Evli biriyle birlikte oluyorum 2 yil oldu hala beni bırakmadı detaylar asagida?

Evli biriyle görüşüyorum onu sevdiğim ondan çok hoşlandım için. Aramizda yasa farkı çok. Ama birbirimizden ayrı duramıyoruz. En fazla 4 ay ayrı kaldık oda ben istedim çünkü bana vakit ayıramıyordu. Sonra yine ben gidip onla konuştum birliktelik yeniden başladı. Cok aramıyoruz birbirimizi ama görüşüyoruz.2 seneye yaklaştı. Esi haftada 1 oluyormus onunla. Beni ne zaman görse istedgi arzusu artıyor. Bunu hem söylüyor hem gösteriyor. Oyle bir adam değil çok efendi diyor iş yerindekiler ama bana karşı koyamiyor bende ona. Nereyr kadar gidecek bu ilişki ben onu nasıl birakacam. Oda beni istiyor. İkimizde evlilik zatrn istemiyoruz. Ama birbirimizden etkileniyoruz. Bu adam sizce neden 2 yıldır benden kopmadi

Güncellemeler
+1 yıl
Doyuruyorsun demişsiniz biraz daha açıklayıcı yazarmisiniz. Yani evet onun isteklerini karşılıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Seni kullanıyor demeyin. Cevresinde çok kadın var ama o benden zevk aldığını söylüyor. Benim için risk alıyor ikimizinde amacı evlilik değil zaten. Bende onu kullanıyorum o halde cinku bende boşanmış istekleri olan bir kadınım onu seviyorum
Evli biriyle birlikte oluyorum 2 yil oldu hala beni bırakmadı detaylar asagida?