Başlıkta dediğim gibi erkek arkadaşımdan ufak tefek tokatlar yiyordum ama bu sefer bas baya dövdü beni ve vücudumda morluklar var :( ne yapıyım onu polise şikayet etsemmi arkadaşlar ama geri bırakırsalarda daha kötü döver beni diye korkuyorum :(
Cevabın nedir?
Ilk tokatina verdigin tepkiyle sonraki dayaklarin zeminini hazirlamissin , adamda icindeki canavari cikarmakta sakinca görmemis,Polise sikayet et etmesine dicem ama, gatelerdede hic ic acici haberlere rastlamadigim icin, ondan önce birkac önlemli tavir takin derim , Telefonunu degistir mesela ulasamasin sana , bu adamdan ayriliyosunda durup durup köse baslarindaki yakalayip tartakliyor seni ? Cözemedim o kismini haliyle, güvendigin bir akraba yakinina söyle erkek olanlara tabiki mutlaka anlat , nedense polisten cok o cesit bir koruma daha etkili oluyor, (olay kan davasi misali olusuma ugrar diye heralde) Gezdigi mekanlardan uzak dur, dolayli sekilde senden haber alacagi arkadaslarla irtibati kes, .. bir sekilde etkili olacaktir, $amar oglani yaptirmissin kendini,umarim sonlanir..
01 Yorumla
Soran+1 yılTartaklamiyor kose baslarinda evimden aliyor beni zorla annemin yanindan. Annem sesini cikarmiyor git konusun barisin olsn bilmiyomusn bnde zamaninda babandan dayak yedim diyor. Uvey babamin yuzunden annemde boyle yapior kimle oldugum onemli degil yeterki eve gec geliyim yada hic gelmiyim.. Bni evden uzaklastirmak istiolar bu yuzden ses cikarmiolar.kuzenlerime demeyi dusunuyorum bise yapacaklarndan degil ama solicem yinede
En İyi Cevaplar
afiyet olsun.
40 Yorumla
bi kere o kim oluyorda sana el kaldırıyor? değil sevgililikte evli olsan bile öyle bişey yapamaz sana.gece gece sinirlerim bozuldu yine.kardeşim senin baban yok mu abin yok mu.sahipsiz misin sen? o erkek arkadaşın olacak erkek müsvettesini alıp eline sağlam bi dayak atacaksın dayak öyle atılmaz böyle atılır diye.bak bi daha senin sokağının önünden geçiyor mu.neyse ben sözlerimi burada noktalayayım.yoksa ağzım bozulacak.
13 Yorumla
Soran+1 yılBabam kalp krizinden vefat etti 3 sene once. Abim yok uvey bam var beni evden atmaya calisan birde annem var kocasinin lafindan cikmayan. Kuzenlerim var benden de korkaklar onlar hic bise yapmaz. Bende vuruyorum ona ciziyorum yuzunu hep tirnaklarimla ama onun beni acittigi kdr acitamiyorum onu :( oda sonra cok pisman oluyor ozur diliyor ama is isdn gectikten sonra tabiki :( bidahakine yine aynisi oluyor. Gercekten piskolojisi bozuk galiba doktora gitmesini soyledim ama istemiyor :(
Soran+1 yılAlmanya da yasiyoruz
buna izin verdiğin için sana kızacam ama içim sızladı kızamıyorum.
Öyle adamları polise vermicen bacım.ibreti alem diye meydan dayağı attırcan aklı başına gelsin.
polise versen bırakınca yine dövemez efendim o korku ona yeter.
sandığım kadarıyla psikopat biri.
ben ne psikopatlar yardımmmmm04 Yorumla
Soran+1 yılIcerde yatmaktan korkmuyor daha once 1 ay kadar yatti birini dovduler diye. Piskolojim bozuk dedi yirtti. Gercekten korkuyorum bana sahip cikan kimse yok annem bile kocasinin lafina bakip ayri eve cik istersen diyor. Daha ne yapabilirimki ben :(
Soran+1 yılKoordinat ne anlamiyorum bazi seyleri ben almanyada oturuyorum turkcem cok iyi degil
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
32Cevap
Polise gitme bence. Seni bile suçlu çıkarma şansları var ..
Biliyorsun ki bu ülkede adalet yok yorumlarıni okudum , başın sağolsun,
ama kendini toparlaman lazım. Onada böyle o bana sahip çıktı o öyle yaptı dersen hata yaptığını anlamaz . Ayrıca sevgiliyseniz çıkacak tabiki. Sana sahip çıkması şiddet uygulamasini kapatmiyor.
Şimdi böyleyse , ve ayrılmazsan ileride olacakları düşün..
Baban seni izliyor belkide yukarıdan kızının böyle muamele görmesini istermiydi ?
Ayrıca bu şekilde sesini çıkartmamaya devam edersen ileride baskısı artacaktir.
Eğer sen kendine bu şekilde bir hayatı layık görüyorsan devam et01 Yorumla
Soran+1 yılBabamm :( goruyormudur gercekten beni :( gormesin bu sekilde dayanamaz :( polise de gitme diyosun ne yapabilirim peki beni kollicak kimsem yok evdende atiliyorum basima daha kotusu gelir namusuma bise olur elaleme rezil olurum diyede korkuyorum :(
Bitir hemen, aslında geç kalmışsın ilk el kalrımasında daha o an bitirmeliydin.. Şuan için ayrılman en mantıklı olan, bir an önce yakanı kurtarman doğru olan olur.. Polise aslında raporla şikayette bulunsan işlem uygulanır fakat korkuyorum diyorsun, ailene açmadın mı bu konuyu peki, arkanda olurlarsa korkmana gerek yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk tokadimda da bitirmistim. Onun zoruyla onunla birlikteyim. Bugun yine dedim kacinci defa bilmiyorum ama bu sefer fena hirpalandim. Sorun orda isde ailem arkamda degil. Annem ona git diyor bana hep. O bile ailemden cok sahip cikti bana dovuyor beni ama yeri geldiginde bi abi baba gibi kolladi beni cok yerden kurtardi beni. Ailem en azindan annem arkamda olsaydi korkmazdim.
Yurt dışında kadına şiddete daha caydırıcı cezalar var diye biliyorum polise git
en azından artık bu davranışına boyun egmediğini alasın .Sana vurduğunda
sende ona vur.Nereden buldun bu psikopat ? Seni koruyacak bir erkek yakının
olmamasından seni kolayca korkutuyor olmalı.
Hiç bir şey yapamıyorsan başka bir sevgili edin ona dövdürt.:d03 Yorumla
Soran+1 yılOo normalde bende acaip saldiriyorum ona altta kalirmiyim :) ama bu sefer hic bisey yapamadim cunku kendimden gectim :( allah iyiligini versin ya 2 ci de kotu cikar birlikte doverlerse beni :D beni guldurdunya bu halde bile :)
Soran+1 yılGuzel olurdu dedigin gibi olsa nerdee hey allahim ya :D evlenmeyi dusunmuyorum tabikide. Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum bi sureligine cunku almanyada kimde olursam olayim bulur beni..
okulda aranın iyi olduğu bi erkek kankan falan yok mu veya kuzendir akrabadır abi diyebileceğin bıri varsa söyle.olmadı ailene söyle.bi temiz sopa atsınlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılOkulu babam vefat edince biraktim. Okuldan kiz arkadaslarim var halen gorustugum ama erkek yok. Konusmam yasaklanmisti. Kuzenlerim var korkagin tekiler ama yinede onlara dicem bakalim.. Ailem yok.. Babam vefat etti annem sahip cikmiyor
polise git. Bir halt yapamaz. Hatta savcılığa giderek dilekçe ver şikayetçi ol. Kimse kimsenin malı değil çocuğu değil istediği gibi davranamaz.Geri bırakırlarsa korkarsan benim yanıma gel bende kal korkma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yaşadığın tatsızlık kabul edilebilir birşey değil.fakat neden böyle insanlara prim veriyorsunuz, bu tip birinin hayatınızda ne işi var.bunlar da sorgulanmalı sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam vefat ettikten sonra tum hayatim degisti. Benim aslinda ondan baska kimsem yok ne yazikki :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla canım şikayet etme en fazla 2 gün nezarete alır bırakırlar savcılığa gitsen bile kar etmiyor lanet ettiriyor bu ülkenin hukuk kuralları
15 Yorumla
Soran+1 yılBenimde korkum o isde o yuzden gitmedim bugun ama kararsiz kalmadimda degil.
- +1 yıl
Almamyadasin galiba. Bende yurt disindayim. Alman polisi onun amina kor. Önce avukata git akil danis. Sor. Sonra plan yap sana vursun. Doktor raporu al. ya da kameraya al. Doktor raporu daha iyi. Kiz oldugun icin kanunlar kozlar icin daha etkili. Zayif olduklari icin. Avukata sor. Doktor raporu al. Polise git. ya da ses kaydini al telefon ile. Vururken vurma diye bagir. Vurdugu ses kaydinda belli olsun. Niye vuruyon de. O da kendi agziyla itiraf etsin. Bir daha sana vurursa 2 kati ceza alir. Bir daha vurursa dahada katlanir. 5 yila kadar bile ceza alabilir. Korkma. Avukata git sor. Sonra dayak ye rapor al. Sonra polise git. Numarani degistir görüsme. Siginma evleri oluyor. Evini sokacak bir ev bul. Kirasi kac para olursa olsun ver. Issizlik parasi aliyorsundur. Uzatma. Hemen yap bunlari. 1 haftada hemen önüne ilk gelen evi kirala.
- +1 yıl
Sana her vurdugunda polise gitseydin simdi ömür boyu hapis bile alirdi :) polise git birsey yapamaz. Yaparsa yine gidersin. Biber gazi bulundur yaninda. Yanina gelirse yüzüne sik. Hemen polisi ara. Fotografini cek. Telefon ile ses kaydini al. Sana vurduysa vurdugu yerin fotografini cek. POLİSE GİT. KORKMA. POLIS ONUN AMINA KOR. ÖLDÜREMEZ BIRSEY YAPAMAZ SANA. HER RAHATSIZ ETTIGINDE POLISE GIT.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. şimdi karısı olsa boşan diyeceğimde, eğer babandan yemediğin tokadı sevgilinden* yiyebilecek kadar değersiz görüyorsn kendi zaten ne desem boş.
10 Yorumla
+1 yılBir bitmediniz arkadaş , yine başarısız bir trol girişimi .
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim ?
+1 yılpolise git susarak onu daha çok gaza getiriyorsun. kadına şiddette hayır gündemdeyken senin susman çok kötü. bir an önce doktora ve karakola git. hakkını ara.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidicem de polisi biraz daha dusunmeliyim :(
- +1 yıl
polise yarın gidiyorsun. hakkını arayacaksın bugün sana yarın başka kıza yapacak. olmadı büyük erkeklerine söyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ayrıl..
polise şikayette bulun..
ve adliyeye dilekçe yaz can güvenliğim tehlikede die..11 Yorumla
Soran+1 yılGoruyoz tv lerde de diyosnda cok yardimci oluyolarmi sanki bilsem biraz fazla yatar icerde yine iyi de 1 2 hafta icerde yatip cikarsa daha kotu yapar beni :(
+1 yılonaylamıyorum elbet ama, sana niye vuruyordu ki sebepleri neymiş kendince merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılBugunki vurma sebebi ayrilmak istedigimi dedim diye. Gecenkilerinde tokat atip bagirip bni yere dusuruyodu sadece o zamanda bi okul arkadasim erkek selam verince niye selam verdin yada yanima gec geldin bu saate kdr nerdeydn gibi. Biri cikma teklifi gonderince seni nerden tanior hic knstunmu onla falan soru sorarken sinirlenince cok tokadini yedim.
- +1 yıl
niye peki hala öylesiyle beraber oluyorsun bende onu anlamadım, bırak adam gibi birini bul.. göbekten bağlı değilsin sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılsana rahatlkla ulaşack bi konmda değise sadce uzak dur şerefszden polse gittn mi sen zararlı çıkarsn bu memlekette :(
04 Yorumla
Soran+1 yılIstedigi zaman yaninda olmaliyim yoksa cok kiziyor :( cok supheci biseyler cevirdigimi dusunuyor o zaman daha kotu kavgalar olabiliyor :(
- +1 yıl
oha o derce yani :( o zaman mtlaka polse gitmelsn kaybedck bişeyn olmaz ancak delille gitmeni tavsye ederm ilk vurdğnda ayrlsaydn bu kadar ileri gidemezdi canım ya nedn zorladn ki bu kadar:( kenedenden çok ödn vermşsn örnek sevgilisn ama yanlş kişye sevgili olmşsn...
Soran+1 yılEger polise gidersem yarin direk gitmeliyim morluklarimi gostermem icin ama korkuyorum sonrasini dusunce :( kaybedecek biseyim yok dayaklarindan korkmuyodum ama bugunki dayak bambaskaydi öluyorum sandim :(
- +1 yıl
vakt kaybetme...
+1 yılAilen yok mu senin? Sahipsiz ve bir başına mısın? Yardım iste yardım.Veya:
Koordinat ver ağzını burnunu kıralım Ks olarak.05 Yorumla
Soran+1 yılAilem var ama yok sayilir. Tek yardim edebilcek kisi polis diye dysunuyorum ama oda ne zamana kdr beni koruyabilir bilmiyorum :(
- +1 yıl
Arkadaşların dostların kimsen yok mu ya
Soran+1 yılKiz arkadaslarim var da onlar ne yapabilirki. Erkek arkadasim gorustugum hic yok . Yasaklanmisti..
- +1 yıl
Püffff içim kıyıldı ya.Ah o lanet herif elimde olacaktııı...
Soran+1 yıl:(
+1 yılbi yolunu bulup yol yakınken dön bu ilişkiden.Starlanın dedikleride doğru malesef o yüzden bir yolunu bul kurtul ondan.
00 Yorumla
+1 yılbak çok ciddi söylüyorum telefonumu yazayım sana ver şu elemanın yerini bana gidip bende onu döveyim zaten bugünlerde fazla çalışmıyorum antrenman olur bana da :)
17 Yorumla- +1 yıl
Hem streste atarsın :D
- +1 yıl
harbi atarım şerefsize bak ya kıza el kaldırıyor
Soran+1 yılHee bide sen onu dovdun diye bir kac yumruk daha yiyim dimi :(
- +1 yıl
ne alakası var arkadaşım ya ben senin ismini vermem ki..kick-box'la ilgileniyorum ben nerdeyse profesyonel olcam ona sadece bi tane vururm merak etme seni hemen diil 2 sene vuramaz :))
Soran+1 yılGerci anlamaz cok kavgaci biri oldugundan. Ben almanyada oturuyorum ama gelebilcekmisin bi gorusseydik o zaman :)
- +1 yıl
;((
+1 yılBoğalım kolunu ellerini pipisini keselim.
Saçmalama bir an önce çıkar hayatından ve git darp raporu al. Ve şikayette bulun. Darp raporu alırsan tutuklanır zaten.15 Yorumla
Soran+1 yılYa tutuklanir biliyorumda bir kac gune serbest birakilinca asil o zaman daha kotu seyler olur diye korkuyorum :(
- +1 yıl
Tutuklu yargılanır bence. Bir avukata danış bence. Ki bu durumlarda direk koruma bile tahsis ediyorlar yeni yasayla diye biliyorum
Soran+1 yılAileme bu dayakdan bahsetmedim yani tokat yedigimi annem biliyor ama bugunki dayagi bilmiyor. Avukata danissam para vermem gerekiyormu
- +1 yıl
Ya yok telefonda sor aç bir hukuk bürosuna. Yarın sor, cevap alamazsan tekrar yaz bana. Sorarım olmadı bir arkadaşa nette olursam. Zaten suç duyurusunda bulunursan baro sana avukat atar.
Soran+1 yılTamam bise cikmazsa ulasamazsam avukata falan yazicam sana. Cok tsk ederim
+1 yılnasıl daha kötü döver ya, mal mısın? hastaneye gidip, darp raporu al ve dava aç.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoktordan rapor alicam kesin.
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. polise şikayette bulun 5metre yaklaşma yasağı falan koydurabiliyorsun böyle durumlarda
zaten o aşamadan sonra daha da cesaret edemez korkma03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yasagi koyuyolar polis 24 saat onumu takip ediyor o zaman ?
Soran+1 yılYarin avukat aricam ona sorarim o bilir herhalde boyle biseyi
Sikayet edersen bir şey olacağını sanmıyorum. =) Dediğin gibi dahada üstüne gelir, yokmu abin tanıdığın felan ?
13 Yorumla
Soran+1 yılAbim yok kuzenlerim var benden de korkaklar :(
Soran+1 yılSorucam ama pek bise yapabilceklerini sanmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılYok ne hapci nede rapci. Sadece cok agresif ve hemen sinirlenebiliyor
+1 yılsende onu dov.
oyle birile nediye sevgili oldunki :S11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyoeum normalde cok iyi. Babami kaybettikten sonra bosluga dustum ustune uvey baba gelince cok kotu oldum baskasinda sevgi aradim sanirim. Oda bana elinden geldignden cok sevgi verdi beni kimsenin sahiplenemedigi kdr sahiplendi. Isde cok sinirlendigi zaman vuruor :(
işte böyle adamlar yüzünden bizimde adımız çıkıyo sana nasıl kıyıpta vurabilmiş ya karakola git yada abin falan yokmu bir şekilde dövdür hiç olmadı biber gazı al daya gözlerine
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin o zaman ne zorun var da duruyosun hala onunla.
00 Yorumla
+1 yılantalya da yaşıyorsan senin için o bebeyle ilgilenebilirim...benim için keyifli olur.bakalım bana da el kaldırabilecekmi:)
00 Yorumlasen hangi ilde hangi ülkede yaşıyon söylermisin bi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYurtdisinda yasiyorum ben
Kim ki o şiddet uygulayabiliyor .çek git ayrıl zor mu arkani dönüp gitmek bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim kac kere surukleyerek goturdu beni defalarca arabaya evlerinin garajina kitledi tum gun orda kaldim defalarca ozur dilior affetmeden burdan cikamazsin dior. Bise soyleyince terk edince yine dayak yiyorum :(
Soran+1 yılEvet cunku laftaki kdr kolay degil :(
biz toplaşıp dövelim onu,annesi bile tanıyamaz ondan sonra nihaahaa
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya :)
Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Sana tokat atan birisiyle ilişkini devam mı ettirdin?
2.sorum Saf msın sen?13 Yorumla
Soran+1 yılSaf degilim iliskimi devam ettirdim evet zorunda kaldim cunku. En son ayrilmak istedimi soyledim diye dayak yedim :( pesimi birakmiyor :( yarin bulusalim dedi yine ayni saatte yoksa olacaklari biliyosun diyor :(
Soran+1 yılBabam vefat etti. Polise soyleyin diyonuzda benim korkum hadi diyelim tutuklandi e sonra birakilcak o zaman daha kotu dovcek beni polisden korkmuyorki cok girdi cikti iceri o. Erkek arkadasim hic yok vRdi eskiden konusmam yasaklandi diye baglantimi kopardim. Kuzenlerim var korkak onlara soylicem bakalim :(
+1 yılkocanmı da polise şikayet ediyorsun.yokmu anan baban onlara söyle.inanmadım senin dayak falan yediğine
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yani kocam olsaydi mi ancak sikayet edebilirdim. Sonucta biri beni dovuyorsa kim olursa olsn ondan sikayetci olabilirim yapmamamin sebebi de o birakilirsa daha kotu olur diye. Inanip inanmamakta sana kalmis.
+1 yılneden dövüyor ..aaa bi kere benimde erkek arkdaşım kafama vurmuştu ama ben onu deli etmiştim haklıydı ..senin kide öyle bişeymi acabaa?
00 YorumlaŞikayet Etme 2 gün sonra salarlar ne biliyim bi akraban abin felan yokmu söylesen yada hangi ilde ?
12 Yorumla
Soran+1 yılBabam vefat etti abim de yok. Kuzenlerim pek bise yapacani sanmiyorum. Benim onu birine dovdurdugumu anlarsa bu seferde gittin millete anlattin beni dovdurdun diyip dahakotu yapar beni :(
kafan mı güzel senin sen devam et böyle bi şey olmaz bu akılla sana
01 Yorumla
Soran+1 yılKafam normalde cok guzel oldu ama bugn tam aksine kafam guzel degil
ne biçim iş arkadaş bu...gözünü korkutmaları lazım onun elin kızı dövülür mü sevgilin de olsa
04 Yorumla
Soran+1 yılAma aslinda dovmedigi zaman iyi anlastigimizda oluyor. Yani bana cok yardimida oldu. Bir kac kere ailem beni istemediginde evini acti bana. Beni sahiplendi. Kotu seylerin basima gelmesini engelledi. Dovmese 4 4 luk benim icin gercekten :(
Soran+1 yılEve babam olsaydi baska olurdu.. Onu cok ozluyorum... :(
+1 yılaynen bu şekilde anlat polise beni tekrar dövmesinden korkuyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum bazen hic ceza yemiyolar 1 haftaya birakiyolar o zaman ayvayi yerim :(
- +1 yıl
polis sana koruma verir söyle işte böyle
Şikayet et karakola ona dersini verirler sen rahat ol.
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 gun sonra birakirsalar onu mahveder beni ama :(
kocan değil bişeyin değil ayrıl gitsin ki kocan olsa da şikayet et tabi şiddetin her türlüsüne hayır
00 YorumlaPolise şikayet et ve yaklaşamaması için sana dava aç.
00 YorumlaAilenle paylaş senin sahipsiz olmadığını bilsin. Ailenden kimse yoksa ailen gibi güvenebileceğin kişilerle paylaş.
00 YorumlaPolise git. Darp bu yaptığı, rapor al, şikayetçi ol ve geri çekme sakın. Yanında annen baban yok mu? Sahipsiz misin sen? :s
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem uvey babamdan dolayi sahip cikmiyor babam ise vefat etti :( polise gitmesi kolay da sonrasini dusunuyorum o yuzden cesaret edemiyorum :(
arkadaşlığını ailen biliyorsa yardım al kimse kimseyi hiçbir şeye zorlayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkanda kimsen yok diye cesareti ama kimse olmasınada gerek yok şikayet et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl gitsin öyle şey mi olur?Söyleyebiliyorsan ailene söyle eğer söyleyemeyeceksen de bir başka büyüğüne filan danış.İnsan sevdiğine hiç kıyabilir mi bu açıdan bak ve ondan kurtul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşikayetçi ol. güçlü ol, dik dur. bi daha da bu adama prim verme.
00 YorumlaAl işte maço isteyenler görsün ibreti alem için
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
ayrıl. kesinlikle bi daha da muhattap olma
17 Yorumla
Soran+1 yılBugun ayrlmak istedigimi soyledim diue bu kdr dayak yedim ztn bidaha dersem daha kotu yaparsa beni :(
Soran+1 yılCok aradim onu bitti dedim rahatsiz etme dedim sevmiyorum seni dedim kapimda dikildi. Annem beni istemedigi icin evde hep baris olsun bnde senin babandan zamaninda dayak yemedimmi dior. Onun yanina gonderiyordu. Cunku uvey babam beni evde istemeyince annemin guvenebilecegi bir ev vardi..
Soran+1 yılBen bitirince korkudan hic onun yanina gitmedimki . O hep beni zorla aldi getirdi. Ben onu kac aydir istemiyorum daha :(
Soran+1 yılHayir allahima binlerce sukrolsunki bana hic zorla dokunmadi
+1 yılayrıl hala niye onunlasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ayriliyorumda o birakmiyor pesimi. Evlenicez diyor yakinda
- +1 yıl
heh evlen daha rahat dövsün istediğini yapsın şimdi bunu yapan evlenince neler yapar
Ailenden yardım iste.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem kensi elleriyle beni ona teslim ediyor hanki ailemden yardim istiyim bir annede boyle yaparsa...
+1 yılniye Ailene soylemiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem sadece bugunkunu bilmiyor gecmisteki dayaklari biliyor yinede onun eline teslim ediyordu beni. Bunu bilse nolcak bise yaptigi yokki onun.
- +1 yıl
canim o zaman hemen polise bildir.
Ayrıl gitsin ya ne işin var bir hödükle ?
01 Yorumla
Soran+1 yılBirakmiyor pesimi cok denedim ayrilmayi. Onun dedigini dinledigimde iyi birisi sahipleniyor beni aipemden cok ama dinlemedigimde dayagini da yiyorum malesef :(
kadına kalkan eller kırılsın
10 YorumlaDövmesi kötü ama arasıra tokat atması iyi.
00 Yorumlauzaklaş ve şikayet et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabana söylesene kesin çözüm
03 Yorumla
Soran+1 yılOz babam vefat etti 3 sene once :( uvey babamda evden gondermenin cabalarinda. Onun yardimciolacani sanmiyorum aramiz iyi degil onunla
Cevap sahibi+1 yılDayın?yardımcı olucak erkek yok mu sana
Soran+1 yılAlmanyada pek akrabamiz yok bizim :( olanlarda yardim etmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşından? :-O sorun ne sana vurmasındaki
02 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorki 24 saat onunla olayim. Cok kiskanc ve supheci. Ayrilmak istedigimi soyleyince dovdu beni :( normalde cok sinirlenince tokat atardi ama hic boyle bir yerimi morarttigi olmamisti kolum bacaklarim mos mor :(
Cevap sahibi+1 yılkıyamam ya resti çeksene beni tamamen kaybettin böyle davranarak de
+1 yılAilene söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem hic bise yapmiyor :(
Abin yokmu
12 Yorumla
Soran+1 yılYok :(
Şikayetçi ol.
00 Yorumla
+1 yılbeyzbol sopası edin
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında