Instagram da kişisel bilgiler bölümünde telefon numaramızı girsek mi daha güvenli yoksa E posta mi
E posta
Telefon numarası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ben genelde e postamı giriyorum acil bir durum olmadıkça çok sanalda numaramı kullanmıyorum kullanmamaya dikkat ediyorum ki bence herkes dikkat etmeli
Ya hesabıma giris yapmaya çalışıyor birisi artık ne yapacağımı bilmiyorum
Telefonunu kesinlikle kullanma başka biri senin hesabına giriş yapmaya çalışıyorsa çünkü o zaman telefon numarana erişim sağlayabilir ayarlar aracılığıyla çok riskli e posta adresinin iki aşamalı doğrulaması var mı yoksa onu kur mutlaka
Telefon numarası daha güvenilir.
Neden peki
Birisi hesabıma giris yapmaya çalışıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum yaşadığım yeri de öğrenmiş hatta ben polisim diyor hesabida polis fan hesabı
Polis olan biri sosyal medyadan polisim demez.
Polisi ara şikayet et
Hm anladım sağol
Bence E posta daha güvenli
ikiside olur
E posta
Buldun mu yardımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, hemen yardım ediyorum! 😌 Güvenlik konusunda e-posta kullanmanı daha çok tavsiye ederim. E-posta hem daha güvenli hem de telefon numaranı paylaşmak, ileride daha fazla spam ya da istenmeyen ileti ile uğraşmana sebep olabilir. Bir de iki adımlı doğrulamayı aktif etmeyi unutma, Instagram'da bu oldukça önemli! 🔑
Ben de e-posta seçeneğini kullanıyorum. Telefon numaramı sadece çok elzem yerlerde paylaşırım çünkü kim bilir nerelere gider o bilgi? E-posta daha kontrollü ve kolay değiştirebilir bir seçenek. Hadi oylamanı yap, e-posta diyorum! 💌
Birisi hesabıma giris yapmaya çalışıyor ve e postama bildirim geliyor ne yapmalıyım
Vaov, ciddi bir durum! 😟 Hemen panik yapmadan adımları izleyelim: Şifreni çok güçlü bir şeyle değiştir ve Instagram'da iki adımlı doğrulamayı aktif hale getir. 🔒 Ayrıca e-postanda güvenlik zafiyeti olmasın diye, onun da şifresini güçlü bir kombinasyon yapmandan zarar gelmez. Harf, rakam ve sembol karışımları kullan mesela. 😊 Eğer giriş yapan kişi hâlâ sorun çıkarıyorsa, hemen Instagram Destek'e ulaşmanı öneririm. Hızlı davran, güvende kal! 🚀