Evet soru başlıkta. Sanırım ayrılıcam. Çünkü bunlar bir aydır tanışıyo bu kız bunun için nasıl bu kadar önemli oldu bana hiç normal gelmiyor. Ne düşünüyorsunuz erkekler? Üstelik benim için geç uyuyordu ilk zamanlar. Dün gece de öyle uyumuş.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muhtemelen kız dominant birisi ve erkek arkadaşını hipnotize etmiş
Aslında öyle değildi günde üç mesaj atıyordu ona yani önemsemiyordu noldu bilmiyorum, sizce tepkilerim normal mi kız hiç görmediği ve çokta iyi tanımadığı biri üstelik
Tepkilerin normal. Yanlış bir şey onun yaptığı
Valla ne düşünelim, Herkes sevdiğini düşünür.
Değilmi bu normal değil
Sizin ikinize beraber mutluluklar yazdım şimdi onla devam et sen en iyisi geçte uyumuşsun bak normalde erken uyuyan sen yazdım
Evet hiç normal değil.. Ben şahsen sevdiğim kadın haricinde, başka kızlara bu kadar önem vermem Ve onun için para harcamak bana mutluluk verir.
Sevgilinin maddi durumu ne kadar iyi?
Avrupa'da yaşıyor yirmi euro göndermiş ama sorun ne biliyor musun bu kızı hiç görmedi ve az konuşuyordu aslında gerçektende. Ama neden böyle şeyler yapıyor ya sabır ben bu kadar geniş bir insan değilim ki şimdi nasıl ayrılmayayım sen söyle
Senden saklamıyorum deyip kendi söyledi arkadaşım diyor ekran görüntüsü atıyor konuşmaları hep ama yani bu yapılmas ki arkadaşa ya
Ben de bu kadar geniş biri değilim, hemde hiç görmediği birine bunları yapmasının mantıklı bir açıklaması olamaz.. Normal olan hayatına biri girdiğinde, diğer kızlarla iletişimi kesmeli..
Az konuşuyordu ama belli ki şu an bu raddeye geldiyse konusmus. Ayrılıcam yani ya da engelleyecek başka çözümü kalmadı
Haydi yaptı ve niyeti arkadaşça, kalkıp bunu sana anlatması da saçma.. Kadınların bu tür konularda hassas olduğunu bilemeyecek kadarda s@lak mı peki?
Hayır o dürüst olmaya çalışır hep bana zaten söylemek daha iyi yaptıysa
Ya yapmicak ya da diğer seçenek dürüst olmak iyi
seni seviyorsa, diğer kadınlarla iletişimi kesecek! Ben şahsen bu durumda kalsam kaynana mı bile engellerdim.. Ve kadın-erkek arkadaşlığına kesinlikle inanmam!
Bende ya engelleyeceksin dicem ya da bitti git onla sevgili ol dicem
De ki ben sana güvensem bile, o kıza güvenmem! Ve sende bana güven vermek istiyorsan ve bana değer veriyorsan ya onunla olan arkadaşlığını bitirirsin ya da Allah'a emanet!
Şimdi zaten sana onla mutluluklar yazdım dur biraz tutuşsun sonra engelletir sonra affederim ders alsın
Hahahahaha
Belkide gerçekten biter bilmiyorum sinirliyim. Zaten diş ağrım var sabahı beklıyorum dişçiye gitmeye bide uğraştığım konuya bak allahım
Geçmiş olsun.. Sevince insan bu hale gelebiliyor. Biraz soğuk yap akıllanır.
Evet ya ama bilmiyorum belkide düzelmez zorlamamak gerek çünkü iki üç gün önce az kalsın ayrılıyorduk, o yüzden belkide bize çözüm budur
Hep duygularla hareket etmemek gerekir, bazen aklın ve mantığın da devreye girmesi lazım..
Evet zaten benim en sevmediğim konular bir kız yüzünden tartışmak
Erkeklerin canım ne biliyor musun? Kadınlarla inatlaşmak.. Her konuda kadınların dediği olsun demiyorum. Ama kadıların hassas oldukları noktalarda onlarla inatlaşmayacak.. İçini döksün rahatlasın seviyorsan katlanacaksın! Kadınlar senin her pisliğine tahammül ediyor, sen onun iki sözüne mi tahammül edemiyorsun.. İlişkileri bitiren en önemli meselelerden ilki budur!
Bir kadın haksız yere tartışmaz genelde birde
Aşktan falan hayır yok ya zaten bu hayatta
Erkeklerin S@laklığı olacak, hakaret algılayıp otomatik değiştiriyor.
Bir kadın susuyorsa, hiç zorlamayacaksın, çünkü susan kadın sevmiyordur.. Onun için sevdiğim kişi ne kadar konuşuyor, uğraşıyorsa, o kadar çok sevdiğine yorarım..
Neyse.. Umarım bu sorunların üstesinden gelirsiniz..
Yaşım 16 çok mu küçük sevgili yapmak için
İyi sabahlar..
Teşekkür ederim sana da☺