Biraz soğuk davranıp uzaklaşan ancak bir konu hakkında size yardımcı mesaj atan ve o gün arayan kız hakkında ne düşünürsünüz beyler? Kız sizden uzaklaştı ama bi anda aradı, sizde açtınız konuştunuz, sonra kendine iyi bak dedi? Neden?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ciddi düşünüp açılmayı düşünürken bile soğuk yapınca bir kız hemen soğuyorum. Kız peşinde koşmayı sevmeyen bir erkektir benim gibi kendisi
Karşımdaki dengesizdi bana görüldü atmadı bende araya mesafe koydum. Dün bir konu hakkında yardım ettim sonra arayarak açıkladım. Sence biraz buzlar erimiş midir telefonumu 2. çaldırışında hemen açtı güzel konuştuk en son kendine iyi bak dedi?
Ciddi düşünüyorsa ciddi düşünmekten vazgeçip arkadaş olmaya karar vermiştir belki, belki de yumuşamıştır buradan sonuç çıkmaz, bence adım attığı sürece adım at birşeyler olsun istiyorsan
Yazmayayım değil mi?
İstiyorsan bir adım at ve ondan adım bekle, isteyipte hep karşıdan adım beklemek anlamsız. Sen aç bi yalından Yaz gülü klibi izle.
Bu çocukla hem olmak istiyorum hem istemiyorum. İlk adımları o atmıştı ilk zamanlar sonradan görüldü atmamaya başladığı için ben uzaklaşmıştım ondan nabzını ölçtüm yazmadı gelmedi ama baktı sürekli. Dün de yardım etmek istedim arayarak açıkladım. Bugün yine bir şey yazmamış. Sence nasıl bir yol izlemek akıllıca olur?
Soğuk yapınca peşinden koşmak istememiş, aynı durumdasınız onunla Başlayacak birçok ilişki başlamadan bundan bitiyor ya hep. Açıkça ilgi göstermeyeceksen olmaz artık.
Selam vermeyi düşünmüyor sence yapayım mı? Hoşlandığını ya da hiç hoşlanmadığını nasıl anlayacağım? Mesela hangi hareketlerinden?
Düşünüyorum*
Hoşlandığını belli etmez artık o büyü dağıldı. Ya açıkça konuşun ya da arkadaşlığınızı ilerletip ilgisini tekrar çekmeye çalışın, zamana yayın biraz niyeti var ise yakınlaşırsınız zaten
Arayıp konuştuğumda en son kendine iyi bak dedi, sence veda için mi yoksa?
Çok düşünmem açıkçası. Dengesiz der geçerim.
Karşımdaki dengesizdi bana görüldü atmadı bende araya mesafe koydum. Dün bir konu hakkında yardım ettim sonra arayarak açıkladım. Sence biraz buzlar erimiş midir telefonumu 2. çaldırışında hemen açtı güzel konuştuk en son kendine iyi bak dedi?
Sana karşı karışık sinyaller veren birine niye iyilik yapıyon ki? Kendi haline bırak.
Gelmez mi dersin? Kendi haline bıraktım zaten arkadaş kalalım istiyorum yoksa sürekli aklımda.
Çok karmaşık daha çok detay lazım
Erimiş. Nazikçe kapanışa sözünü sıkıştırmış. Eğer aranız profesyonel değilse arada nesaj at filan. Ya da yardım ettiğin konuyu sorarak başla
Onun atmasını mı bekleyeyim yoksa? Okulda görürsem selam versem mi?
Senin sabrına kalmış. Merak ettiğin için iyimser gibi görünüp naptın ne ettin diye sorabilirsin. Ya da okulda selam verip konu açmak için sorabilirsin
Bu çocukla hem olmak istiyorum hem istemiyorum. İlk adımları o atmıştı ilk zamanlar sonradan görüldü atmamaya başladığı için ben uzaklaşmıştım ondan nabzını ölçtüm yazmadı gelmedi ama baktı sürekli. Dün de yardım etmek istedim arayarak açıkladım. Bugün yine bir şey yazmamış. Sence nasıl bir yol izlemek akıllıca olur?
Çocuk gamsızsa görüldü attı diye tribe girme. Bazıları bunu kötğ olarak yorumlamıyır. Görüldü olayı problemse yazışma araş ya da yüzyüze konuş. Sen selamını muhabbetini eksik etme. Saçma hamle yapma gidişata göre yaklaşır ya da uzaklaşırsın
Hoşlandığını ya da hiç hoşlanmadığını nasıl anlayacağım? Mesela hangi hareketlerinden?
Net cevap için erken. Olayı zamana yay gidişata bak riske girme. Selam arada hal hatır sohbet. Ztn anlarsın zmnla ilgisinin olup olmadığını
Arayıp konuştuğumda en son kendine iyi bak dedi, sence veda için mi yoksa?
Sesinizi duymak istemiştir
İlgilendiğini için
Dün bir konu hakkında yardım ettim sonra arayarak açıkladım. Sence biraz buzlar erimiş midir telefonumu 2. çaldırışta hemen açtı güzel konuştuk en son kendine iyi bak dedi?
İnsan gibi konuşmak istiyordur beya yardım ettiğin için..
Olumsuz
Neden?
Başıma ne geldiyse kararsız kızlardan geldi , ruhunu emer insanın öyleleri yanımda olacağına hiç olmasın
Karşımdaki kararsızdı bana görüldü atmadı bende araya mesafe koydum. Dün bir konu hakkında yardım ettim sonra arayarak açıkladım. Sence biraz buzlar erimiş midir telefonumu 2. çaldırışında açtı güzel konuştuk en son kendine iyi bak dedi?
Erimemiştie
Nasıl erir?