Hayatimda hiç bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum sizce seviyor mudur?

25 yaşindayim oda 25 yasinda elektrik muhendisi ayni zamanda baska islettigi dukkan varmis yani aşiri yogun bir sekilde calışiyor cok yazamıyor ama akşam isten yorgun olsada beni gormek istiyor cama çik diyiyor cok mutlu oluyor evime yakin yerde bulusmak konusmak istiyor kahve aliyor çimlerde otururuz diye dusunmustum felan diyiyor birazda romantik. Beni işe giderken goruyormus bem farketmiyordum sonra yolda durdurup instagram adresimi istedi o istemeden once ruyamdada birinin benimle tanismak istedigini goruyordum koç burcu ve buda koç burcu 3 ay once durduk yere konusmayi kesmistik 1 hafta konusup yuz yuze bile konusamamistik ve uzun sekilde 1 hafta once istek atip mesaj attim şu an sevgili degiliz flör gibiyiz ama bu yasima kadar kimseyi hayatima almadim, alamadim herkeste cok guxel buluyor bakimsizda degilim. Cok tanismak isteyen oluyordu ama cok korktum iliskilerden, manyagina denk gelmekten, aldatilmaktan vs ama ilk defa biri girdi hayatima kuşlar gibi ozgur hissediyorum. Sevilmek cok guzel duyguymuş sahaneymis ama emin olamiyorum işte karsimdaki kisiden. Bu arada benim niyetimin evlilik oldugunuda biliyor.
Hayatimda hiç bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum sizce seviyor mudur?