He bi de kızla konuşmaya gelemiyor ama etrafımda ne zaman görsem farklı bi küfür bi de afedersin de zargana. Kendini bu şekilde de erkeksi hissediyor sanırım hsjdjxjjxj
Tanıdığım bi çocuk var asosyal öz güvensiz kimseyle konuşmaz kızla konuşmaya cesaret edemez falan. Hani çocuğun dışına bakıp karı kız peşinde değil dersin. telefonum yoktu işte yanımda sonra bu çocuğa sordum internetin var mı diye ama telefonda var mı anlamında. Sonra çocuk birden şifre verdi şifrede geçen şey de şu " bişey bişey adam otz bir ) hsjshahzhahahz
Sen dua et başka bir şey görmemişsin o kadar kötü şeylere şahit oldum özgüvensiz arkadaşlarımda elinde sıkıp büyütmeye çalışan mı dersin fotoğraflarla kendini şopkayan mı neler neleer
Ya gerçekten yakışıklı bi erkek var. Bu çocuk çıkma teklifleri alıyor reddediyor falan yani birinin sevdiğini öğreniyor yine mutlu değil güya kızlara yüz vermiyor ama kızlarla konuşmaya çekiniyomuş anlamadım olayı ne bu çocuğun acaba o da mı öyle 🙂
aynı durumu yaşadığım bi olay var hatta kızın numarası not defterine kayıtlı kızla bakışıyorduk ama ben sevdiğimi düşünmediğimden bulaşmak bile istemiyorum artık flört kafalarında değilim
valla o zaman sıkıntı ya :DFGdg şahsen ben o problemi yeni numara alarak çözmüştüm ama şu an onu yeni numara almaya nasıl ikna edicen bilmiyorum kdlfjghlkdf bu arada melek sen misin? :d
Sanırım yaşımdan dolayı ilerde görüşüm değişebilir de ne bilim şimdiki evlilikleri görünce bkunu çıkardılar afederin, zaten evli erkekleri de biliyosun hepsinin gözü dışarda...
bence aşık olduğunu hiç bir zaman anlayamazsın ama aşık olmadığını karşına ondan etkilendiğinden daha çok etkilendiğin birisi çıkarsa o zaman anlarsın :D
sana bi abi tavsiyesi olsun bu tür boş işlerle uğraşma derslerine bak zamanı gelince karşına iyi bir insan çıkar iyi bir ilişki kurarsın şu an bu yaşadığın şey bile ilerde iyi ilişkinle aranızda olacak şeyleri bile etkileyecek gelip geçer evet ama etkisi kalırsa üzülen sen olursun sıradanlaştırmak güzel olmaz bazı şeylerin nadir yaşanması daha doğru
valla kendim için bir şey söylemem ama burada doğru girersin yanlış çıkarsın binbir türlü insan var yani buraya gelip de birinin sözüne göre hareket edeyim deme kırarım kafanı :D buna ben bile dahil olabilirim :D
Yani nerden nereye geçtik valla başlarda ne diyodun da abi yaşımı öğrenince tavsiyeye döndü iş 😆 sağ ol ama sen de bırak bu yazma işini özele çağırma falan 🙁
gözünü sevdiğim sen yaşını söyledikten sonra yazdım zaten instayı gel diye :D oda biraz sonra silicem KS yi muhabbetini sevdim yazarsan gel konuşalım öyle demek için attım sen niye o tarafa çekiyorsun ki konuyu :D
Yani dersle alaklı soru soruyorum bir kişi bile yazmıyor bu sitede aşk işleri yürüyor bende burdan soruyorum bişeyler. Zaten amacım sevgili yapmak falan da değil olsa yazardm çocuğa çoktan sen diyosun ki boş iş uğraşma. Ben de böyle uzaktan sevince mutlu oluyorum napiyim bak siteden kaç kişi özele gel falan diyor senin başta dediğin gibi ama gitmiyorum gördün işte
özel de konuşuyor olsaydık şu konuşmaların aynısı orada olacaktı değişen bir şeyi yok sana özele gel dememdeki sebep muhabbet koyu oldu sürekli görüşü açmak zorunda kalıyoruz mesajdan daha rahat konuşuruz diye yazdım evlilik teklifi için değildi :)
O yüzden beni pek ciddiye alma sırf o konulara girmemek için burayı açtım soruyorum çocuğu düşünüyorum sürekli allahtan kafam onda da daha sıkıntılar yaşamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Okus pokus kuremdem bakıyorumda şu an başka bir hatuna sarılıyor şu an yeni birini bul sen en iyisi 😂
Sen de geldin tam oldu 😒
😅 karalar baglama hayat kısa inan geriye dönüp bir gün baktığında gülmeye bile değecek hiç bir şey goremeyeceksin o yüzden bugünden gül işte sana 🌹
Düşünüyor ama cokta masum degil
""KAHİNİM..."
Ya sen de yapma ya hepsi aynı mı gerçekten?
Aynii ayni hepsi ayni biktim valla
Bu saatte erkekler ya seks düşünür ya da uyur. Sevgilin olmadığına göre en iyi ihtimalle uyuyor.
İlla peki seks mi ya kızı sadece düşünemez mi
Tabiki sadece kızı düşünüyor ama ne şekilde? O türden bu coğrafyada kaldığını zannetmiyorum.
Blki de o başkasına iyi gecelerr yazıyordur bence düşünmeden uyu
Yok bee bu benden bekliyor hayatta yazamaz
🤠
Dusunseydı sevgılın olurdu wp dan su an onla yazısırdın bu soruyla ugrasmazdn
Yani olaylar o kadar karışık bu dediğini umur etmicem çünkü açıklamaya kalksam destan olcak boş ver
4sanıyede nefes al 4sn tut 4sanıyede ver bunu 3-4 kez yap ve onu imajınasyınla karsına al konus. Emın ol ruhu duyacak
Olur mu harbi ya
Dene :)
Şimdi ondan gelicek bi işaret bekliyorum
Muhtemelen düşünüyordur elinde bir şeyle kdkdkd
Söylemesen olmaz dimii ☹️
Gerçekler 🤷♂️
Yapmayan yok mu ya
Yok tabii ki ihtiyaç sonuçta ve en önemlisi erkek
Utangaç olması bir şey değiştirmiyor dimii 🙁
Ya peki hoşlanıyorsa kesin yapar mı diyosun
Emin ol daha baskındır sazına daha düşkün oluyor onlar genelde 😂
Sevdiğini düşünür insan yapar tabii ki
Ama onun kızla yüz yüze konuşacak cesareti yok hiç öyle düşünemiyorum 😄
Dedim ya asıl onlar öyle oluyor zaten ya 😂
Sen yine de düşünme öyle kdkd
Neden ki ama gidip konuşamadığı için mi
Evet daha içine kapanık olduğu için bunu cinsel yolla bastırarak kendini iyi hissetmeye çalışıyor
Bu daha sinir bozucu öz güvensiz bir de ☹️
Bence de öyle yaa
Yvşaklar mı daha çok yapıyor utangaçlar mıı? Hsjdjjs
Bunlar nasıl sorular rezil ettin beni ks’ye yaa lekd kardeşim başkalarıyla yapıyor utangaçlar akşama kadar cacık
Kusura bakma ufak çaplı bi şok yaşadım da 😞😒 hsjdjjxjxj
Midemi bulandırdın ama ya cacık macık 🤮 keşke sevmeseydi
Çok iyi bir dinleyiciyimdir paylaşmak istersen dinlerim
Keşk sevemeseydi derken erkek ve bacaklarının arasında bir yılanla doğuyor yaradılış gereği 🤷♂️
Tamam da ne kızıyon kanka sitemim şuna Gelip konuşamadıktan sonra bunu yapması geceleri çok saçma tiksindirici yapıyosa tabii
Dedim ya yetersiz özgüven bu şekilde daha erkeksi hissediyor
He bi de kızla konuşmaya gelemiyor ama etrafımda ne zaman görsem farklı bi küfür bi de afedersin de zargana. Kendini bu şekilde de erkeksi hissediyor sanırım hsjdjxjjxj
Aynen imza gerçekten öyle mastürbasyon olayları da öyle yapmak istediği şeyleri daha çok izler falan
Ya dur sana bi örnek vericem şimdi anladım
Ver bakayım
Tanıdığım bi çocuk var asosyal öz güvensiz kimseyle konuşmaz kızla konuşmaya cesaret edemez falan. Hani çocuğun dışına bakıp karı kız peşinde değil dersin. telefonum yoktu işte yanımda sonra bu çocuğa sordum internetin var mı diye ama telefonda var mı anlamında. Sonra çocuk birden şifre verdi şifrede geçen şey de şu " bişey bişey adam otz bir ) hsjshahzhahahz
Sen dua et başka bir şey görmemişsin o kadar kötü şeylere şahit oldum özgüvensiz arkadaşlarımda elinde sıkıp büyütmeye çalışan mı dersin fotoğraflarla kendini şopkayan mı neler neleer
Yani çok saçma değil mi ya konuşmaya cesareti olmayan adam neler yapıyor madem bu kadar düşkünsün git konuş ya 🤦♀️
Artık sayende her utangaç erkekten şüphelenicem 😂
Gerçekten hemen hepsi öyle ama kimisi tatmin edememekten korkuyor kimisi boyu takıyor falan içine kapanıyor
Ya gerçekten yakışıklı bi erkek var. Bu çocuk çıkma teklifleri alıyor reddediyor falan yani birinin sevdiğini öğreniyor yine mutlu değil güya kızlara yüz vermiyor ama kızlarla konuşmaya çekiniyomuş anlamadım olayı ne bu çocuğun acaba o da mı öyle 🙂
Çok bebeksiyse gey olabilir
Ya yemin ederim bütün ks’ye rezil olsuk ya
Özele gel demeye mi çalışıyon anlamadım kanka shhdjsh
İnan hiç öyle biri değil bunun da ağzına küfür yuva yapmış
Hacı özelde burdan farklı bir şey konuşmayacağız ben sanalcı değilim rahat ol kdkd
Oğlana biraz yakın takıl anlarsın kısa sürede me mal olduğunu
Kanka sen diğerlerinden değilsin anladım seni de hedefim sitede kimseyle özelden konuşmamak kendimce şeylerim var işte 😅 kusur bakma kanka hsjcjxjjxjx
Benim başlarda hedefim kimseyle konuşmamaktı tabularına saygı duyuyorum bak dalgana dkdk
Erkeklerdende uzak dur 😂
Çok sağ oll görüş için sayende daha iyi anladım neyin nolduğunu hsjdjhdhs 🙂
İstesem de olmuyor Yazamıyorum zaten çocuğa
Kural bir erkeklere güvenme kural iki kural birini değişebileceğini sakın düşüneme
Boş ver senin için daha hayırlı daha iyisini bulursun
düşünsene sevdiğim kadın sensin sevdiğin çocuk ben :DSFG:FDG
Güneşin doğudan doğması...
ben öyle düşünmüyorum ya :D cidden bu hayatta her şey mümkün :D peki o kişi ben olsam şu an ne demek isterdin :D
Neden gelip benimle yüz yüze konuşmadın? Demek isterdim
bu yüz yüze konuşma konusu ayrılma konusu mu?
Sencee? Konuşmuş olsa sevgili olurduk ama olamadık bile
belki de konuşmuş olsa işler daha kötüye gidecekti
Adam kızın sevdiğini öğrendiğini öğreniyor da mesajlaşmak istiyor yüz yüze gelemiyor
adam sevmiyor?
Konuşmak istediğini söylemiş ama
Yazmayınca da numaramı istemiş
konuşmak istemek hoşlanmak manasına gelmiyor ya da seviyor
Reddetmiş de olmuyor kanka
Yani mantıken
Ama sen diyosun ki olay üzerinden zaman geçince hala gelmiyosa sevmiyoe öyle mi?
valla seven insan taşın altına elini koyar şahsen ben öyle yapardım
Ağlatma beni ama yaa 😔
aynı durumu yaşadığım bi olay var hatta kızın numarası not defterine kayıtlı kızla bakışıyorduk ama ben sevdiğimi düşünmediğimden bulaşmak bile istemiyorum artık flört kafalarında değilim
Sonra ben de çocuk gelmedi diye bundan hiç bahsetmedim ama hoşlanmıyorum dedim he şey demiş niye yazmadı hoşlansa yazardı falan.
Sonra ben de hoşlanmıyorum dedim
boş ver bence sil gitsin
Ben silerim kafadan da gönlümden gitmez
gider gideeeeeeeeeer :D
Amacın ne ya
Sayende yatıp ağlicam oldu mu 😔
lan ne olacak :D alla alla söyledin bende söylüyorum d:
ya saçmalama deymez yazık göz yaşlarına o şu an keyif yapıyor belki benim gibi kahve film yapıyo :D
Söylemeye utanıyorum da baya ergendi zaten
Bu olay üzerine wp ye kalp koymuş hsjdjsjs
He şey numara olayı geçti de
evet burdan ne anlam çıkartıcaksın şimdi dflşhkjlşfghjfglekh
Bana aşıkk deliler gibi evlenmek istiyor hemdee
Tövbe tövbee😂
bence de istersen yarın nikah için gün al zaman geçmesin dflkjhgl
takıntılı olmak diye bir şey var bence bunu bi sorgula ciddi anlamda?
Ya çocuk bana karşı ilgili davranışları var bikeremm
Ama soğudum bu sitede soru sordukça utangaçların ne olduğunu öğrendim
bikerem s:DGF:FD aklıma ne geldi ya :DSF:GDF
bence abartıyorsun
Neyi abartıyorum
Çocukla yüz yüze iletişimim yok zaten göremicem daha
tamam o zaman neden uzatıyorsun ki? bak böyle konuşup daha çok kafana yazıyorsun?
Ya saba uyandığım an aklıma düşüyor ben napiyim
gelir geçer sevdaalar değişir her şey değişir insan :d aç bi dinle kendine geeeel :D
Biliyom biliyom bu benim ilk aşkım değil ne sevdalar unuttum ama şu an gündemde bu var hshdhhx
yanlış anlama ama bu konumda başkasıyla konuşmak işe yarıyor :d
Sabahtan beri derdin o zaten hajshshdjxjjsxh😂😂 mk çocuktan da soğudum sayende
sevdiğim bir şey değil kusura bakma :d çok kişiyi unutturduk da sevabı olur inşallah dfhljkfgdjhf
Tabi canımm sevap ne kelime cennetliksin ben kefilim aslfjajsjjx
Sağ ol yani sayende şu an sevmiyom artık çocuğu oldu bu iş 🙂
sabah kalktığında çocuğu yine stalklamazsan çocuğu oldu bu iş :d
aklına gelirse burdayım yaz bana hallederiz :DSG:DF:
Ya şu an bile içimden wp ye girip ekleyip ppsine bakmak geliyor napcam ben
Allahın cezası diye kaydetmiştim bu arada hdjdjjx
numarası ezberinde mi kldfjghd
Çok üzülerek söylüyorum ki evet...😒
bi anlık gaza gelip numarasını silersen bence bir daha eklemene gerek kalmazl lkfdjghljkfdgh tabi ezberinde değilse kldsjfg
valla o zaman sıkıntı ya :DFGdg şahsen ben o problemi yeni numara alarak çözmüştüm ama şu an onu yeni numara almaya nasıl ikna edicen bilmiyorum kdlfjghlkdf bu arada melek sen misin? :d
Ohooooo numarayı silip bi daha eklememek miii 😆😆 çocuğu günde 10 kere silip tekrar ekliyorum güya her seferinde bi daha eklemicem resmine bakmicam
Yok valla ben melek falan değilim
valla 10 kere silip ekliyorsan işsiz güçsüz olduğun gerçeği oluşturuyor kljdfsldgg
Ya o kadar da değil de her gün mutlaka bi kere bile olsa siliyorum ya adını değiştiriyorum
birisi istek atmışta sen olabilir misin diye düşündüm o yüzden sordum
Ayrıca ders de çalışıyom boş değilim hep
kaç yaşındasın? :d bence baya boş zamanın var ya da az ders çalışıyorsun dflkjhfglkjhgf
Mezuna kaldım
18 den küçük değilim merak etme 19 a gircem
hayırlısı olsun diyelim o zaman :d
Sen kaçsın 21 falan mı
iyi bari reşitsin başım belaya girmez :DFG:G
Korkma dicem dee dikkat et 18 yaş altı çok var böyle yazıyon ama gidersin gümbürtüye hsjshasjxksj
24 üm ben :D o yollardan geçeli çok oldu :D ama merak etme bu yaşlara gelince hiç birini hatırlamıyorsun dfjlkhgkdf adını bile lkdfgjhlfdkhj
Aa sen benden baya büyüksün be abi desem olur mu
var var dflkjgldghkld 10 yaşında olanı bile görmüştüm kldfjgklfd
Sen beni boş ver yazmayı falan zaten hahshshhs
Neeee ahahahshha😆😆
Sen ciddi misin
abla demediğin sürece sorun yok bence lkfsjdhglkdf
gördüğümde sağlık açısından şikayet edip hesaplarının kapatılmasında yardımcı oluyordum dlkfjghdf
Ya ama ben şimdi senden yaşça küçüğüm sana göre 19 yaşlarında bi gencin utanıp konuşamaması çok mu garip
Peki sorular neydi ki
bence çok garip değil normal yani dfşlkjg
sen mesaj atabiliyor musun? bence orada daha rahat konuşabiliriz sayfayı yenilemek yordu dklfjghdf
Heh iştee şöyle ya bana unut deme de ne dersen de
geneli annem bana böyle yapıyo babam bana bunu dedi falan dlkfjhgklfg
evlenecektin dimi sen lkjdfhgldf
Ya orada ironi mi derler kinaye mi ne onu yaptım
Ben evliliğe karşıyım bi kere
şaka yapıyorum zaten lksdfgjdflkg evliliğe niye karşısın ya lkdsfjglfd
Sanırım yaşımdan dolayı ilerde görüşüm değişebilir de ne bilim şimdiki evlilikleri görünce bkunu çıkardılar afederin, zaten evli erkekleri de biliyosun hepsinin gözü dışarda...
en azından 24 yaşına gelene kadar tüm görüşlerin değişecek bundan adından emin olduğun kadar hatta daha fazlası emin olabilirsin lkfdjglfd
mesaj atar mısın bana?
Ben daha geçen senenin pişmalığını yaşıyorum o yüzden haklısın
pişman olacak ne yaşadın?
Ya seni anladım ben de siteden kimseyle özelden konuşmuyorum kanka kusıra bakma
Aşk saçmalığı verdiğim mantıksız kararlar öyle çok büyük bişey yok
bu anlaşmayı nereye imzaladın lkdsfjgfdlkgjl alt tarafı mesaj atacaksın abartma bence lkjfdglfdkh
umarım verdiğin kararlar senin için en iyisi olur pişmanlık yaşamazsın
Hep ben sevdim hiç sevilmedim
Aşk tarafından yenilen bendim... 😂😂
zaman gelir tam tersi olur bak :D
Olmuyor olmuyor abi ya lisede ağzım yandı zaten bi kere
ya ben ne diyorum sana kldfjgkldf bu yaşlarına geldiğinde o ilişkilerin adını hatırlamayacaksın :d kasma bu kadar
İlk defa o zaman aşık oldum o da yanlış kişiydi. Şimdi ki de aşk değil benimki takıntı
neyse senin yazacağın yok :d yordu burası beni ben çıkıyorum hadi kendine cici bak :D
belki de sen hiç aşık olmadın :d bunu bilemezsin
Haklısın beni de yordu çok teşekkürler keşke çocuğu kötülemeseydin bilmeden 19 yaşında daha o 😂
Gitmeden önce aşık olduğumu nasıl anlarım der misin bi
aramızda 5 yaş var az daha küçült de cebime sok istersen :D
Hsjckxjjsjzxhs sen tabi büyük sandın
bence aşık olduğunu hiç bir zaman anlayamazsın ama aşık olmadığını karşına ondan etkilendiğinden daha çok etkilendiğin birisi çıkarsa o zaman anlarsın :D
Çıkmadı bu zamana kadar inan
ulan o kadar soru sordun ben hiç soramadım sana :D gerçi benimkiler derin o kadar kısa sürmez :D 100 tane yorumu buraya yazdırdın ya helal sana :D
Tamam çok teşekkürler iyi geceler hsjdjxj
rica ederim iyi geceler bir ricam olacak Instagram attım ya o yorumu sana zahmet bi şikayet et de kaldırsınlar hem silinmiş olur komple mesajlar :D
İnstanı yazdığını kaldırdım komple mi siliyim hepsini
Bari bi ss alsaydım dediklerini uygulardım hsjdjjx
silebiliyormuydun sen öyle ldfkjglkdf tamam sorun yok o zaman kafana göre :D
sen Instagram gel konuşuruz çok :d
Son son olarak şunu sorabilir miyim
Sen diyosun ki bu çocuk istese numaranı zorla alır yazar
sana bi abi tavsiyesi olsun bu tür boş işlerle uğraşma derslerine bak zamanı gelince karşına iyi bir insan çıkar iyi bir ilişki kurarsın şu an bu yaşadığın şey bile ilerde iyi ilişkinle aranızda olacak şeyleri bile etkileyecek gelip geçer evet ama etkisi kalırsa üzülen sen olursun sıradanlaştırmak güzel olmaz bazı şeylerin nadir yaşanması daha doğru
Haklısın ama abi yaşıma ver ya insan sevilmek istiyor o kadar sevince. Dersler bi yana o bi yanaydı benim için
ya boş gereksiz şeyler diğer bir tavsiyem de ksyi sil :D biraz sonra bende öyle yapıcam :D
Ben burayı sevdiğim çocuk ne yapmaya çalışıyor diye merak edip açtım valla hiç hesapta yoktu 😂😂
İyi de abi sen bunlara gereksiz diyon da avcı gibi gizlenip yazıyosun üste bak ne yazmışsın ilk yaa hsjdjjsjsjxj
valla kendim için bir şey söylemem ama burada doğru girersin yanlış çıkarsın binbir türlü insan var yani buraya gelip de birinin sözüne göre hareket edeyim deme kırarım kafanı :D buna ben bile dahil olabilirim :D
Yani nerden nereye geçtik valla başlarda ne diyodun da abi yaşımı öğrenince tavsiyeye döndü iş 😆 sağ ol ama sen de bırak bu yazma işini özele çağırma falan 🙁
ben makarasına giriyorum canım sıkıldı öyle girdim hesabı siler giderim dflkjglfdk
gözünü sevdiğim sen yaşını söyledikten sonra yazdım zaten instayı gel diye :D oda biraz sonra silicem KS yi muhabbetini sevdim yazarsan gel konuşalım öyle demek için attım sen niye o tarafa çekiyorsun ki konuyu :D
Yani dersle alaklı soru soruyorum bir kişi bile yazmıyor bu sitede aşk işleri yürüyor bende burdan soruyorum bişeyler. Zaten amacım sevgili yapmak falan da değil olsa yazardm çocuğa çoktan sen diyosun ki boş iş uğraşma. Ben de böyle uzaktan sevince mutlu oluyorum napiyim bak siteden kaç kişi özele gel falan diyor senin başta dediğin gibi ama gitmiyorum gördün işte
Yo konuyu çekmedim komiğime gitti sadece baştan nereye geldik maskeler düştü gibisinden 😄
Ya o değil de muhabbetim sarıyor mu ya? Abi gözüyle bi söyler misin
özel de konuşuyor olsaydık şu konuşmaların aynısı orada olacaktı değişen bir şeyi yok sana özele gel dememdeki sebep muhabbet koyu oldu sürekli görüşü açmak zorunda kalıyoruz mesajdan daha rahat konuşuruz diye yazdım evlilik teklifi için değildi :)
Ya senin için böyle ama kime nasıl güveniyim ki kendin diyosun kimin ne olduğu belli değil diye
merak etme 19 yaşındaki bir kız zaten hislerinin karakterinin tam olarak oturduğunu düşünmüyorum
muhabbet sarmasa şu an neden konuşayım seninle :D
yo haklısın güven konusunda ama özele geçmeyle ya da instadan yazmanın güvenle alakası yok istersen engel atarsın bu kadar basit bir şey
böyle düşünerek üzdün ama :D baka kadın avcısı yaptı bizi ya :D
Valla bu konuda bişey diyemicem çünkü psikolojik sorunlarım da var bi ara kafayı sıyırıcaktım metafizik alem falan neyse o konulara girmiyim ben 🫢
O yüzden beni pek ciddiye alma sırf o konulara girmemek için burayı açtım soruyorum çocuğu düşünüyorum sürekli allahtan kafam onda da daha sıkıntılar yaşamıyorum
Deli falan değilim yanlış anlama da lütfen
😂😂
hakkında hayırlısı olsun :) daha fazla yanlış anlaşılmadan ben kaçıyorum
Kusura bakma abim çok sağ ol sil uygulamayı da
emredersin abim :D
Kahinim, şu an sevgilin uyuyor
Ama sevgilim değil ki daha bunu bilemedin nasıl kahinsin seen inanmıyorum dediğine
Sevdigin yazacaktım, otomatik duzenleme. Sorry.
Kahin benim evet sor bana
Hayir
bilmem belki düşünüyordur
ay yok