İlk defa en yakın arkadaşım olan ve 3 yıl önce yolumu ayırdığım kişiyi arardım istemsizce. Arkadaşlığımızı ben bitirmiştim ama haklı sebeplerim vardı, neredeyse aklıma bile gelmediği hâlde ara sıra rüyama giriyor ve her görüşümde barışmış veya gönül almaya çalışırken barıştığımızı görüyorum. Kalbini de kırmadım aslında, güzel ayırdık yolları. Engelleme falan olmadı. Biraz üzülmüş olabilir tabii ki, bende üzüldüm ama mecburdum işte... Gerçek hayatta karşılaşsak merhabalaşabiliriz belki ama ondan ilerisi olmaz yine... Mesaj atıp niye rüyama giriyorsun diyesim var. 😅
Bu biten arkadaşlıkların devam diyor gibi rüyalara girme olayı bende de var. Rüyamda o kadar iyi anlaşıyoruz ki aramızda sorunlar kırgınlıklar yok gibi insan özlemiyor değil. Ama dediğin gibi karşılaşsak merhabadan ötesine geçilmez
Ben hep gönül almaya barışmaya çalışan kişi oluyorum ama zaten ben bitirdim ve vicdan azabı çekmiyorum. Kırıcı sözüm olmadı ona karşı. Karşılıklı güzelce ayrıldık. Evet rüyada barışınca ister istemez aklıma geliyor yaşadığımız şeyler ve istemsizce o dönemleri o yakınlığı özlüyorum. Ama sonuç sıfır işte. Rüyama girmese aklıma bile gelmiyor.
Benimde öyle rüyama girmese aklıma gelmiyor. Ama rüyama girince özlüyorum gercekten. Benimde öyle kalp kırıcı sözlerim veya arkadaşlık içerisinde yaptığım yanlış davranışların olmadi birden araya sogukluklar girdi ve bizi bu hale getirdi
Evet bizim aramıza önce ailesi, sonra soğukluk girdi. Araya s*lah falan girdi ne saçma sapan bi gündü o gün ya! O günden sonra artık soğuk davrandım aslında devam etsin isterdim ama edemezdik artık ne yapalım. Umarım rüyama girmez daha fazla...
Sana son zamanlarda sık dinlediğim Sezen Aksu - Firuze şarkısını dinlemeni tavsiye ediyorum belki içinde iclale karşı beslediğin duyguların dile gelişidir.
En İyi Cevaplar