Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler nedir biz kızların sizden çektiği
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam erkekler kendinizi savunmayın
neden sürekli ayrılıyorum ilişkilerimde. Ben yapmıyorum. Genelde karşı taraf bir yerde ayrılır. Anlayamıyorum erkekler neden böylesiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
boş ver aşk filan hikaye bu devirde tek takıl kafan rahat olsun keyfine bak😎
Haklısınız
bunun bi zorundalığı yok olmuyorsa olmuyor sakin ol aslan parçası
Bu işler çalkantılı, bu işler sıkıntılı. Nasibin gelince evlen kafan rahat olsun.
Herkes senden ayrılıyorsa nedenini kendine sor derim. Neden bu kadar insan senden ayrılıyor?
Valla bilmem birisi ilişki sırasında başkasıyla konuştuğunu itiraf etti gitti. Sonra iki ay pişman oldu affetmedim. Diğeri 3-4 kere aldattı. Annesiyle tanıştıgım ciddi olduğumuz halde ayrıldık. Kaç kere affetmeliydim ki normalde affedilemez. Sence sorun bende mi?
genelde şunu çok duyuyorum bu ara neden seni aldatıyorlar tatmin mi edemiyorsun adamı veya kadını gibi bu tarz iğrenç söylemlere girmeyeceğim. Aldatan insanlar buluyorsan belli ki biraz badboy insanlarla sevgili oluyorsun. Önce düzgün bir insan bul derim
İnan bazen görüntü zevkimi de düşürüp ortalama erkekler buluyorum en yakışıklısı olsun demiyorum. Ortalama bir tip bile olsa sevince yakışıklı geliyor zaten. Ama maalesef yine olmuyor yine 🤣
Bak işte mesela bu tutum hiç hoş değil :) İnsanları tipine göre mi hayatına alıyorsun? İnsanların tipine takılı kalma tipsiz olsun bakımlı olsun ama karekterli olsun :)
Ama sevmek lazım değil mi ya bende seveyim ben niye güzelleşmeye çalışıyorum 😐🙄
30 40 dan sonra güzellikten pek eser kalmıyor. ama karekter sabit kalıyor erkek için de geçerli bu
seni sevecek ilgili alakalı, muhabbeti saran seni gerçekten seven bir insanla birlikte ol ve tipi senin için önemli olmasın bir süreden sonra sana en yakışıklı erkek o gelecek. :)
Doğru bir bakıma
bir erkek olarak derim ki temiz insanla birlikte ol yoksa erkekler gerçekten iğrenç insanlardır :)
Doğru
Yaşınız kaç ve sevmek sevilmek yuva kurmak istiyor musunuz
E evet kim istemez. 25 yaşındayım bir ilişkim var ama var olan ilişkimde iki hafta önce ayrılıktan döndüm. Yani bunada güvenemiyorum
Sanaldan gerçekten yalansız bir şekilde tanışabilir miyiz ve sonu ciddi olması için yalansız bir şekilde birbirimizi tanıyabilir miyiz?
Sevgilim var diyorum knk
Tamam kanka Allah’a emanet ol
her erkek bir degil anlayin arti şunu be gülüm
Erkolar kapatılsın
Kapatılsın bacım bıktık bu erkolardan
Tuturamadigin için olabilir mi
Ne biliyim
Yaş kaç
25
Tkple istersen
Knk sevgilim var
Ulan o zaman böyle soruyu niye soruyosun harbi iflah olmazsınız mk