Hepinize merhaba ,30 yasindayim özel bir sirkette calisiyorum, daha once bir evlilik yasadim 2 yil sürdu bosandik 1 yil kadar oluyor boşanalı eski esim 52 yasindaydi onu seviyordum ama anlasamadik yani coğunluğu benim yüzümden , onun yaşam sekline ayak uyduramadim, cok külturlu ve duzgun bir insandi ama olmadi ailem cok karşı cikmisti ama yine de evlenmistim.
şu an da da yabancı bi adamla birlikteyim 55 yasinda 3 kez evlenip ayrilmiş ama yaşini hic gostermiyor tam hayalimde ki gibi bi insan cok mutluyum onunla, bir kizi var 16 yasında ama 2 3 yilda bir gorusuyorlarmış ,6 aydır birlikteyiz evlenicez ama yine ayni problemleri yasiyorum Şu an sadece annem biliyor.. evlenince tamamen yurt disina yerlesicem ama nasil olacak bilmiyorum bu sefer tamamen ailemi kaybetmekten korkuyorum. Kimseyle paylasamiyorum cunku surekli yargilaniyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
3 kez boşanmış diyorsun bu çok büyük bir soru işareti ikincisi yaş farkı çok fazla tercih senin
Ee bende boşandim.
Sen 3 keremi boşandın? Hayır 1 kere olabilir hadi 2 de ama 3 bence çok büyük bir soru işareti?
Şahsen 1 kere ayrılsam zor ama 2 kez olmasa 3 denemem diye düşünüyorum
Son eşinden 2011 yilinda bosanmis.. Bilmiyorum belki de haklisin ama yinede duygularima engel olamiyorum.
Hakkında hayırlısı inşallah tercih senin
Önceki 22 yaş şimdiki 25 yaş büyük
Battıkça batıyorsun, aileni ciddiye al tecrübeli insanlardır onların düşündüğünü sen dusunemezsin yargilamalarinda haklılar
Ama bu benim elimde degil ki.
Benim elimde mi 😊
Birde yurtdisi diyorsun neresi mesela yurtdisi
Adam neden 3. Bitirmiş Problem diğer kandinlarda'miymis hepsi cvp bekleyen sorular karar senin
Yani elimde degil derken seviyorum bu duygularima engel olamiyorum mutluyum, heyecanliyim. Londra'da yasiyor ben Eskişehir'de yasiyorum evlenince oraya yerlesecegim. ilk evliligi cok eski 80 lerde bitmis anlasamamislar , ikincisi 10 yil surmus hâla arada gorusuyorlarmis 2001 de bitmis , son evliligide 2006 2011 arasi surmis bu evliliginden bir kizi var ama o esiyle cok kavgalilarmis kızıyla da 10 yilda toplam 3 4 kez ancak gorusmusler kizinin istemedigini soyledi yani tum detaylari konustuk gunlerce.
Bence evlen demek ki o da seninle evlenmek istiyorsa seviyor. Sirf yasitin diye sevmedigin bir adamla olacagina evlen. Hemde adam yabanciymis kadin ruhundan anliyordur sende olgun erkeklerden hoslaniyorsun kimseye hesap vermek zorunda degilsin.
Dedigim gibi iyi düşünün yabancı erkek dil din kultur hepsi farklı kıskanma diye bir şey yok bunların hepsi şimdilik sana toz pembe gibi görünüyor olabilir ama zamanla büyük problemlere yol açar. En azından adam bitti dedimi biter isterse polise şikayet eder seni ordanda gonderttirir. Sonra yine kaldin meydanda öngörü bunlar olacak diye bur şey yok ya olursa ailenide kaybedersin
Hakli olabilirsiniz insaniz basimiza her sey gelebilir Allah korusun hepimizi kotuluklerden ama hic vazgecmek istemiyorum. Yine de kafam cok karisik.. ne ondan ne ailemden vazgecmek istemiyorum be olacak ne bitecek bilmiyorum. Umarim her sey guzel olur.
İnşallah
Yapma bu hatayı. Aranızda yaş farkı fazla olduğu için düşünce yapınız birbirinize uymaz
Ama seviyorum.
İlkini de sevmişsin ama yaş farkı yüzünden tartışmalar olmuş. Bununla da aynı durumu yaşarsın
Yas farki degil aslinda ilk eşimle ortak zevklerimiz olmadigi icin ayrildik
İnsan evlendikten sonra karşındaki kişiyi çok iyi tanır. Ama bunun yaşı fazla olduğu için geceleri sıkıntılar yaşayabilirsiniz
Niye yasasinlar ki fit ve bakimliysa gayette iyi olur..
@Senemay48 dit ve bakımlı olabilir * yaşı fazla ve birkaç sene sonra sıkıntılar yaşabilirler
Benim eski sevgilim 60 yasindaydi ama 40 gibiydi ve cok iyiydi.
@Senemay48 herkes birbirinden farklıdır
Evet farklidir o yuzden genelleme yapilmamalı.
Tabiki de. Bu karar sizin kararınız ve lütfen herşeyi iyisiyle ve kötüsüyle düşünerek karar verin
mutluysan kimseyi ilgilendirmez mutlu ol hayattan zevk al yanlis bisey yapmiyosun
Adam zengin mi?
Ve neden surekli yasca buyuk erkekler?
Ay sende 50lilklere demir atmışsın
Oyle oluyor
Evlen evlenmezsen pisman olursun...