#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Türkiye'de evlilik şartları son derece ağır. Çünkü çoğunlukla maddi çıkarlar doğrultusunda evlilikler yapılıyor?
Kız istenilmeye gidildiğinde ilk sorulan sorular;
Oğlunuz ne iş yapar?
Evin var mı?
Araban var mı?
Şunu isterim bunu isterim!
Zıkkımın kökü var mı?
O masrafa değecek kadın bulmak bu ülkede zor. Kadınlarımızın çoğu buna değmez. Bunun için bir erkek olarak ya dürüst, sadakat sahibi, sporuna ve beslenmesine dikkat eden kaliteli bir Türk kadınıyla evlenirim ya da Ukraynalı veya Rus bir kadınla evlenirim. Ama büyük ihtimalle Ukraynalı bir kadın olacak gibi duruyor.
Ukraynalı birisi Türkiye kültürüyle evlilik yaşarsa o kadına acırım ben. Kusura bakma. :)
Evliliği maddi yönden negatif bakmıyorum ama düğün olayına oldukça soğuk bakıyorum. Bana göre dünyanın en gereksiz masrafını ve yine çok gereksiz bir organizasyon için yapıyorsun. Yoksa gönüller bir olduktan sonra maddiyatın herhangi bir öneminin olduğunu düşünmüyorum ben kendim açımdan.
Maddi tarafı harbiden soğutuyor valla
Vermezlerse kaçıcam
ÜWÖDÜWŞXWNCOEMCJHWDJNED
Cevap
33Cevap
Evet oluyor
Evlilik için bir fiyat belirlemek zaten başlı başına bir kaos turkiyede. Ekonomi çok bozuk gençlerin evlenmeside lazım. ikinci el eşya alınabilir yikatiliyor tertemiz olur, altın istenmeyebilir. nikahtan bir evlilikle kolaylastirilabilir bir evlilik yoksa Aşk evliliği tarihe karışır bu adetler yanlış ve kötü değişmesi lazım acilen
İşte bana yardımcı olabilen bir vatandaş. Ne kadarda bilgili ne kadarda topluma örnek bir kişilik. <3
Bu yorumumu silebirsin. Almanyadayken 18 yaşında sevgilimle birlikte kalma kararı aldık ve ailelerimizden yardım almadık eski birkaç eşya aldık yoldan bırakmışlar kimisini komşular verdi bir tava iki tabagimiz vardı sosyal yardım aldık ama yetti o yaşta bunu yapıyorlar isteyenler. Gençlere karışmasın kimse onlar bir büyük kadar bilirler fırsat verilsin sadece
Selamlar oncelkle guzelim bence her şey para degildir ya onlar hep gecicik şeyler insan evlendigi kişiyi sikintiya dusurmemeli bence sonuçta evlenince yine sen ve o calisip öduyorsunuz önemli olan sevgi , saygı, huzur , edep, değer, merhametlik, fedakarlik , şukretmek inanki zamanla hersey de olur ama onemli olan dürüst olmak gerisi gelir her yigidin harci degildir sadık olmak ve sevmek ve her kadın da aynı şekil Allah sonumuzu hayır etsin guzelim 🙂🙂benim düşüncem...
Evliliğe her yönden soğuk bakıyorum, hiç ısınamadım..
Bir turk ile olmaz mesela.
Kiz isteme,
Altin,
Cevreye para dagitma,
Bana ters seyler.
Aninda sogurum ne kadar seversem seveyim. Tek hareket yeter uzaklasmam icin bu bir anda olmaz ama yavas yavas olur.
Asla bakmam zaten şantiye de çalışıyorum evime bakan bir hanımım olsa yeter bana ama şimdikiler hepsi yükseklerde bu gidişle evlenmem sanırım zaten karşıma da çıkan yok.
Kardeşim böyle bir çılgınlığa balıklama dalıyor. Bakalım sonu ne olacak.
Ben maddiyattan ziyade beni evliliğe ikna edebilecek kadını bulamadığım için böyle bir çaba içerisine girmiyorum.
Birlik ve beraberlik için evlilik yapılacaksa, tüm zorluklar aşılır. Ama arkadaşa eşe dosta nispet yapmak ve Instagram da story paylaşmak için yapılacaksa 300 500 de az kalır.
Evet, böyle şeyler diyoruz.
Allah böyle maddi sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olsun. Ben de evlilik yaşadım o zamanlar sıkıntı çoktu şimdi artık hayal.
Evliliğe soğuk baktığım tek taraf maddiyat. Hayatımdaki kadını mağdur etmek istemediğim için bir süre daha mümkün görünmüyor.
Benim için her şey dört dörtlük olmak zorunda değil o kadar gereksiz gördüğüm hiçbir şeyi almam en temel şeyler nelerse onları alırım oda taksitli olursa bende çalışmak istiyorum zaten beraber çalışır öderiz diye düşünüyorum
Soğuk bakmak değil de imkan yok olsa hemen evlenirdim her şey hazır yani kiralar 4 bin eşyalar yok nasıl olacak olmuyor işte.
evet çok soğuk bakıyorum hatta kadınlardan da soğudum dolar kuru da yükselince tiktoker olsunlar sugardaddy arıyorlar adam aradıkları yok 300 bin tl değildir daha fazladır
Maddi açıdan çok düşündüm onun için kadrolu bekarım
Evlenmeyi hiç düşünmüyorum s@lak biriyle evlenecegime ömrümün sonuna kadar bekar yaşarım ya
Yoo maddi yönden sicak bakıyorum bana dokunmaz 300.500 bin lira
Ama karşima aşk çikarsa evlenirim onun haricinde mantik evliliği falan istemiyorum
Tabiki de en zor yani da bu zaten. Insan daha kendine bakamazken evlenmemeli
Bu devirde en 1 trilyon lazım ev eşya düğün dernek derken ancak yeterli olur
Maddi açıdan sıkıntım yok ssdece beni hak eden biri lazım 😎
Evliliğe her yönden soğuk bakıyorum, en büyük sebepte bu.
Maddi manevi sıcak bakarım
Evet hemde baya.
https://voca.ro/16MKsz3EUDYD
Soğuk bakıyorum zaten sevgilim vs yok evlenmekte pahalı görücü usulü hiç olmaz. Hani çok sevdiğim bir kız olsa belki masrafa katlanır evlenirim ama onun haricinde evlenmeyi düşünmüyorum
Evliliği boş ver bu ülkede hayat bitti yakında aç kalıp marketleri yağmalarsak hiç şaşmam
Evt böyle bazen aldatan kişileri görünce çok aşırı soğuyorum
Maddi bir engelim yok.
Araba alırım daha iyi.
Hayır Olmuyo Tabikide
Aynen bu sebep yüzünden evlenmiyorum
Evet para yok ne yapalım en iyisi bekarlik
Nafaka kalkmadığı sürece evlenmem
bekarlık iyidir
Fazlasıyla oluyor
Gereksiz.
Bekarlık sultanlık
dugun yapmam