Eski kocam benden ne istiyor?

Ayrıldık 2 ay evvel ben evliliğimizde boşanmayı istemedim fakat o benden boşanmak istedi ailesine saygım olmadığını söyledi halbuki yalandı ailesine saygılıydım onlar beni istemedi. Sürekli beni istemediğini boşanacağini dile getirirdi yatakta yalniz birakirdi benimle uyumazdı ben onun yanina gittikce o uzaklaşirdi. Severek evlenmistik biz 1 yil evli kaldık. Fakat ailesinin dolduruşu yuzunden ayrildi benimle. İlk baslarda ciddi anlamda boşluğa düştüm ve çok üzüldüm. kendime ayrı ev tuttum çalişnaya başladim şu an kendimce iyiyim. Kendime dostlar edindim Akşam dişari cıkıp kafeye gidiyoruz çay kahve sohbet ediyoruz arkadaşlarla. Kendime artik cok cok bakıyorum. Evliykende bakiyordum ama bu sefer daha cok ilgileniyorum kendimle spora başladım. şu an hayatım çok güzel ve dün telefonuma gelen mesaj beni çok boşluğa duşurdu. Eski eşim konuşabilirmiyiz diye bir mesaj attı bende hayır konuşucak neyimiz var ki dedim. Oda lütfen buluşalim sevdiğin kafeye gidelim tatli yiyelim olmazmi dedi bende gerek yok dedim. Yani ne değişti ne olduda birden bire bana bu mesaji yazdi?

Eski kocam benden ne istiyor?