Maddi durum eşinizde dikkat ettiğiniz bir şey mi? Maddi açıdan sizden zayıf birisiyle evlenir misiniz?

Beyler ilk sorum size

Maddi açıdan sizden oldukça yüksek seviyede bir kızla evlenir misiniz?

Kızlar bu soru da size

Maddi açıdan sizden zayıf birisiyle evlenir misin evlenirseniz ileride bu durumu başına kalkma vs yapar mısınız

Bir kızla konuşmaya başladım ve kızla ilk başta ciddi konuşmuyorduk herşeyi dalgaya vuruyorduk falan sonra kız bir anda ciddileşti ben seni seviyorum seninle evlenicem gibi konuşmalar açmaya başladı tabi ben de kız güzel falan iyi de anlaşıyoruz diye tamam olur falan dedim ve ciddi ciddi bu konuları konuşmaya başladık sonra ben kızın hesabını incelerken fark ettim ki kızın ailesi oldukça varlıklı ve ben henüz bunu kızla paylaşmasam da evlilik olayına pek sıcak bakamamaya başladım çünkü her ne kadar ben çalışsam da eşimin ailesinden gelen bir maddi üstünlüğü olucak ve ben bu durumda Zengin kız fakir oğlan dizisindeki gibi çevreden ve daha da çok kızın ailesinden kızımızın parasını seviyor, tek derdi paramız gibi konular olmasını istemiyorum ki zaten isterse Vehbi Koç'un ya da Hacı Sabancı'nın torunu olsun parası umurumda değil 5 kuruşlarını dahi istemem

Ama böyle anlaşılması muhtemel ve bu durumun olmasını istemiyorum ne yapmalıyım

Maddi durum eşinizde dikkat ettiğiniz bir şey mi? Maddi açıdan sizden zayıf birisiyle evlenir misiniz?