Sabah işe,
Akşam eve gelmekten sıkıldım.
Tamam işimi seviyorum ama sonrası boş geliyor. Git gel, git gel otomatiğe bağlamış gibiyim ve bu rahatsız ediyor. Ankara 'da yaşıyorum değişik bişeyler arıyorum.
Sabah işe,
Akşam eve gelmekten sıkıldım.
Tamam işimi seviyorum ama sonrası boş geliyor. Git gel, git gel otomatiğe bağlamış gibiyim ve bu rahatsız ediyor. Ankara 'da yaşıyorum değişik bişeyler arıyorum.
Bir süre sonra ne yazık ki mecburi bir şekilde rutinde ilerliyorsun.
Çalışma saatleri, yorgunluk, ekonomik şartlar insanı engelliyor.
İlgi alanların ne bilmiyorum ancak ben adrenalin seven bir insanım ve bu duyguyu yaşamak bana pahalıya patlıyor. Bu yüzden kitaplara, makalelere sardım. Aklıma gelen en ufak konuyu araştırıp okumaya başladım ve deneye döküyorum ara sıra 😅 Özelikle fizik daha ekonomik 😃 tavsiye ederim.
sabah 6'da kalkıyorum akşam 5.30'da evde oluyorum. Mesainin sonuna doğru direkt eve gidip yatasım geliyor. Adrenalin pek aramam. Sakinlik huzur daha ön planda bende. İnternetten ve ekran görmekten kusmak üzereyim. Belki basılı kitap vs okurum diyorum ama amacım daha sosyal şeylere yönelmek. Bakalım bir iki kulüp var iş yerinde onlardan birşeyler çıkar belki.
Umarım olur sende biraz kafanı dağıtırsın.
Cevap
2Cevap
Bence daha önce denemediğin hobiler dene
Ankara'da yaşıyorum diyorsun cidden sen yeterki eğlenmek iste ama cidden iste biraz araştır con lara katıl etkinliklere, festivallere katıl
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?