21 yaşındayım. Arkadaşim çevrem yok yeni insanlarla tanişamiyorum...
Sanki çıkıp gelecek gibi. bi pazar günü telefonuma mesaj gelecek. İnstagramdan mesaj isteği gelmiş. Kapının önüne gelir misin? diye. Kalbim yerinden çıkarcasına giyinip fırlıyorum dışarıya. O arada sırada gelip beklediği kaldırımda beni bekliyor. Umursamaz gibi görünmeye çelışarak yürümeye çalışıyorum ama onu yeniden görmüş olmanın heyecanı yüzümden okunuyor. Karşısına geçiyorum ağlıyor. Yalvarıyor affet diye. Sanki olacak gibi hissediyorum ya Nedenn böyle hissediyorum?
4 yılın ardından başkasıyla sevgili olan kız pişman olur mu döner mi? size döndüğü oldu mu?
6 ay oldu ayrılalı...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uzun ilişkiler bittikten sonra genelde geri dönüşü olmuyor maalesef ki siz de ayrılalı olmuş baya o yüzden daha fazla düşünerek kendi üzme derim ben. Ha Allah'ın işi bilinmez ama bu şekilde bekleyerek sağlıklı bir yaşam süremezsin ki.
Her gece söz veriyorum kendime artik düsunmek yok diye. Ama uyanir uyanmaz aklimda. 6 ayda hic mi eksilmez aci
Çok özel değilse neden ayrıldınız?
Saçma bi sebep ya alt tarafi biraz ilgilen benimle dedim son zamanlarda ilgisizdi ilgi istedim kavga ettik ayrildi bu kadar
Neden ilgisiz olduğu hakkında bir tahminin var mı?
Yeni işe başlamisti orada bi kizla cok yakin arkadas oldu kiz bunu meyhanelere falan göturyodu hep ve zamanla benden sıkıldı. Her gün 1 saat görüntülü konuşurduk ise başladiktan sonra 10dakka anca sonra bana sıkıcısın sıkılıyorum senden falan dedi
Hemcinsim kötülemek istediğim için söylemiyorum ama sen de bu kız için mi üzülüyosun? 2 ortama girdi diye kendini önemli, sürekli böyleydim havalarına sokmuş kendini ve tanımıyorum ama dediğine göre hayatı az da olsa değişen biri hayatından ilk seni çıkarmış ve sen yine buna rağmen 6 ay yasını tutmuşsun. Anlıyorum ya da anlamıyorum bilmiyorum uzun bir ilişkiymiş ve belli ki sen de çok fazla şey vermişsin bu ilişkiye ama karşındaki kişinin bunu umursayıp umursamadığını bir düşün bence sonra üzülüp üzülmemeye tekrar karar ver bence.
Ben onun nasil biri oldugunu biliyorum tam da dedigin gibi ama benim yanimdayken hep beni ozel hissettirdi ve iliskimiz boyunca hep mucizeler oldu. Bende benim degerimi gercekten bilicek biri olsun istiyorum hayatimda ama arkadasim bile yok. Evden işe işten eve. Surekli aklimda o yuzden üzülüyorum. Emeklerime yazik ameliyat oldu o beni saattigi arkadaslari falan kimse gelmedi ben sabahlara kadar başinda bekledim tuvalete götürdüm üzerine titredim hep
Sen yine kıyamayıp yanında olmuşsun yaptığında kötü bir şey yok lakin anladığım kadarıyla son zamanlarınızda gösterdiğin ilginin onda birini bile görmemişsin ki üstünden 6 ay geçmiş herhangi bir şey yine olmamış. Bazı şeyleri aşman gerekiyor artık.
Evet ama nasıl aşacağim...
Eh işte 6 ay kendine eziyet etmektense bunu bulman gerekiyordu.
6 aydir unutmaya calisiyorum zaten
Görünen o ki işe yaramamış başka şeyler dene bu konuda sana söyleyebileceğim bir şey yok maalesef.
Peki çok teşekkür ederim beni dinledigin icin
Rica ederim.
2 yıl oldu acı geçmedi şekli değişti dönmez bekleme artık zmana bıraktım daha az üzülmekte kardır
Napcaz biz boyle bu aciyla... ben 2 yil çekemem bu aciyi kanser olurum
Allah yardım etsin inşallah çekmezsin çok zor
inşallah sende
Olur tabi. Ama rüyanda
Sagol ya