İki kadın arasında Aşk mı? Mantık mı?

Merhaba arkadaşlar çok dertliyim burası böyle bir yer mi bilmiyorum, ilk defa böyle bir platform üzerinden yardım istiyorum. Yorgunum, hayatımda ilk defa birisini aldatıyorum. Çok sevdiğim bir kız arkadaşım var paylaşabileceğimiz fazla hobi, eğlence yok farklı tarzlarımız farklı hayallerimiz var ama ben sırılsıklam aşığım cinsel hayatım hiç olmadığı kadar onunla iyi çok fazla tartışıyoruz ama çözebiliyoruz sorunlarımızı sadece tekrarlanabilir şeyler oluyor ailelerimiz uyumsuz zor bir ilişki anlayacağınız. Diğer tarafta çok fazla ortak yönümüz olan birisi var harika bir insan sanata aşık belliki beni seviyor. Beraber çok eğleniyoruz birbirimize katabileceğimiz çok şey var ve harika anlaşıyoruz. Ailelerimiz çok uyumlu evlilik düşünebileceğim birisi.. Ama duygusal anlamda bir boşlukta gibiyim ona karşı... Sizce ne yapmalıyım aldatmak istemiyorum ve bir seçim yapmam gerektiğinin farkındayım ikisini de bırakamıyorum. Çok zorlanıyorum aklımdan çıkmıyor ve psikolojimi iyi yönde etkilemiyor. Sizce Aşk ve Tutku mu? yoksa Sevgi ve Mantık mı? teşekkürler yanıtlarınız için şimdiden.

Güncellemeler
+1 yıl
İkisine de çok büyük haksızlık ettiğimin farkındayım ama lütfen yargılamayıp sorumun cevabını vermeye çalışın sadece düzeltmek ve düzelmek istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemek istediğim bir şey daha var, çok iyi anlaştığımız arkadaşımla saatlerce konuşabiliyoruz bazen geceleri sürekli iletişim halindeyiz ama benim platonik aşık olduğum kişi bana çok geç yanıt veriyor ve çok az ilgileniyor genelde buluşmaları ben organize ediyorum asla o bir şey yapalım demiyor çok kırılıyorum belki onu tam olarak elde edemediğimden takıntı haline getirdim.
İki kadın arasında Aşk mı? Mantık mı?