Yıllardır abi kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim 30 yaşında bende 22 yaşındayım bana bu zamana kadar bebeğim canım flan demezdi evlendi çocuğu da var yine demezdi ama bu ara 2 gündür bana bebeğim canım demeye başladı neden
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sana yürümüş uzak dur bence
Karısına sık kullanıyorsa ağız alışkanlığı olmuştur
Adıyla hitap eder hep
Ozaman sana karşı bişeyler hissediyor
Kardeş gibi görüyor beni
Kardeş sen bebeğim oldu işte
Belki narin flanim ya ondan da olabilir
Sana bakışlarını izle gözünün içine bak eğer gözler vücuduna gidiyorsa niyet belli yok gitmiyorsa öylesine söylemiştir
Libido yükselmiş anlaşılan senin de sanırım vücudunu keşfetmeye başladı
Vücudumu nasıl keşfetsin bir yerim açık değil ayrıca büyük benden ve sadece öyle bebeğim canım diyor bana karşı yaklaşımını görmedim geçen masaj yaptım çok istedi diye sonrasında öyle demeye başladı ama dediğim gibi kardeş gibi büyüdük
Yaptığım masajdan eşinin haberi var mı
O an annem babam ben vardık eşi uyuyordu ama ailem bisey demedi normal bi akrabalık yok çünkü kardeş gibi olduğumuz için
Peki Sen etkilendin mi
Hayır çünkü abim olarak görüyorum oda beni öyle giruyor bence ama anlamadım
Biraz gözlerine bakalım yanında da dikkatli ol
Merhaba evlilik içinde değişikliğin kendisine iyi geleceğini düşünüyor olabilir
Nasıl yani anlamadım biz yıllardır normal bir akrabadan ziyade kardeş gibi büyüdük demezdi bu zamana kadar hiç çocuğu flan da var ama 2 gündür demeye başladı bebeğim özellikle çok dikkatimi çekti
Kafam karışık değil aslında büyük benden ve sadece öyle bebeğim canım diyor bana karşı yaklaşımını görmedim geçen masaj yaptım çok istedi diye sonrasında öyle demeye başladı ama dediğim gibi kardeş gibi büyüdük birden oyle hitap etmesi tuhaf geldi
Birsey ifade etmeme gerek yok kanka sadece sorun bu
Güle güle ifade etme o halde bu sorular neden o zaman?
Sorunlumusun kardeşim istediğim soruyu sorarım gelip sana özelden yazacağım bir durum da yok
Bu kafayla zaten seni kardeş masaj vs ayağına diker gider sonrada yakın zamanda hamileyim mi acaba sorusu ile karşılaşırsak şaşırmam hadi rastgele
Sana yaklaşmaya çalışıuo
Neden ama yanlış anlamak istemiyorum yıllardır kardeş gibiyiz
Bilmiyorum belki yeni yeni ilgisini cekiyor olabilirsin
büyük benden ve sadece öyle bebeğim canım diyor bana karşı yaklaşımını görmedim geçen masaj yaptım çok istedi diye sonrasında öyle demeye başladı ama dediğim gibi kardeş gibi büyüdük
Sana yükselmiş
büyük benden ve sadece öyle bebeğim canım diyor bana karşı yaklaşımını görmedim geçen masaj yaptım çok istedi diye sonrasında öyle demeye başladı ama dediğim gibi kardeş gibi büyüdük
O artik kardeş gibi gormuyor seni
Abi saçmalamayın valla korkuyorum 22 yaşındayım ven o ise 30 çocuğu var tövbe saçma valla
Bak burada mantik ariyorsun yaşla ne alakası var sen adamım düşüncesini soruyorsun bizde sana düşüncesini söylüyoruz neden saçmalığı mi düşündün bi 2 nci 22 yasindasin den neden mesaj yapiyorsun karısı yapsın o da senjn ilgin olduğunu dusunuyor
Bence soğuk davran, sınır koy.
Yıllardır kardeş gibi büyüdük kuzenimle hemen yanlış anlamak istemiyorum
Bilmiyorum kuzenin günahını da almak istemiyorum lakin erkeklerin düşünme yapısı bize göre çok garipmiş öyle duymuştum 🤷🏼♀️...
Bende 18 yaşındayım ama yanlış anlama gidipte evli adama masaj falan da yapmam her ne kadarda abi kardeş gibi büyüsekte çünkü benden 10 yaş büyük kuzenim var evlenince ben hariç diğer kuzenlerine çok sıcak davranıyor önceden oysaki banada aşırı yakın davranırdı ama evlenince adamın huyu değişmiş değişik işte bilmiyorum...
Valla Ailem buna sorun etmiyorsa bende etmem ve herhangi bi niyetle yapmadım abim o benim ama o masajdan sonra onu duyunca garip oldu
işin zor
Nasıl yani