ben Almaniyada yasiyorum 4,5 senelik bir iliskim var esmer uzun sacli cekici bir bayanim erkek arkadasimda esmer. Ilk gördügünde beni fena vuruldu bana ve elde etmek icin elimden ne geliyorsa yapti. Ben bir aralar cok sikilip saclarimin rengini degistirdim ve sariya boyattim ama saclarim okadar cok yiprandi ki 3 Ay sonra eski uzun ve saglikli saclarimi özledim oylelikle kisa kestirip kahve rengi boyattim tabi cok üzülmüstüm belime kadar uzamis saclarimi kestirdim diye. Zaman gectikten sonra farkettim ki sarisin kizlar erkek arkadasimin ilgisini cekmeye basladi Almaniya böyle kizlarla dolu mavi gözlü ve sarisin simdide kendimi yetersiz hissetmeye basladim cünki erkek arkadasimi baska kizlar heycanlandiriyor hep sevdigini söyliyor ve kiskaniyor beni birisi baktiginda ama yinede özgüvenim cok zedelendi ve ne yapacagimi bilmiyorum bu durum iliskimize zarar veriyor güzel önerilerde bulunursanis sevinirim.
Merhaba arkadaslar bir sorum olucti?
Güncellemeler
+1 yıl
Birseyler yazarsanis sevinirim arkadaslar.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sarışınları begendiğini söylüyor ya da belli ediyor mu sana? eğer öyleyse sende aynısını yap. özgüvenli ol sen değil o korksun. şimdiden dizginleri ona veriyosun yanlış yapıyosun
Evet haklisin yanlis yapiyorum bu konuda kendime cok haksizlik yapiyorum cünki erkeklerden cok ilgi görüyorum ama baskasina bakamam cünki ben onu cok seviyorum hic bir zaman söylemedi sarisinlardan hoslandigini ama ben hissediyorum onlarda konusunca tavirlari degisiyor onlardan hoslaniyor.
erkeklerin zayıflığıdır bu. sende ilerde yine boyatırsın sarıya hem.
Asla boyatmam istemez ben dogal halimle memnunum sadece hayal kirikligina ugradim 😅
Güçlü kadın olmak için çalışmalısın. Klasik özgüven kasan şeyler spor eğitim filan
Ben herseyi yapdim arkadaslar Fitness, kickbocks, athletick, kendimi gelistirmeliyim ama bu sorun degil tek sorun baskalarina bakiyor olmasi onlarin ilgi cekmesi.
Bunun için çözüm yok. Hiç bir zamn 10/ üzerinden 10 olamazsın kolay kolay. Eğer o şekilde davranıyorsa aranızfa cin çeküm dışında sevgi yok demektir
Cin ceküm nedemek?
Aranızdaki çekim* olacak orası
Aramizda ki ates söndü sanki bazen normal diyorum nerdeyse 5 sene olucak artik eskisi gibi olamas o heycan gitti diyorum ama yinede üzülüyor insan… bir kac ay sonra evlenmiyi düsünüyorus neyapacagimi bilmiyorum maalesef.
Bence iyi bir konuşma ortamı ayarlayıp kafandakilerin hepsini sormalısın. Tatmin edici cevaplar alamazsan kararlarını gözden geçirmen gerekebilir
Ne gibi sorular mesela cünki ben gercekten cok güzelim ve 10 basarim hepsine ama sari yapdim diye özgüven sorunlari yasiyorum su anda
Düsünmedim sonun böyle olacagini cok hayal kirikligina ugradim benim icin ölen adam baskalarina bakar oldu.
Ateş söndü. Eskisi gibi olmayan şeyler. Aranızdaki bağın zayıflığı. Karşı tatafın yaptığı seni rahatsız eden şeyler gelecekteki hesaplar mesela konuşulabilir
Eğer ilgi konusunda hassasiyetin yok normal biriysen soğukluğu da konuşmalısın. Yoksa evlenmek için evlenmiş olursunuz
Bunu nasil konusurum bilemiyorum ki böyle birsey nasil sorarim bilemiyorum Vallah ezik durumuna düsmek istemiyorum iste özgüven sorunlari orada basliyor 😅
Evlenmeyi düşünüyorum diyorsunuz. Bu kadar büyük adımda tüm cesaretinizi mantıklı bir şekilde ortaya koymalısınız
Ezik olmazsın abartma düşmezsin de kötü duruma az mantıklı olup işi bitir
Suanda kafam cok karisik ve tartisiris diye korkuyorum sen bana bunu mu yakistiriyorsun degip sinirlenir nasil söylemeliyim sence.
Elemanı sen tanıyorsun yavaş yavaş cevaplar almaya çalış. Ufak boşluklara küçük sorular sıkıştır. Arada da kendini anlat seni anlaması için.
Sagol önerilerin icin.
Hayırlı işler :)
Özgüvenli cesaretli cilveli biri olup onu kendine bağlayıp ilgili hale getirip ipleri eline alman çok kolay
Ben denedim ama artik icimden gelmiyor eskisi gibi cünki bunu ona yakistiramadim bir türlü ve kendimede yediremiyorum.
Burdan yazsan.
ayrılmaua gider bu yakinda
Neden böyle düsünüyorsun?
o cocugu hemen Türkiyeye getir
Cocuk Türk zaten ama suanda calisiyorus daha iyi hayat sartlari icin bir kac sene sonra düsünüyorus temelli gelmeye vatana.
Sor tamam
Sorumu sordum ben
Evlenin bence
Iki ay sonra evleniyoruz ama yinede emin degilim