettim oda zaman dedi şuanda olamaz ondan sonra bidaha bana gümaydın yazmadı yüz yüze kabul etmiyor ya diyor misafirler var bilmem hastayım bilmem basım ağrıyor hep böyle diyor bana valla
Cevap sahibi+1 yılistemiyor daha görüşmek ciddiye biner diye o yüzden zamana bırakıyor önce eski ilişkisini unutanilmesi lazım
Soran+1 yılAnladım ya misafirlerim var der ya basım ağrıyor ya da hastayım böyle
Cevap sahibi+1 yılHmm bilerek o sekilrr bahene buluyor daha hazır hissetmiyor kendisini buluşmak için zaten hazır olduğunda seni emin ol durtecektir koçlar duramaz arar severlerse durter bı şekilde
Soran+1 yılAnladım hayırlısı inşallah
Cevap sahibi+1 yılEvet hayırlısı şu an yaziyo mu konusuyomusunuz
Soran+1 yılEvet gecikmeler oluyor tabi kızmama gerek yok nasıl davranıyorsa keyfi bilir ben geç cevap verdim diye oda kesin aynısını yapiyor
Cevap sahibi+1 yılevet olabilir
Soran+1 yılMesaj atıyorum nerdesin burdayım diyor cevap vermiyor sonra yine yazıyorum nerdesin diyorum şehir dısındayim ben bu kız bana hiç inandırıcı gelmiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılşehir dışına mi gitmis
Soran+1 yılÖyle diyor saka yapmayamı çalışıyor beceremiyor şakayı kecci dedim
Cevap sahibi+1 yılşaka mı yapmis haha:)
Soran+1 yılBeceremiyor diyor karadenizdeyim sizde peşimden gelin
Cevap sahibi+1 yılHaha ama demekki doğruymuş
Soran+1 yılValla kecci bu koç burcları kecci
Cevap sahibi+1 yılo niyee:)
Soran+1 yılBilmiyom sakacilar aslında pek becermiyorlar kendinide belli etmiyorlar bu kız yavaş yavaş açılıyor ama canı sıkılıyor eğlence olarak görüyor bakalım ilerde ne olacak ben görürüm bunu
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru anlarsın zamanla
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl◉‿◉
Soran+1 yılBak video atmış tiktoka diyor hesabımdan çıkmıyorsun bari beğen diyor bende dedim sonra bana diyor dünde beğenmedim bende dedim beğenmedim bir tepkisini ölcüyüm
Cevap sahibi+1 yılhahaha iyi yapmışsın ama begenmeni beklemiş hesabından cikmiyksun takip ediylsun ya sürekli onu girmisken bari beğende diyo:)
Soran+1 yılBeğenmedim inadına tepkise bakiyim dedim sonra baktım cevap veremiyor beğendim şarkıyı begenmedim aslında evet hesabından cıkamıyorum neyse fazlada yapmıştım göze batmiyalim😂
Cevap sahibi+1 yılHaha:)
Soran+1 yılKoç burcu ilgili güzel bişey paylaştım onunla oda diyor doğru ama hayat ısıgınımı caldılar valla sıkıldım neidr bu sence ne söylemeliyim ona
Cevap sahibi+1 yılNe paylastin ki öyle soyledi
Soran+1 yılYa bu adil yıldırım carya koçlar ilgili bişe söylüyor koçlar güclü ağlamalar bilmem ne güzel şey anlatıyor buda böyle dedi bende dedim sen kendi karanliginda boğulmak istiyormusun hayır dedi bende dedi her gecenin bir sabahı var boş ver dedim
Cevap sahibi+1 yılHmm iyi demişsin evet koçlar güçlüdür çabuk toparlariz
Cevap sahibi+1 yılNasıl gidiyoo sesiniz cikmiyo:)
Soran+1 yılValla şu an iyi kız bir hikaye paylaşmış artık geçmiş gelecek umurumda değil geleninde gideninde bir faydası yok... bende bitane paylaştım bitane hikaye egerki yaşamak istiyorsan mazide kalan takıntılı halin değil verilen değerin önceligi adımlarınla belirle geçmişe minnet eylemem dedim hikayemde... oda bana dedi bu taşı banami vurdun😂
Cevap sahibi+1 yılAaa hissetmis ahahha sen ne dedin😂
Soran+1 yılBende yok dedim seninle alakası yok normal nasihattim😂
Cevap sahibi+1 yılHaha o ne dedisonra :)
Soran+1 yılBişey demedi ha doğrudur dedi başka bişey demedi
Cevap sahibi+1 yılHmm
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSenin bu hesap niye gizli takılıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbilmem gizli olarak cevaplayinca öyle kaldi
Soran+1 yılBenim zamanım. o ayrı birine aşık olduğunda o kişinin neresi sana cazip gelmiştir ya da ask demeyelim de cunki aşık olmak okDar kolay basit bisey degil hiç kimse aşık. olmayi beceremez etkilenme diyelim... kız bunu yazdı bana
Soran+1 yılDiyor sen aşık olmadiysanda olursun
Cevap sahibi+1 yılNasil yani tam anlamadım ne dedi
Soran+1 yılBu bir hikaye paylasti bende şarkıda dedim ömrünmü bitecek dedim buda dedi beni yok sayanlarin ömrü bitsin inşallah dedi bende dedim sen çok kafaya takıyorsun buda dedi sen bütün herşeyi acı çektiğimi sanıyorsun güzel bişey paylaşsam deli sanirlar bende dedim ozaman sesiz kal daha iyi dedim bende deim siyah sana çok yakışıyor buda dedi sen benim hesaptan çıkmıyorsun aşık oldun galiba dedi ben yok dedim gayet rahatim dedim oda he he dedi bana ben dedim sana aşık olmak için ne gibi özellligin nedir oda dedi kendine sor bende dedim bilmem zamanına bırakiyorum oda bana dedi zamanla aşık olursun ama herkes aski beceremez bende dedim doğru diyorsun zamanla dedim senin zamanın oda dedi sevgide güven saygı ilgi lazım dedi bende doğru diyorsun dedim
Soran+1 yılBana diyorsun sen aşık olmadiysan zamanla olursun diyor bana hikaye paylasti bende dedim neden ömrün bitecek oda dedi beni yok sayanlarin ömrü bittsin inşallah ben dedim kim seni yok sayıyor oda dedi sende herşeyi kafana takıyorsun bişey paylaşan hep kafana alıyorsun acı olsada aşk çekiyor cılgın bişey olsa deli sanıyorlar ben dedim siyah sana çok yakışıyor oda bana dedi benim hesaptan çıkmıyorsun bana aşık oldun galiba ben dedim yok gayet rahatim oda dedi he he zamanla aşık olursun bana dedi ben dedim sana aşık olmak için ne gibi özellik olması lazım oda dedi bilemem sana sormak lazım bende dedim senin zamanın dedim
Soran+1 yılGenel dedim herkese aşık. oldum. diyebilirsin ama önemli olan onu becermek bide bunu dedi iste aşkı becermek bende dedim becermek değilde ben içimden geleni söylerim lafı gevelemek yakışmaz her iinsan becermez aşkı dedim doğru diyorsun dedim ona
Soran+1 yılOda dedi askata sadakat güven önemli
Cevap sahibi+1 yılHmm şimdii anladım kız doğru demiş aşkta bunlar önemli sizin olayı da zaman gostericek artik
Soran+1 yılYani kendisi dedi bana aşık oldun ben dedim yok gayet rahatim işte oda dedi olursun asik olmadiysanda olursun
Cevap sahibi+1 yılHahahha kendisine guveniyo nerden biliyo aşık olcagini kendide olucak belki:)
Soran+1 yılEvet kendimi ele vermedim bide gülüyor ben dedim sen bunu nerden cikardin oda diyor sen benim hesaptan cikmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılHaha haklı amaa:)
Soran+1 yılSanki biraz egolu bana aşık olursun zamanla diyor ben ona bı soruyumu
Cevap sahibi+1 yılNeyi sorucaksin
Cevap sahibi+1 yılEvet koçlar egodur hayranlairmiz olsun sevilelim hep isteriz
Soran+1 yılBen ona desem sen belki zamanla bana aşık olursun
Cevap sahibi+1 yılAa evet de bakalım ne diycek:) laf al inkar eder gerçi ama olsun
Soran+1 yılPeki bu diyor aşık olmadıysanda olursun.. bende dedim öylemi diyon ne zaman olurum... buda dedi bu kadar nefes kesecegimi düsünmemistim cevap bile geç geldiğine göre nedemek yani bu
Soran+1 yılBide şimdi yazdım napıyorsun özledim seni oda dedi hmmm diyorsun.. bende dedim yok iki beş lafımı geri aldim😂
Cevap sahibi+1 yılYani aşık olmaya başlıyosun bile bu soruyu sorarak demek istiyo:)
Cevap sahibi+1 yılhaha:) duymak istiyo ama hemen duyacağı şeyleri verme birden ver sonra etkilenir
Soran+1 yılBana dedi dişim ağrıyor dedi cıkacam bende dedim o dişle yemek yemek hay aksi dedim bana dedi bu nasıl konuşmakya o dişle yemek yemek hay aksi ben dedim bende yaşadım onun için dedim kusura bakma dedim beni yanlış anladım özür dilerim dedim benim için değerlisin dedim... bide basım ağrıyor diyor bu nasıl bişey sonra konuşalım diyor sanrada dişim ağrıyor basım agriyor
Soran+1 yılBana dedi dişim ağrıyor dedi cıkacam bende dedim o dişle yemek yemek hay aksi dedim bana dedi bu nasıl konuşmakya o dişle yemek yemek hay aksi ben dedim bende yaşadım onun için dedim kusura bakma dedim beni yanlış anladım özür dilerim dedim benim için değerlisin dedim... bide basım ağrıyor diyor bu nasıl bişey sonra konuşalım diyor sanrada dişim ağrıyor basım agriyor
Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmmm ya bilerek diyor ya da gerçek disi agriyo olabilir başıyla, ama sen hay aksi falan diyince sasirdi:) ne diyo bu diye:) neyse olabilir daha sonra konuşursunuz olabilir baş ağrısı falan
Soran+1 yılBişey olunca hemen yanlış anlıyorlar bu böyle yaparsa benden güzel tepkiler alır valla
Soran+1 yılKötü bişey demedimde
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten izah ettin:) bişey demedi o da zaten farketmez ona koç kızları o tür şeylere alınıp uzulmez
Soran+1 yılSenin tiktok hesabın var mı takiplesek bana çok yardımcı oluyorsun
Soran+1 yılbaskasının ahını üstüne yorgan yaparken sadece kendini değil ailenide sevdiklerinizide düsünüp sonrasında çok geç olur... nedemek istiyor bu
Cevap sahibi+1 yılTiktokum var ama buradan konuşalım, hmm yani ardına birisini bıraktığında sevdiklerinide arka bıraktıklarını da dusunmelisin diyo sonra geç olur yani birisine kendince sitemde bulunuyo içini boşaltmak gibi
Soran+1 yılBazı şeylerde konuştuk yine o geçmiş konusu dan bahsetti bir hikaye anlattı resmen ama neyse anlatmaya gerek yok anlatsam roman olur
Cevap sahibi+1 yılHmm kötü mü peki iyimi
Soran+1 yılBilmiyorum aklim onda niye böyle yapıyor anlamadım... kardeşim sen çok iyi birine benziyorsun senin sosyal medya hesabın varsa takipleselim orada sana yazarım çok yardımcı oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ama burdan yardımcı olurum
Soran+1 yıl😏☺️
Soran+1 yılNeyse benim sorum bitti
Cevap sahibi+1 yılHangi sorun bitti
Soran+1 yılşu an konusaxagim sorum yok tm teşekkür
Cevap sahibi+1 yıltamam olduğun da yazarsın
Soran+1 yılSen böyle konuşuyorsun sankı tanıdık gibi geliyorsun bana bilemiyom
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi