Kocamın benden istediğini yanlış mı anlıyorum?

Ben kocamla evlendiğimde ilk yıllar lise mezunuydum. Yıllarca böyle geçti. O mühendis yıllarca ise gitti geldi tabi bende kızımızı evde büyüttüm ilgilendim. Başka bir bebek istedik fakat biraz nefes almak istiyorum dedim okey dedi. Ve üniversiteyi bitirirken son sene ikinci bebeğimize hamile kaldım ve onada kavuştuk çok şükür. Altı ay emzirdim ve bakıcı bı tanıdık ile anlaştım. Ve esimlede tanistirdim. her şey tamam ben yeni işime başladiktan bir kaç ay sonra eşim beni suçlamaya başladı. Zoruna gittiğini ve çocuğa benim bakmamı istedi. Hoşuna gitmiyormuş bu yeni durum. Ben ona bakıcı olmadığımı zaten eve geldiğimde bebeğimize baktığımı söyluyordum.. O kızımızın hakkını yediğimi söylediğinde bende ona o zaman işini bırakıp bakabilirsin dediğim günden beri. İkimiz arasında kavga sebebi oldu. Ben onunla rekabet ediyor muşum. İki kizinada çok düşkün. ama küçük kızıma cok daha düşkün ilgisiz kalmış sanki petek ve o acilikligi kapatmaya çalışıyor gibi. Sabahları zaten kavga kıyamet bir ayrılış söz konusu petekle zaten. Bunda bile beni suçluyor. Aglattigi bile oluyor. Bu şekilde beni manipüle ettiğini düşünüyorum. Dairemdeki okumuş kadınlar var ve onlarda koçanı bırak ama işini asla diyorlar kocamı çok seviyorum ama bazen beni manipüle ettiğini dusunuyorum. Yanlış mı gidiyor evliliğim :(

Kocamın benden istediğini yanlış mı anlıyorum?