Hiç kullanıldınız mı?

erkek arkadaşımla hızlı başlayan bir ilişkimiz oldu. bazı şeyleri yaşadık ancak birlikte olmadık. beni sevdiğini hissetmiyordum hatta emindim sevmediğinden ancak kabul etmiyordu. son görüşmemizde de bi şeyler yaşadıktan sonra hadi açıkça konuşalım dedim neyi dedi sadece bir kişiyi sevdin, aşık oldun ondan sonra kimse olmadı, sevmedin… beni de sevmiyorsun ama seviyor gibi davranıyorsun neden dedim. her zamanki gibi yine nerden çıkarıyorsun bunları vs dedi neyi saklıyorsun söyle işte falan dedim sonunda evet kimseyi sevmedim sadece büşrayı sevdim aşık oldum seni de sevmiyorum, seni ona benzettiğim için istedim seni, sen de en başından beri takılmak istiyordun (böyle bi isteğim hiç olmadı) takıldık bunları mı duymak istiyordun dedi. açık açık kullandım seni dedi. indim arabadan gittim peşimden geldi kaybettirdim kendimi defalarca aradı geldi yanıma seviyorum seni sevmesem neden peşinde koşup uğraşayım falan dedi… ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum bana kafayı yedirtecek en sonunda. hayatımı bombok etti ve ben iğrenç hissediyorum.

Hiç kullanıldınız mı?