yemin ederim ben üzüldüm.. biz kızlara harbiden bir günde küsmedik birader
video aşağıda.. son ses açıp dinleyin
olaya bak ya üzüntüden kalbim duracak şimdi pic.twitter.com/wVrOnbMlHt
— alperen (@torbacilucifer) November 19, 2022

yemin ederim ben üzüldüm.. biz kızlara harbiden bir günde küsmedik birader
video aşağıda.. son ses açıp dinleyin
olaya bak ya üzüntüden kalbim duracak şimdi pic.twitter.com/wVrOnbMlHt
— alperen (@torbacilucifer) November 19, 2022

Sanıyorum ki erkeğin aldatıldığından haberi yok. Hiçbir şekilde ilgi görmüyor, karşısındaki kadın müsvettesinin de herhalde internette vakit geçirdiğini falan düşünüp, '' az da benimle ilgilensen '' diyor...
Karşısında aşkından bitap düşmüş ; ki bu derecede karşılıksız bir tutulma o erkeği maalesef çok aciz bir duruma getiriyor ; erkeğe de meznetsizce davranarak dalga geçiyor, onu da cümle aleme duyuruyor şu görseldeki müsvette...
Düşünsenize, onunla bununla alem yapıp, kendisini seveni de şu hallere düşüren kadın müsvettesi bir de anne olacak da, çocuk yetiştirecek. Doğru, çocuğu erkek de kadın da birlikte büyütür. Ama annededir asıl yük ve çocuk annenin aynasıdır. Bu kadından doğacak ve yetişecek çocuk da toplumun başına bela olacak meziyetsizin teki olacak işte. Aksini göremiyorum, Allah ıslah etsin böyle insanları.
Keşke şu zamanda değilde 1950 li zamanlarda yaşayıp ölseydim gün geçtikçe insan kaliteside aynı şekilde düşüyor, herkesi katmıyorum bu genellemenin içine bazıları var adam gibi adam (cinsiyet farketmez) ama genelde ortam pisleştigi için yaşanılmaz. tiktok a bakıyon orasını burasını açıp ünlü olmaya çalışanlar, birbirini aldatanlar neler neler. selam olsun eğri zamanda dik durana
İşte bu yüzden pragmatist olun ve acı çekmemeye çalışın arkadaşlar. Aşık olun ki aşkı severim ama asla onun kölesi haline gelmeyin.
Unutmayın kötülük kısa ve kolay yoldur. Esas başarı, ömrünün sonuna kadar iyi bir şekilde kalabilmektir.
Video hakkında her şey söylenmiş zaten
Adam adam olsa yaptığın doğru değil de. r senle işim olmaz der ya da ciddiye almaz o tip kızı. Yarım akıllı canım çok cinsiyet ayrımı yapmaya gerek yok canım diyip geçeceksin
Cevap
56Cevap
Ne ara bu kadar kalpsiz, vicdan yoksunu insanlar türedi 😡
Offfffffffff denecek çookk şey var da şöyle izledim videoyu
twitter.com/.../1594354560591618048
Bu da o kadının yanında ki adam
Bu bugüne kadar izlediğim en iğrenç videolardan biri. Kadın ve yanında adam karşımda olsalar üstlerine kusarım. Böyle basitlik ucuzluk pes doğrusu. O çocuk aşk acısını unutur yoluna bakar ama bunlar çektirdiğini çekmeden ölmez.
Sorunun açıklama kısmında var
Arkadaşlar soruyu ben sormadım bilmiyorum ama şuraya bir bakın isterseniz
habermotto.com/ask-acisi-ceken-adami-aldatirken-video-cekti
@_ALCHERA_ sdjdh haber sitesinde buldum izleniyor mu bak bi :D
@_ALCHERA_ 😅 napim biri daha gelip videoyu sormasın diye şaaptım sjsj
Yıllarca erkekler aynı haltı kadınlara yaptı o yüzden çok takılmıyorum birazda erkekler acı çeksin
ayn öyle valla 20 yıllık karısının evine 4 yıllık sevgilisini getiren erkeği ya da evlendiği günden beri 100den fazla kişiyle aldatılan kadını konuşmuyorlar hiç mesela
Yıllarca kadınlar naptı?
Hepsi masumdu dimi :d
Neden kadınların aldatma oranı daha fazla?
Bu nasıl bir mantık, erkekler aldatıyor ama kadınlar melek asla aldatmaz değil mi?
nerde kadınların fazla lan erkeklerin yüzde 56 oran
o kadar genelev boşa mı var nasıl ayakta kalıyor
kendi hem cinslerinize sorun onu evli kadınla olmak daha güzel diyen onlar sonuçta
@xİstilacıTürİnsan Evlilik dahil herhangi bir ilişkide aldatma sonuçlar: Erkeklerde %57, kadınlarda %54. Evli kadın ve erkeklerde fiziksel veya duygusal aldatmanın oranı: %41.
Oranlar bu kadar birbirine yakınken yaptığınız şey cinsiyetçilikten başka bir şey değil.
erkek istemese aldatma da olmazdı
@xİstilacıTürİnsan tamam kardeşim sen haklısın
erkekler aldatmaya daha meyilli bilimsel olarak da kanıtlandı
en çok da hamile eşlerini aldatıyorlar
nankörsünüz
daha feministin ne olduğunu bilmeyen biriyle muhatap olmam
Yahu benim görüşüm altına yorum yapacağınıza gidin kendiniz görüş atın.
Bu tamamen buradaki kadının ucuz olmasından kaynaklı kesinlikle her kadın aynı değildir.
Kendi seçimi kendi sonuçları, hep bu tarz kişiler değer verip seviliyor.
İyi insan, sadık insan kadı mı? Eskiden "erkeğin yakışıklısı olmaz. Efendisi olur", derlerdi. Kadınlar için "hanım hanımcık" derlerdi... Şimdi erkekler 90 beden göğüs olsun istiyor, kadınlar kaslı erkek... Özet olarak karaktere inen kalmadı. Her şeyimiz yüzeysel
Şaşırmadım açıkçası günümüzde insanlar genele demesek bile gerçekten çok kötü, duygusuz, düşüncesiz sadece kendi duygularını düşünür vaziyette bu yüzden kaç yıldır ilişkilerden uzak duruyorum.
Buna kötü denmez buna kansızlık allahsizlik aklına gelen bütün küfürleri saymak denir işte bu yüzden Allah ciddi ilişkilerden uzak etsin
Neyseki üçüncü dünya savaşı geliyor acı çeksin gebersin bu millet
Rezalet ötesi bir şey. İnşallah o şirret kadın yaşattıklarını yaşamadan ölmez
Kadının aklı celinir daha duygusal olduğu için, bir adam gelir aklını ne yapar eder çeler, kadınların yedeginde bir sürü adam vardır esas adamın ruhu bile duymaz. Ufak anlaşmazlık yaşarsın sırf kendini tatmin etmek için o adamla duygusal olarak seni aldatır.
Ama seven adamlar maalesef videodaki gibi ağlıyor ve yalnızlığa mahkum oluyor. Hayatınıza ciddi anlamda bir kadın alıyorsanız her hareketini takip etmek zorundasınız.
Kadınlar şeytandr. Dikkatli olun beyler
Bunlara insan demeyiniz.. eğer onlar insansa ben insan olduğumu kabul etmiyorum.
Aldatılan bir kadın gördüğünüz zaman kızlar kötü erkeklerin peşinden koşuyor yaaaa demiyor musunuz? Burada da aldatılan bir erkek var ve bir motorun peşinden koşmanın bedelini ödüyor. Kadının yanındaki p*zvnk nasıl gülüyor görmüyor musunuz?
Bu yüzden yalvarmayın arkadaşlar bu yüzden sevgi görmedikçe sevgi vermeyin işte kul köle olmayın hem erkek için söylüyorum hem kadın için söylüyorum karşınızdaki çiğ süt içtiyse karaktersizse geleceği maks nokta bu
Sizde kıymetinizi bilen, sizi gerçekten seven insanlarla beraber olursanız üzülmezsiniz. Herkesin kendi tercihi
Bu devirde millet çok azitti artık herkesden her şey beklenir insanlarda ne duygu kaldı ne heves korkar olduk herkes herkesin canını yakma üstün olma derdinde o yüzden yadirgamiyorum çünkü her şey beklenir
O yüzden üçüncü dünya savaşı kapıda çok insan geberip gidecek hiç üzülmüyorum
@Клвдияивановна aynen öyle ne yazikki
Diri diri yakasim geldi ikisinide. Gözümün önünde o videoda yansalar gram kırpmadan izlerdim. Allah akıl fikir versin. Yaşamadan ölmesin inşallah
Savaş kapida çok insan geberecek zaten
Ağlayan erkek olunca herkes üzülüyor tabi 🤷🏻♀️ genel olarak bu olaylar kadınların başına gelir hani pek kimse tınlamaz. Onunla olmasaydın denir…
Üzücü ve gerçekler maalesef
İnsanın ruhu or*spu olmasın. İşte bu yüzden herkes keyfine baksın diyorum. Kimse için üzülmeye gerek yok. Sen üzülürken o başkasının altında nefes nefese kalıyor
Kimseyi saf duygularla sevip çok güvenmeyin. Çıkarımmım bu yönde.
Kimse mükemmel değil hep daha iyisi vardır. Ve karşınıza çıkacaktıe unutmayın
Bu kadında gahpelik varsa diğerlerinin suçu ne bunu kadınlarda yapıyor bir erkek yüzünden mutsuz olup güvenilecek erkeklere güvenmiyorlar.
Bence her olay kişiyi bağlar.
Bu tarz kadınlar benim gözümde zerre kadar saygıyı haketmeyen kadınlar ve okadar acınası halleri var ki rabbim akıl fikir versin ne diyim ki hemcinsimi burdan şiddetle kınıyorum 😠😠😠
Şimdi bu kşr yüzünden tüm kızları kötü bilecekler. Her kız aynı değildir. Ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar.
Ben bugün çocuk için üzüleceğim. Ben prensip gereği küfür etmiyorum ama siz küfür etmişim gibi okuyun.
Şu tiktok denilen mecrada dönen hiç bir şey gerçekçi gelmiyor bana. Bu da tamamen kurgu gibi bir şey.
Kadın yapmaz dimi kurgu diyin anca zaten
Erkekler böyle kadınları seviyor:)) iyi biri denk gelseydi videoda ağlayan kadın olurdu.
Hahaaaaaa siz kötü adam seviyorsunuz bizde böyle bir aptallık yok
Şeytan nın oyunları bunlar usta , sonuçta hepimiz insanız ama nefsimiz bizim en zayıf noktamız, Çok ince bi detay
Uygulamadan videoyu izleyemedim. Merak ettim anlayamadim tam olarak açıkçası. İzleyebileceğim başka bir yer veya bir link atma şansın var mı?

En iyi cvp buydu
Kadınlara bu devirde güvenmek çok zor çok fazla seçenekleri olmasından dolayı ama erkeklerde de bu olabiliyor
Aldatma videosunu çocuğa doğum gününde izleten mi dersin kadınlar arasında bu olay çeşit çeşit var..
Kadınlar hep badboy erkeklerden hoşlanıyor o yüzden iyi niyetli temiz kalpli erkeklerin kadınların yanında yeri yok.
Değer vermeyene değer vermeyeceksin bu kadar basit...
Düşen insanlardan olmamak dileğiyle 👋👋
Bazıları tam bir o/... Ç... U bu biz kızların suçu değil yani bazı kızlar öyle diye hepsi böyle değillll
Aynen
Şu andan itibaren duygusal ilişki olayı benim için bitmiştir
çocuk sanki yalvariyodu yazik kimse icin kendinizi bu kadar düsürmeyin
Şu tarz insanları hücreye kapatıp fare pisliği yedirteceksin. Ancak fare pisliğine yazık...
Maalesef çok kötüler yaşattığını yaşar umarım
bu günlük dersimizide aldık erkek adam asla ağlamamalı özellikle bir kadın için feminst kadınları dinlemeyin bu konuda tecrübe edinmis adamları dinleyin.
Zavallı ezik karı. Yanındaki de tam şerro. Karaktersiz ahlaksızlar. Bi de gülüyorlar.
Şerro erkek sever kadınlar
kız harpi @rospulukta kitap yazmış çocukta böylesini sevecek kadar saf.. yazık üzüldüm ben bile.
Bu nasıl bişey ya çok gördüm kalpsiz, vicdansız insanları.. Artık hiçbişeye şaşırmıyorum
Adam öyle kadını seviyor demek ki. Üzeni yani. Kadınlar da için geçerli aynı şey.
Sizin için geçerli sadece
İnsanlar gittikçe aşağılıklaşıyor. Kötü olmaktan , kötülük yapmaktan haz duyar oldular.
Kimse bana aşktan bahsetmesin. Çünkü ben 21. Yüzyılın aşkından soğudum.
Sen sanki çok düzgünsün lol
Adam tam anlamıyla mal mk bi de ağlıyor kuş beyinsiz.
Karşıdaki kötü ise bunu fark etmeyende sorun vardır
Kızlar kötü erkek sever
Yazık ya birdaha belkid eonu kimse böyle saf sevemicek
Kadınlar böyle konularda daha duygusuz oluyor maalesef.
Yazık gerçekten bazı insanlar kalpsiz buna şimdi daha çok inanıyorum
Şimdiki kadınlara aşık mı oluyorsunuz bir de zaten hepsi sokak kızı artık
Black Pill hayat kurtarır. İşte bu video da kanıtıdır.
Hepsi olmasada insanlar fırsatını bulduğunda çelmeyi takar
Bu kadar aptal olursan böyle yaparlar adamı.
Kimseye ağlayacak kadar teslim olmamak lazım
Herkese hal ettiği kadar değer verilmeli igrenç varlık
Bu karıyı alıp bir güzel o yanın da ki ile... Bunlar kardeşim bile değil bunlar adlandıramadığım bir varlık. Tez gelen iblisler si... bunları..
Çocuk kurtulmuş ama bunlar kanlarında boğulup toprak kabul etmesin. Bu da bir cinayet adamın ruhunu öldürmüşler. İyi ki şu sosyal medyalara bakmıyorum, iyi ki arkadaşım sev vs. yok Sadece kendime güvenmem gerektiği konusundan tekrar haklı çıktım ama üzdü yani.. Allah yardımcısı olsun adama.
Çok kötü yorum yapmışım ya sinirle başıma bişi gelirmi silsen mi gizliye alsam mı ben, bana yol gösterin.
Rahat ol mayk
@OlamazMıKardeşim Ben gizliye alım da belki soran kaldırır. Yani küfür edilmeyecek gibi değil. ama etmemek lazımdı... neyse.
Kaldırsın, görüşünün arkasında neden durmuyorsun? İnsanların beğenisi düşüncelerine şekil vermesin.
@OlamazMıKardeşim Hakaret ettim kanunlara göre ceza alabilirim ondan düşündüm.
Ya amaaan kim seni bulacak da aylarca sonuçlanmayacak saçma sapan bir dava açacak da senin ödeme yapmani bekleyecek falan filan.
@OlamazMıKardeşim Bana ders oldu küfürsüz iki kere düşünüp yorum yapacağım. Disiplin şart bana o kesin. Sağ olun.
Baba o video nün tamamını görmemiştim ben atsana bana
ama nedensede genelde bu tarz kızlar kiymetlenip seviliyor.
@Frdeliff aynen kaçan kovalanır hesabı. bu kız onun peşinden koşsaydi kıymeti bilinmezdi.
@Frdeliff aynen dünyanın en saf temiz erkeği dediğim kişi bile bunu yapabiliyor bazen hayat bunu gösteriyor sonundaya kimseye güvenemiyorum bu sebebden.
İyi kız varken neden kötü kız sevilsin?
Ah ne kadar kötü 😔 çocuğun sesindeki o titreme, o çaresizlik... İlk kez bir kadına bu nedenle böyle sinir oldum...
Neden ilk kez? Cinsiyetçi feminist kızlardan nefret ettim iyice
@Yaşayabilmerem " böyle"yazdım farkındaysanız. Daha önce sinir oldum fakat böylesine ilk kez oldum dedim. Lafı neresinden çarpıtıp söylüyorsunuz.
hemen genelleme yapmisin erkekler cok mu iyi karisi aldatiyorla rkums getiriyorlar o kadin nasil acucekiyordur hic düsünmüyorlsr bunun cinsiyete alaksi yok bazi insanlar biri aci cekerken zevk aliyor karekteriszler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?