Fito krem aşırı yagli bi merhem aslında. Yüz kullanımi icin hic uygun değil ayrica. Dr. Degilseniz ilaç önermeleri yapmayalim lütfen.
Doğal sabun ve bitkisel el yapimi cilt bakim ürünleri kullaniyorum. İnstagram Rumeli Naturel burdan aliyorum. İletişime gecerseniz size uygun ürünler önerirler sanirim
Ya şöyle tabiki doktor değilim fakat cilde bir zararı yok reçetesiz satılan bir krem en fazla yararı olmazsa gözenek yapar teşekkür ederim dikkate alacağım sizi
Reçetesiz satiliyor olmasi, reaksiyon vermeyecegi anlamina gelmez cünku kimyasal medikal icerik. sana yan etki yapmaz ama baskasina yapabilir Tek yan etkisi olmayanlar Doğal urunlerdir. Ben de o yuzden ve memnun kaldigim icin önerdim.
Sabahları yulaf keten tohumu ve chia tohumunu karıştırıp ye, sıcak su ile. Yulaf hariç ikisini düzenli öğütüp yiyorum bunun için bir kahve baharat öğütücüsü kullan. Tarçın eklemeyi de ihmal etme. Yanında meyve de yiyebilirsin daha sağlıklı olması için. 2/3 de yumurta.
Sütü önermiyorum açıkcası , ben sütü de denedim yoğurdu da denedim. Benim verdiğim bu yöntem çok fazla süt ve yoğurt götürdüğü için su en tasarruflu ve sağlıklısı. Zaten sütü önermiyor doktorlar, gerek görmüyorlar.