Benimle birlikte olmak için ısrar eden erkek arkadaşıma sinir krizi geçirdim ve saldırdım polise verecek ceza alır mıyım?

Israr bu hayatta en nefret ettiğim şeylerden birii ve daha ikinci aydan birlikte olmak isteyen erkek arkadaşım defalarca reddetmeme rağmen yüzsüz gibi ısrar edince sinir krizi geçirdim. Ben onu evime yemeğe davet etmişim, çünkü kendisi makarna ve yumurtadan başka yemek yapamayan asalağın teki. Kendisi bu nazik hareketimde hemen benimle birlikte olabilme hakkını gördü. Israr etti üzerime yürüdü ilk başta gülerek hayır falan dedim ciddiye almadım ısrar edince ciddileşerek hayır dedim beni istediğini biliyorum hadi hadi hadi diyince yüzünü yumrukladım defalarca ve sehpa fırlattım sonra o ayağa bile kalkamadan sürükledim dışarı attım kapımı yumrukladı defalarca özür diledi ben yine öfkeyle yanıt verince o da sinirlendi küfür etti ayrıldı benden polise gidip darp raporu alcakmış ceza yicekmişim ne cezası alırım sizce?
Benimle birlikte olmak için ısrar eden erkek arkadaşıma sinir krizi geçirdim ve saldırdım polise verecek ceza alır mıyım?