Bana beni engelle dedi bende bisey yapmadigin için engelleyemem ki dedim
cocukmusun yazma işte dedim arkadasliktan cikti benide cikartti
baktim yine yaziyor
yazmadim haftalarca
hergün bikmadan yine yaziyor
napim sizce? ben 28 o 36 yasinda
Bana beni engelle dedi bende bisey yapmadigin için engelleyemem ki dedim
cocukmusun yazma işte dedim arkadasliktan cikti benide cikartti
baktim yine yaziyor
yazmadim haftalarca
hergün bikmadan yine yaziyor
napim sizce? ben 28 o 36 yasinda
Senin takıntılı biri olduğunu düşünüyorum, bir süre yazma benim de sana karşı kafamda bı fikir oluşsun de. Eğer yazmazsa bı sure sonra vazgeçerse sorun yok yazmaya devam ederse eğer kaç bı sure sonra yaziyorsa koşarak kaç
Cevap
5Cevap
Ula arada 8 yaş fark var engellesene kardeskm
bu yaslarda 8 10 yas fark etmez ki cocuk muyuz sanki
Adam sıkıntılı direk engelle artık neyi bekliyorsun
neden sıkıntılı sence?
zaten baska yol birakmadi
Nedeb sıkıntılı olduğunu bilmiyorum ama davranışlar normal değil
Dimi ya hic normal tavri yok
cok tanismak istedigini soyluyordu bana
instagramda benle tanistigi için sanssiz görüyormuş kendini cünkü onu görürsem bende istermisim
bunlar cok sacma nedenler
ama sıkıntılı zaten belli
Engelle geç
aynen en iyisi yoksa kurtulamam
Toplum olarak hayırı cevap olarak kabul etmeyi tee çocukken öğretmemiz gerekiyor insanlara sonra böyle saçma sapan insanlar yetişiyor maalesef.
Karşılık verme o zaman
haftalarca o yazdi ben yazmadim
bakmadim acmadim bile mesajini
ama hergun israrla yaziyor hic bikmiyor
Hala bakmamaya devam et, görüldü at karşılık verme. Yüzsüzlüğe giriyor zaten devam etmesi.
Bu insanları da anlamıyorum. Benim tek mesajıma karşılık gelmese ikincisi yazmam, bu insanlar niye böyle. Hayır bir de ısrar eden erkeğe düşen kadınlar oluyor, değişik canlılarız vesselam
Işte erkeklerin cogu israr edince kadin bi sans vereyim diyor sonra kadin sevmeye basliyor
buda bu taktigi uyguluyor sanirim bana ama ben zaten istemedigimi ona israrla belirttim yani
Kadınlar da az mal değil o zaman ne diyim. Nerede sülük gibi yapışan kalitesiz karaktersiz tip varsa onlar ısrarcı olur zaten. Kaliteli aklı başında erkeğin ısrarcı olduğunu görmedim henüz
Ben gördüm, coğu başkasıyla konuşmak için bir kızda ısrarcı olmuyor. Zaten çoğu kadında böyle düşünür yani hiç çaba göstermeyen erkek p*ç olan erkek olarak görülür çünkü demek ki çabaladığı başkaları var denir. Çabalayanda yemeden içmeden tek kadında durduğu için şans verilir zaten yani sadece beni elde etmek için çabalıyor denir.
Bazısıda bunu yapışkanlık olarak algılar.
Yani burada kadınla erkeğe denecek bişi yok sonucta erkeklerinde yaptığı bolca mallık mevcut. Herkes kalitesinin müsaade ettiği kadarıyla davranır.
Çok yanlış düşünüyorsunuz o zaman. Alakası bile yok. Israr etmeyen insan laftan anlayan insandır
Işte öylesini bul ki anlayasın 😃 benim karşıma çıkan ve ısrarcı olmayan her erkek hemen başka kadın arayışı içine girdiler
elbette lafdan anlayıp denizde balık bol ideolojisine sahipmişlerdir
ama sadece rahatsiz etmeyeyim kafasinda olan cok az
Niye herkesin sürekli birini arama güdüsüyle hareket ettiğini düşünüyorsun onu da anlamış değilim. Hani birinden red alan birisi hemen başkasını bulurum diye mi ısrar etmiyor sana göre? ( Kadın erkek fark etmez)
Doğanın kanunu bu. Insan hep eş arayışındadır asıl bu gerçeği yadırgamanız garip.
Doğanın kanununda bu olmazsa hemen şuna yazayım diye bir şey yok. 3 gram aklınla da bana evrim psikoloji öğretmeye kalkma. Bir kişi red ederse "ısrar etmeyeyim başkası var nasılsa" falan demiyoruz. Israr etmeme sebebi o değil. Bu gerçeğin sen farkına var. Sanki her insan üremek için sürekli arayış içinde
😃😃 normal yazdığım şeyler için sinirlenip "3 gram aklınla.." yazarak zaten kaliteni belli ettin bundan sonra yazdığın her şey senin -3 IQlu bir mağra adamı olduğunun kanıtı olacak. Senin gibisine kadın niye baksın zaten şuna bak ne tartışmayı biliyor ne konuşmayı. Yazık sizin gibilere.
Pek efendim^^
engelle o zaman
Engelle
Nereden tanıştınız
Engelle rahatsız ediyorsa istersen
baska yol birakmadi bana maalesef
Iyyyy yapışkan
yazma
yazmiyorum zaten ama adam israrla hergun yaziyor
yazsın boş ver okuma
Tamam tesekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?