Neredeyse konuştuğum tüm kızlar, hatta gördüğüm evli kadınlar... sinirlendiği zaman ağzından ne çıktığı belli olmuyor, her türlü hakaret ve ithamda bulunuyorlar. En son tam doğru kişiyi buldum dedim, o bile saçma sapan sorgular, şöyle misin böyle misin vs vs. Daha o kadar bıktım ki, zaten nikahsız ilişkiye karşı bir insanım, gerekirse kimseyle evlenmem, hayatımda hiç kız olmadan yaşarım diye düşünmeye başladım. Yok mudur bunları yapmayacak değer verecek sevecek bir kız?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
senin hemcinslern yüzündne aslında hiçbir kadın hiçbir erkepe güvenmez. kısacası hiçbir erkeğin güvenilmez olduğunu her kadn bilir. ve her erkek de sen gibi masumu oynar
Al işte bir tane daha aynı cinsten. İnsan kendi neyse karşıdakini öyle görür, seninde ne olduğun belli zaten :D
al işt bir tane daha. hepsi aynı fabrika üretimi. hepsi masum ama yemedikleri halt yok.
O karşındaki kişiyle birlikte yaşamadığından, onu görmediği zamanlarda ne yaptığını bilmediğinden kaynaklanıyor.
Evli kadınlarda yapıyor
Evli bir kadın yabancı bir erkekle konuşuyorsa sana söyleyebileceği en ufak bir laf yok. Ayrıca sen evlilik dışı seks yapmam diye yazmışsın ama evli kadınlarla konuşuyormuşsun bu nasıl iş?
Ne saçmalıyorsun Allah aşkına ya :D Hemen böyle işte tüm kızlar, evli kadınlardan kastım akrabalarımda gördüklerim veya evli olan arkadaşlarımın anlattıkları
Oğlum bu sitede evli kadınla konuşuyorum demek evli kadın s1k1yorum, evli kadınlarla flört ediyorum demek.
Sen evli olan kadın arkadaşlarım var desen böyle olmaz. Gerçi evli kadın arkadaş lafı da çekilebilir. Çünkü bizim toplumumuzda kadınla erkeğin arkadaş olması pek olan, kabul gören bir şey değil. Evli bir kadının bekar bir erkekle arkadaş olması da pek görülen kabul edilen bir şey değil.
Anlamak zeka meselesidir, bu durum senin için oldukça zor gözüküyor, evli kadınlarla konuştuğumu da söylemedim. Evli olan arkadaşlarımda kadın değil erkek, onlar eşinle olan sorunlarını paylaşıyor oradan biliyorum.
Evli kadınlar da yapıyor diyorsun. Evli kadınlardan sana ne? Onları kendi kocası düşünsün.
Bir erkek karsının kendisine başka bir kadına baktığı ya da meylettiği ya da aldattığı yönünde ithamlarda bulunuyorsa o ithamın altı boş değildir. Siz mallar karım asla fark etmez anlamaz zannedip başka kadınlara bakıyorsanız kadınlar bunları görüyor yani.
Halen boş boş toparlama peşindesin dediklerini, insan kişi kendi nasılsa karşıdakini de öyle görürmüş. Kimin altında olduğu belli olmayan bir kadın, elbette efendi eşine iftira atabilir ithamda bulunabilir. Cümleyi kurarken bile bir erkek diye başlamışsın İlahi Adalet mi denir acaba :D
Hiçbir kadın kocasının kendisini aldattığını düşünmek istemez. Erkek bunu karısına düşündürecek davranışlarda hareketlerde bulunursa kadın da hisseder. Bugün sosyal medyada kimin gizli gizli hesap açıp oradan karılarla tanışıp toplantım vardı, üreticilerle buluşacağım, filanca arkadaşla şunu bunu yapacağız şeklinde bahanelerle otel odalarında kaldığı belli. Boşanma davalarına bakarsan da en çok davayı kadınların açtığını görürsün. Sence kadınlar kocalarını aldatsaydı kadınlar bu kadar boşanma davası açar mıydı? O sebeple ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum. Kendi kendine saIak saIak sebepler üretip de haklı konuma gelmeye çalışma :D :D :D :D Bu ülkede evli bir kadın kocasını aldatamaz çünkü boşansalar bile adam onu bulur öldürür. Erkek rahatlıkla aldatır çünkü kadının onu bu yüzden öldüremeyeceğini bilir.
Bu ülkede kocasını aldatan binlerce kadın varken " bu ülkede evli bir kadın kocasını aldatamaz" gibi bir boş iddiada bulunmak grizeklılıktan başka bir şey değil :D Ona çevrede iş hayatında vs bile kaç defa şahit olduk. Aldatan erkekte, erkeğin aldatması için karşısında bir kadın olması gerekiyor dimi :D :D Ona orspu diyoruz biz
Bekar bir kadın bir erkeğe meyletse o erkek de evli olsa burada kadına "BEN EVLİ BİR ERKEĞİM KARIMI SEVİYORUM SENİNLE DE OLMAZ." demesi gereken erkektir. Aynısı bir kadın için de geçerlidir. Evli bir kadına bekar bir erkek meyletse kadın da erkeğe ben evli bir kadınım kocamı seviyorum benden uzak dur demesi gerekir. Ama erkekler genel olarak evli bir kadına yazmazlar. Birlikte olmazlar çünkü boynuzlanan kocanın yapacaklarından korkarlar. Ölüm tehlikesi olduğu için evli kadına kolay kolay yaklaşmazlar.
Evli erkekle bile bile yatan metresi olan kadın O. R. O. S. P. U.'dur. Ama o evli erkek de sütten çıkmış ak kaşın değildir. O evli erkek de O. R. O. S. P. U.'dur.