Kendimden yaşça büyük bir adamla evlenicem ama ailemle sorun yasiyorum cok mutsuzum?

Hepinize merhaba ,30 yasindayim özel bir sirkette calisiyorum, daha once bir evlilik yasadim 2 yil sürdu bosandik 1 yil kadar oluyor boşanalı eski esim 52 yasindaydi onu seviyordum ama anlasamadik yani coğunluğu benim yüzümden , onun yaşam sekline ayak uyduramadim, cok külturlu ve duzgun bir insandi ama olmadi ailem cok karşı cikmisti ama yine de evlenmistim.

şu an da da yabancı bi adamla birlikteyim 55 yasinda 3 kez evlenip ayrilmiş ama yaşini hic gostermiyor tam hayalimde ki gibi bi insan cok mutluyum onunla, bir kizi var 16 yasında ama 2 3 yilda bir gorusuyorlarmış ,6 aydır birlikteyiz evlenicez ama yine ayni problemleri yasiyorum Şu an sadece annem biliyor.. evlenince tamamen yurt disina yerlesicem ama nasil olacak bilmiyorum bu sefer tamamen ailemi kaybetmekten korkuyorum. Kimseyle paylasamiyorum cunku surekli yargilaniyorum.

Kendimden yaşça büyük bir adamla evlenicem ama ailemle sorun yasiyorum cok mutsuzum?