AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
dedeymiş o. yanlıslıkla sevgilim yazdın herhalde
düşük performans
bırak bence
ölür başına kalır
Paranın gözü kör olsun
Değil 30 Luk 20 lik bile sana aşık oluyor
Parasız aşk olmaz diyenler yalan sözler hiç askari ücretle çalışan40 yaşında bı adamin yanında 20 lik kız gordunuzmude paranın gücü bu
Yanlış onla evlenirsen baskasına muhtaç olursun
yaşa dost hayatını boş ver adam ölürse parası sana kalmaz ama 🤣😂😁
Ne ayıp.
Ne alaka :) kesin ayıptır 😁😂🤣
🤮🤮🤮🤮
Bende benzer seyler yasadim... Hemde defalarca
Pişman misin
Dedeye saygılar hürmetler
Brad pitte 60 ona kimse dede demiyor tom da 😂
Bu kizin ki neden asagilaniyor yahuuu
O saydığın adamlar o kadar kaliteli stressiz güzel zengin bir hayat yaşadı ki senden benden genç durduğu için göze batmıyor.
Bunun ki kesik moron olmuştur
Kesinlikle yaniliyorsunuz.
Olmayacak dua mevzusu tam olarak bu işte.
Olmasi icin dua ediyorum.
Sapik ve hastasın çok net
Ay asko boş ver evlen gitsin
aşırı fark var
Kalkmazki o napican onu be
10 yıl sonra ölecek adam amacın ne senin
10 yıl sonra adam mezarda kanka.
Aşkın yaşı yoktur ama gerçekler değişmiyor
Benim de karım 15 yaş büyük benden ailem kabullendi. Şimdi eşimin yanına gitmeyi bekliyorum
Eğer bu kadar fazlaysa bence anlatma 20? iyaş üstü biraz fazla gibi
Bu arAda ben 26 eşim 41
Şimdi sen naneyi yemedin mi
Kanki naptın sen ya 29 yaş fark var çoook
maddi özgürlüğü olan biri pek takmaz böyle şeyleri
Parası için evleniyorum dersin
maşallah allah uzun ömürler versin
Adam şanşlı doğmuş ne diyeyim
Lan 5 yıl sonra zorunlu emekli oluyor ne sevgilisi
Böyle bir şey olamaz. Tamamen cahillik soru trol maddi manevi herşeyi yerinde olan bir kadın böyle saçma ilişki yaşamaz
Cahillik? Siz bilir kisi misiniz?
Evet bilir kişiyim çünkü durum çok saçma ve çocukların bile yapmiycagi netlikte açık. 60 yaşında bir adam fit olsa ne olur ya? Kendini böylemi kandırıyorsun sen Allah icin
Durumun "size" göre saçma olması sizi bilir kişi yapmaz.. Ben neden kendimi kandirayım bu bana ne kazandirir. Ben zaten avukatım etrafımda cok fazla bu sekilde yas farki olan iliskiler , evlilikler ve sorunlar gördüm. He ben demiyorum ki yas farki normal evet degil belki ama seviyorum mutluyum diyorum.. Icimin rahat etmeme sebebi ise aileme yalan soylemis olmak bu kadar.
Sen avukat isen ve gerçekten bunu kendine yakistiriyorsan. Sana diycek bir söz bulamam ben umarım mutlu olmaya devam edersin
Umarım..
Olmazssın ama biz iyi dileklerimizi sunduk. Böyle birdeyden mutlu cikamazssin
Böyle bir ilişki sıkıntı
Kaptın zengin kocayı skjgjdjgjdjf
50 yasında dul kalcan ya emin misin
yaşını 40 söyle dikkat çekme
yakında üstünde ölür ğstüne kalır
İyi mala vuruyorsa sıkıntı yok
60 yaşında fit olsa ne olur içi geçmiştir
yuhh babamdan büyük la
yaşlıdır
Anneme 50 dedim daha genc duruyor 40'larının başında gibi dedi.
Parası için mi
Tabi ki hayır.
Olmaz bu iş vazgeç
Bu cok zor.
Niye
Onu seviyorum.
Abla adam yaşlı sen daha gençsin
Neden böyle bir şey yaptın
60 yaşında nasıl fit ve yakışıklı olabilir :D
Zengin koca avcısı hmm :)
Çok fark varya
bu artık başka bişi
Kesin parası vardır
Yaşını göstermiyorsa 40 deseydin 😂😂😂
Bu biraz garip durum
Yahu saçmalamayın.
Yih ne teyzem
Dikkat etde annenide almasın
Pes yani...
Zengin mi
Uff sende 60 ne ya 40 olsa neyse
iyide..5 yıl sonra?
Valla bende benzer seyler yasadim. Adamlar 40 yasinda gibi duruyorlar anlayabiliyorum bu kadini. Kalp iste gönül sevdimi engel olamiyor insan.
@Sitemkarkadın93 anı yaşasın. mutluysa🤷♂️dimi..
@Ahmet4545t hayir olmaz.
Mutluysa herkes istedigi ile gittigi yere kadar olmali ne zaman bu dunyadsn gocup gidecegimiz belli degil.
Güzel yatırım 😅
Çok zenginse söğüşle
Yuhh
Çok zor
Sugarbaby mi oldun
ucuzsun..
Ne kadar kaba ve cirkin bir usluba sahipsiniz.
31 yasindasin 60 yasindaki adamla cikiyorsun ve diyorsun ki adam bakımlı yakışıklı kültürlü biri Ha yani seni tek çeken şey Yakışıklı bakımlı kültürlü biri olması mı para falan değil öyle mi ve ben gerçeği söylediğim zaman çirkin Uslu oluyorum Hadi ya😄
Ailemden birinde zor bir hastalikla mucadele ettik, nadir rastlanan ve riskleri fazla olan. Çok zor gunler gecirdik , geciriyoruz. O ilk gunlerde, sonrasinda ve şu an her gun, her an Allaha sadece saglik icin dua ettim, gerekirse elimden her sey gitsin 5 kuruşsuz kalayim ama sadece sağlik ver Allahim diye dualar ettim cunku sagligi satin alamiyoruz , bunu oyle iyi ve aci verici bir sekilde anladim ki umarim sen bu şekilde anlamak zorunda kalmazsin... Zenginlik durumuna gelince ben zaten kisisel olarak gunumuz kosullarinda biraz varlikli denebilecek hayat kosullarina sahibim cok sukur , karsi tarafa gelecek olursak evet cok cok zengin parayla işi belki 30 yasina gelmeden bitmis biri ama benim tum cevrem bu sekilde insanlardan olusuyordu hep boyleydi mesela hep burslu okudum , okudugum okuldaki insanlar ve aileri de hep cok zengindi bu benim suçum degil. Ama bu sekilde beni haksiz yere yargilamaniz yanliş. Hoscakalın.
Acıtasyon yapmayın sorduğunuz soru doğrultusunda cevap verdim ben benim durumum iyi diyorsunuz yani bu adamın durumu iyi olmasaydı Sen bu adamla birlikte zaman geçirir bu adamla takılır ve hesapları Sen öder miydin ve bu adamla birlikte olur muydun Al sana soru
Yalniz hatun duzgun, terbiyeli birine benziyor.. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Bu kadın Kendine saygısı yok Kendine saygısı olsaydı kendi denginde biriyle birlikte çıkardı Bu tamamen menfaat ilişkisi bu kadın bu adamın parasını yer çatır çutur ve gider genç bir erkekle birlikte olur Türk kadınlarını Bana öğretmeyin hepsi mi aynı Evet hepsi aynı
Ilk olarak acitasyon yapmiyorum yasadigim seyi soyluyorum soru sahibi ben olduguma gore buna ben karar veririm, uslubunuz kadar sıg ve çirkin dusunceli gozukuyorsunuz biraz kişisel gelisim kitaplari okumalisiniz, kaldi ki size neden acitasyon yapayim ben izin verdigim muddetce sorum altinda yorum yapabilecek tanimadigim birine cok afedersiniz ama amiyane tabirle siz kimsiniz? kendinizi bu kadar onemsemeyin bence sonra cok uzulursunuz. Sorunuza gelecek olursak karsimdaki insanin bir hesabini oderim iki oderim 3. Kez odemem neden odeyeyim yetiskin insanlarin maddi ozgurlukleri olmali bence kadin ya da erkek olarak ayirmiyorum. Yaşla bununda bir ilgisi yok 30 35 yaslarinda biri olsa da odemem.
Kanka sen fakirsin diye seni iplemediyse kizlar bu senin sorunun sende calis fakir olma. Demek ki sende sorun var... Ayrica kadin bi hastaliktan bahsediyor acitasyon demissin net vicdansizsin kul hakkina girdin. Kadinin kendi zengin sevgilisi zengin sana ne diye acitasyon yapsin allasen... Sana gelen kadinlar sadece para icin geldiyse sorunu kendinde ara demek ki baska hc bir vasfin yok kendi agzinla soyluyorsun ayni zamaanda genellemissin ay neyse daha cok ekmek yemen lazim ablacim.