Iyi geceler ,31 yasindayim ve sevgilim 60 yasinda 6 aydir birlikteyiz. Yakisikli, fit , bakimli ve kulturlu bir insan , cok iyi kalpli biri kafa yapimiz cok uyuyor onu seviyorum hemde cok. Anneme 50 yasinda dedim gosterdim fotograflarimizi v. s ona bile karsi cikti gercek yasini soyleyemedim mecburen yalan soyledim cunku hem annemden hem babamdan büyük ama görünüm olarak öyle degil.. Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama cok mutluyum. Bende cocuk degilim yetiskin bi kadinim maddi ozgurlugum meslegimde var ama hâla ailemden cevremde korkum var bunlari nasil asacagim bilmiyorum. Karmakarisik bir haldeyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYalan söyleyerek aile kuramazsınız ki, yalan ayak tutar ama yerimez. Unutmayın.
Nasıl yapabildiniz öyle bir şeyi, nasıl gönlünüz kabul ediyor anlamıyorum.
Anne babanızdan da büyük adam diyorsunuz, sizin aklınız alıyor mu onunla gelecek kurmak, çocuk yapmak. Diyelim ki, evlendiniz, sizin 33lü yaşlarınızda çocuklarınız olarsa düşünün yani kocanız 65 yaşına gelecek neredeyse. Çocuğunuz ortaokulu bitirmeden kocan olacak o yaşlı adam 85li yaşları olacaktır herhalde, değer mi hiç?
En iyisi yaşıt birini bulun kendinize.01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sahibi olmayi dusunmuyorum. Ve gelecegi bu kadar uzun vadeli dusunmuyorum yani hayata bakış açım bu degil benim evet yaş farkı cok ama seviyorum vede mutluyum.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde yaş farkını fazlasıyla açık bir insanım yani olgun erkekleri ben de çok düşkün birisiyle birlikte olursan ben de en az on yaş büyük felan olsun isterim yani yaşıt birisini sevmem bile ama arada 30 yaş fark olmasa başka 15 yaş olması çok başka 30 yaş fark diyorsun 30 yaş bu gerçekten fazla
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Gizleyip yaşamaya devam et mutluysan. Zira ileride çevreye karşı olmasa bile kendi aranızda büyük sorunlar yaşanacak. Gözlerinin önünde çürüyecek. Hiçbir şekilde sana yetmeyecek. Sen de bağlılıktan dolayı ona gönüllü bakıcılık yapacaksın. Yani kendi hayatını da zehir edeceksin
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 16,3b cevap paylaştı. Neden birilerine bunu açıklamak zorunda olasın ki?
Evlenmek isterseniz konuşursunuz ailelerle. Eminim onun ailesi de benzer şeyler söyler iş ciddiye binerse.
Geçmişte benim de bu kadar yaş farkı olan ilişkim oldu. Kimse gidip ailesine anlatmadı.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
70Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu sorunun troll olduğunu düşünüyorum 🤣
İnanasım gelmiyor 30 yaş var yani ne kadar fit, bakımlı olursa olsun inan bir zaman sonra ya ne adamlar var deyip pişman olacaksın. Bakma burada bazı 45 üstü kişilerin yağlayıp ballayıp konuştuğuna illa destekleyici konuşacaklar. Yoğurdum ekşi dermi fjfhhf
Davul bile dengi dengine40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılTamam yaş farkına ben de karşı değilim de 30 yaş yahu az mantık
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaki yaş farkı aşırı saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenç biri sizi 50 yıl üzeceğine, olgun biri 20 yıl mutlu etsin. Burada akıldan fukara, fikirde ukalalar sizi linçleyecekler eminim çünkü kendileri o yaşa gelmeyecekler gibi, o yaşlarda duygu, sevgi, cinsellik yok sanıyorlar. Kim ne derse desin mutlu iseniz sorun yok. İnsanların az bir kısmında yaş sadece rakamdan ibarettir. Siz demek ki böyle birine denk geldiniz. Bu dünya ölümlü bir dünya her an ölebiliriz yarına çıkacağımızın garantisi yok, hiç bir ikili ilişkinin mutlu biteceğinin ve sonsuza kadar süreceğinin de garantisi yok , o nedenle mutlu olduğunuz sürece birlikte olun, mutsuzluk olursa yollarınızı ayırın bu kadar basit.
92 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi olumsuz yorumlar için kendinizi neden bu denli yorup üzüyorsunuz. Siz kimseye kendinizi anlatmak, aklamak, kanıtlamak zorunda değilsiniz ki. Kim ne düşünürse düşünsün neden dert ediyorsunuz burası hayatlarımızın sorgulandığı mahkememi? Yaptığınız şey dini, ahlaki, vicdani, kanuni, insani hiç bir şeye ters değilken ( ki bunlardan birine veya hepsine ters olsa bile bizi ilgilendirmez sizin hayatınız) neden bu denli üzülüp kendinizi savunuyorsunuz. Yapmayın buranın kahrı bu şekilde çekilmez.
Cevap sahibi+1 yılFreshManN ve Wehr.. Beyninize değil şeyinizle düşündüğünüz yaşlardasınız.
Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Benim fikirlerim bilgim, görgüm ve müspet bilimle şekillenir yaşımla değil.
Cinsellik insan ömründe kümülatif olarak günde 1 saat yaşanır gün 24 saattir, geriye kalan 23 saat ne olacak, sizin gibi beyni p@nisin de erkeklerle nasıl geçecek? Kendimi kendim biliyorum sizin gibilere ispatlama zahmetine de girmem. İhtiyar olan ben değil siz ve sizin gibilerin boş bu tür düşünceleridir. Benim bu dünyada yaptığım ballar ortada, tadından yenmiyor sizin gibi günü yokluktan mastürbasyon yapmakla geçmiyor.
+1 yılYaşını anladım da yakışıklı fit olayına takıldım ben yani trol soru olabilir diye düşünüyorum ama şöyle söyleyim size ailene ve çevrene bunu hiç bir şekilde açıklayamazsın kabul etmezler yani sen 31 yaşındasın adam 60 yaşında yani ne yaparsan yap ailen bu durumu kabul etmez bence yani sevgi tamam güzel bir şey de hani bu kadar da değil ya genç yaşıtların varken böyle birine kalbinizi kaptırmanız kötü olmuş.
32 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu degistiremiyorum ve takildiginiz nokta tamamiyla dogru.
- +1 yıl
Aynı benim durumundasınız ben de gönlümü kaptırdım ona git diyemiyorum perişan haldeyim ailem yakalasa bir şey açıklayamam.
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben de şu an boşanıyorum. şubatta son mahkemem. 4 yıldır ayrı yaşıyorum. yaşım 54 .37 yaşında bir bayan arkadaşım var ciddi düşünüyoruz. sorun olmaz. kimseyi takma yaşam senin. siz mutlu olacağınıza inanıyorsanız başkaları hiç önemli değil
33 Yorumla
Soran+1 yılHakkinizda hayirlisi olsun.
Umarim dediginiz gibi cesur davranabilirim.
+1 yılSen şu an 31 yaşında bekar bir kadınım desen emin ol bayağı bir insan sana evde kaldın vs şeyler der. Özellikle de kendi yaş grubundaki erkekler bunu söyler. Madem öyle senin de kaç yaşında biriyle birlikte olduğun kimseyi ilgilendirmez. 60 yaşındaki biriyle de istersen evlenirsin. Kaldı ki bahsettigin adam 40 yaşında bir erkeğin profilini ifade ediyor.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nerdeyse deden yaşında. Sence de 30 yaş çok çok çok fazla değil mi? Anne babandan bile büyükmüş!
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazla ama seviyorum.. Kimse de gercek yasini bilmiyor henüz.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine sadece şu soruyu sor.. 10 sene sonra sen 40 yaşına geldiğinde ve kadınlığının doruklarında iken o 70 olduğunda sevişmek istemeyecek misin? Ve bunu istediğinde bu konuyu nasıl halletmeyi düşündüğünü sor..
Ya da akışa bırak her şeyi..11 Yorumla- +1 yıl
bunu ben yazicaktim. simdi dicek siz abazasiniz. yani anlamicakti beni. bu sebeble sustum. zaten emin ol. cok renkli bir cinsel hayatlari yoktur bile.
+1 yılgöreceli bir farktır. mesela erkek 20 kadın 15 olduğu zaman fark büyüktür ancak erkek 30 kadın 25 olduğu zaman fark önemsizdir. dikkat edilirse iki durumda da yaş farkı 5 olmasına rağmen farklı algılanmıştır. bu yüzden formüller yerine insan kalbine güvenmeli.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba dediginizki cocukda degilsiniz ergende ve kendi hur iradeniz var ve bu hayat sizin hayatiniz kendi hayatinizida kendinizin yasama hakkina sahipsiniz kimse sizin kiminle nasil yasayacaginiza karisamaz cunku iyisi ile kotusu ile bu hayat sizin
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin hayatın, yazan ve yöneten de sen olmalısın Kimseye de açıklama yapmak, hesap vermek zorunda değilsin. Maddi olarak bağımsız bir kadın olarak hayatına alacağın kişiye ailen dahi karışamaz. 10 yıl mutlu olacaksan değer.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşık ve mitlu isen saygı duymaktan başka çareleri yok.31 yasında resit, hür bir kadınsın. Kimseye hesap ta verme, hayatına da müdehale ettirme. Hiç bir şey yapamazlar, diyemezler. Sen artık yuvadan uctun, hayata atıldın ve seçimlerini yaptın.
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı fit olmak zorunda da değil, yaşının hiç önemi olmadığı gibi.. her nasıl görünürse görünsün ya da ne kadar yaşamış olursa olsun mutlu olmanız önemli. Umarım mutluluğunuz daim olur. Kime ne sizin ne kadar yaşadığınızdan. Uyumunuzu ölçmek kimseye düşmüyor
30 Yorumla
+1 yılHayat senin kimseyle omur boyu olacaksin diye bir sey yok kimisiyle 10 sene sevgili olursun evlenemezsin sonra baskasiyla 1 ayda evlenirsin. Kimisiyle genc yasta evlenirsin olmaz ayrilirsin, yakisikli genc olur seni aldatir uzer dover söver bilemezsin kapali kutu bir sey kaybetmezsin. Hayata bir kez geliyoruz. Hakkinda hayirlisi olsun kardesim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddimi düşünüyorsunuz? Sen 31 yaşındasın ama çocuk sahibi olmak istemiyormusun? Cocukların okadar yaşça büyük bir babalarının olmasını istiyormusun? 10 yıl sonra 70 yaşında olacak. fit görünebilir enerjik olabilcekmi? Sağlık sorunları olamazmı? Yoksa sen karar verecen sen düşünüp taşınman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sahibi olmayı dusunmuyorum evet ve gelecegide bu kadar kurgulamiyorum ben.
+1 yılHayat senin, kim nederse desin gönlünün istediğini yap. Ailene olduğu gibi anlat. Aslında fazla yaş farkı var ama , denemelisin yoksa ömür boyu ukte kalır içinde. Olmazsa boşanırsın. Herkesin hata yapma hakkı vardır unutma. İşine kimseyi karıştırma , annen bABAN DAHİ.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın yaşı olmaz diyeceğim şimdi pedocu ş*refsizlere gün doğacak
50 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Anlaşmak önemli. Genç erkekler kıymet bilmeyebiliyor. Ama ileride bu yaş farkı pişmanlık oluşturabilir. İyi düşünün derim yinede
10 Yorumlayaş farkı çok fazla görünüyor ama sonuçta sen onunla yaşayacaksij ve anlasiyorsan bu kimin umurunda ki.. sadece aileni ikna etmek sana kalıyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutluysan bir önemi yok şimdi ki aklım olsa kesinlikle bende kendimden çok büyük bir adamla evlenirdim. Önemli olan mutlu ediyor olması huzur vermesi ve adamın olgun olması
20 YorumlaBelliki çok sevmişsin ve anlaşıyosun o yüzden ailen karşıda çok kısa bir süre sonra sevgimizin aşkımızın karşısında duramayacak noktam ama 5:10 sene sonra belki görüşün değişebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de degisir bilemem şu an da.
Yok artık daha neler abicim abartmayın ya baban yaşında adam desem yeridir. Seviyosun diye iş bitmiş demek değil. Cidden herkesin kendi dengi var, en fazla oda maks diyorum 10 yaş, bu kadarı fazla ablacım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuna inanmıyorum ama yine yorum yapacağım 60 yaşında sevgilim olması imkansız düşünemiyorum bile de hadi oldu diyelim neyini sevdim bu adamı ve neye göre böyle bir şeye kalkışıyorsun önce bunların cevabını alayım
00 Yorumla
+1 yılTamam bir kadın için çok çekici olduğuna eminim çünkü o yaşa kadar kimbilir kaç kadınla birlikte olmuş kadınların şifrelerini çoktan çözmüştür. Tamam takıla da bilirsin ama mevzu evlilikte orada duracaksın o iş asla olmaz olmamalı...
00 YorumlaSon durum nedir bilgi verirsen sevinirim.
Ben 31, erkek arkadaşım 50 yaşında ve gayet mutluyuz olgun erkeklerden hoşlanıyorum ve seks hayatımız muhteşem. Güçlü olması beni mutlu ediyor ama illaki anlaşamadığımız konular oluyor lakin kendi yaşıtlarım basit ve yetersiz geliyor. Sen ne yaptın devam ediyor musunuz mutlumusunuz?
11 Yorumla- 1 yıl
Olguncu ve sekste iyi oluşu seni çok mutlu ediyor demi daha çok
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan gerisini takma ciddi bir problem yoksa yola devam et
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendinden emin isen gönül işi bu yaşa bakmaz en doğrusunu sen bilirsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence yanlış yapıyorsun ama sen bilirsin tabi bu benim görüşüm sadece
10 Yorumlas3n mutluysan kimseye bişey anlatmak açıklamak zorunda deilsin kimin ne dediği de önemli değil yetişkin özgür bi kadınsın senin hayatın kararlı ol ve mutluluğunu yaşa zaman hızlı geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlis yapmıyorsun seviyorsan mutluysan doğru yoldasin demektir yas sadece bie kaliptan ibarettir
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Yaş farkı çok fazla olmayacak bi ilişki ne kendini nede aileni yorma bence
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yıl60 yaşında bir adam?
O adam nerdeyse baban yaşında emin misin şimdiye o nerdeyse emekli olur hattaga olması gerekir.. yinede sen bilin.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklayacak bişey yok , onlar sizi gördüklerinde aradaki farkı fark ederler zaten 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılGorduler ki , arkadaslarimda gordu onlarada yalan soyledim..
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşkın yaşı yok dedikleri bu galiba akla mirasına mi çökeceksin gibi düşünceler gelmiyor değil
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin fikriniz saygı duymak zorundayim
- Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıl60 yaşındaki bi boomer ne kadar yakışıklı fit bakımlı olabilir zaten max 25 yıl sonra ölür inş troldür
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey olmaz sen kafana takma ailen biraz karşı çıkabilir ama aşağıda da bir arkadaşın dediği genç biri sizi 50 yıl üzmedi yerine yaşlı birisi sizi 20 yıl mutlu etsin daha iyi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık bence biz 9 yaşa fazla derken siz 29 yaş farkindan bahsediyirsunuz..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendi Buyurun size sesli cevap verdim ben engellediğiniz şahıs. . net olun. dinleyin
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInanın Cevabınızı çok merak ediyorum
Soran+1 yılAsgari ucretli biri olsaydı muhtemelen olmazdim , asla asgari ucretlileri asagilama v. s yapmiyorum Şu an yanlis anlasilmasin zaten bu haddim değil sadece sorunuza cevap veriyorum... Normalde de yasitim ya da degil saygı duyulan , varlikli , taninan insanlardan hoslaniyordum hep bu sekildeydi onceki sevgilim yani daha dogrusu eski nisanlimda 33 yasindaydi ve onun da Şu an ki kadar olmasa da sirketi v. s vardı..
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılYaş farkı evet fazla ama sevdigim bir insandan vazgecmek istemiyorum zaten dediginiz gibi makul bir fark olsaydi hic buraya sorma geregide duymazdim annemede yalan soylemezdim.. Vazgecmek kolay ama cok pisman olabilirim. Kaldi ki menfaat iliskisi olsa tamamı ile dediginiz gibi karsi taraf bunun bilincinde olmayacak mi? bu kadar saf mı ya da kör mü?
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Sesin güzelmiş kendinde oyle misin? 😄Yalniz sen bu kiza yuruyor musun bana mi oyle geldi?
Bence menfaat iliskisi olsa adam anlardi olgun zengin insan ne diye evlenme olaylarina girsin ki takilir gecer sevgili olurdu oyle olsa ya da tonla insan var bu sekilde takilacak, yatilip kalkilacak sende cok iyi biliyosundur..
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarkadın93 Ben sesimden daha güzelim
- +1 yıl
Instagramin var mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarkadın93 takip attım s i ile başlıyor
Sence normal mi bu durum sen başkasıni iknaya çalışıyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmutluysan bak işine hayat senin, hem olgun erkek her daim iyidir her konuda
00 Yorumla bir psikolog ile görüş ve onunla paylaş bence. burada konuşulacak mesele değil bu.
00 Yorumla
+1 yılAnna, babama aşık oldum. Ama babam değil sadece.
Diyebilirsin.
00 Yorumlayetişkin bir birey olarak ailene çevrene söylemek zorunda olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım şimdi sana bu durum hoş gelebilir ama evlendiğinde en fazla 3 ay veriyorum çünkü asla gerçek anlamda mutlu olamazsın o yüzden aileni dinle ve kendi yaşıtlarınla ol
00 Yorumla
+1 yılDüzgün yürümeyecek bir ilişki. 5 yıla işi biter ve artık bakımı fayda etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende olgun erkek severim ama Max 10 yaş sonradan pişman olma
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın sonu azer bülbül
12 Yorumla
Soran+1 yılBunca yargılayıci , sacma kendini karar mercii sanan insanlarin yorumlari arasında. Sadece bu yoruma çok güldüm.. 😄
- +1 yıl
Güldürebildiysem ne mutlu bana hep gülmeniz dileğiyle kimseyi takmayın hayat sizin nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın hayat kısa
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam neredeyse ölecek yaşa gelmiş 29 yaş çok
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok evet ama oldu işte.
- +1 yıl
Zaten amaç o olsede malı mülkü bana kalsa.. so ra da genc biriyle devam
Soran+1 yıl@Ersinlivaneli Sizi Allaha havale ediyorum.
yaw ne yasiyorsunuz anlamiyorum ki. kendi dengin biriyle gorussene. 60 yas nedir ya. kusura bakma kardesim ama. hic etik degil. rahmetli dedem yasinda biriyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen 30 40 yas arasi insanlarla anlasamiyorum daha once gorustugum insanlar oldu. Bu sebeple de yillardir yalnizdim.
- Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılBence anne bir yatırım yaptım büyük kazanç bekliyorum de olaya öyle baksınlar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl60 yaşında sevgilimi olur onun artık perti çıkmıştır sen bildiğin para avcısısın..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutluysan kime ne, ama heran helvsını yiyebilirsin, çok zorlama amcayı
10 Yorumla
+1 yılHerşeyden önce o adam pedofili sen 60 yaşına geldiğinde o 90 yaşına gelicek hiç bir sosyalleşme ye katilamiyacaksin 5 10 sen sonra ailen değil senin duşunmen lazım karar snin özgürsün
00 Yorumla10 sene sonra makine çalışmaz kalırsın dımdızlak
00 Yorumla
+1 yılValla abla anlattığına göre iyi birisine benziyor ailene böyle açıklarsan sorun olacağını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBen 20 yaşındayım 60 yaşında birisi ile birlikteyim ben nasıl açıklayacağım onu düşünüyorum 5 aydır birlikteyim üstelik annem de tanıyor adamı
00 Yorumla
+1 yılBenim de hoşlandığım kişi benden 8 yaş büyük diye herkes kızıyordu bana. Beterin beteri varmış gerçekten.
00 YorumlaYarın bu adamdan nasılsa bıkacaksın. Genç biriyle yaşamak isteyeceksin. Psikolojik bir travma inceleme gerekli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi zor bir karar.
10 Yorumla - Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 31 yaşındayım, sevgilim 60 yaşında. Aileme, çevreme nasıl açıklayacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler