Bu cocuk bizim derste yardimci ögretmen ama kendisi ust sinif ögrencisi… Hoca ödev verdi ve onu bu hafta icinde hazirlayip göndermek lazim… bende korktum yetistirmicem diye cocuga dedimki eger yapamassam senden yardim isteyebilirmiyim özelden mesaj atarak… uyar dedi….
dersimi bitirdim ve iade ettim… ve elimdeki firsati kacirdim ona artik özelden bisey yazamam😭 Tabi haftalik ödevlerimiz var ama onun icin anlasmadik😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de asistanım, tam anlamadığım biryer var de anlattır sonra da kahve ısmarlıyım böyle olmaz de.
Ozaman ona yurudugumu dusunur 😭
Düşünsün bişey olmaz. İşte kılıf uyduruyosun o kadar ders anlattın bir karşılığı olmalı diye. Yaş kaç hangi okuldasın?
Ama yardim eder mi bilmiyorumki cunku sorudada dedigim gibi önemli bi ödevimiz vardi onu yetistirmiyecegim korkusuyla ona sordum son Care olarak seni rahatsiz edebilirmiyim diye…. Simdi baska daha basit bir dersi sormam sacma olmaz mi? Belki cevap bile vermez :/
Cunku ona uyar mi diye sordugumda Evet dedikten sonra tekrar sordum emin mi diye bana yaniti eger rahatsiz ediyorsam bana cvp vermez yani göturdu atar😭 ya göruldu atarsa😬
Boyun kilon kaç? Spor yapıyor musun? Bakımlı mısın?
Ben kendimi baya saldim uniye girmek icin boyum 158 kg 60 tan 66 cikti :/ spora daha basliyalamadim… ama biri sana önceden sorca özelden rahatsiz edebilirmiyim diye Sende Evet dedilerki sonra o gun beklermisin yardim msjini?
Olabilir kız güzelse beklerim. İsteğin ne evlilik mi?
Guzel degilse beklemessin yani 🤣 yok sadece arkadas olmak istiyorum birinci sinifim ve öyle fazla tanidigim yok fazla arkadas grubu istemiyorum ama o cok iyi biri onunla arkadaslik kurmak istiyorum ve ilerde mesela yardim ihtiyac duydugumda bana yardim edebilir
Ee sonra? Cinsellik? Sevişme? Hiçbişey yok mu?
Hayir tabikide sadece okul arkadas icin okulda cekinmeden yardim istemek icin ayni masada yemek yiyip sohbet icin…
Devamında ne olcak onu soruyorum ben
O mezun olup gidecek ve defter kapancak tanidik biri olarak kalacak…
Ya fb olacaksınız ;)
Anlamadim?
Sonrasında da fb falan olursunuz diyorum. Erkek sadece arkadaş olmaz.
Cinselligi aradan cikartsak? Cunku öyle bisey yok cocuk gercekten isini okulunu ask ile yapiyor cok zeki…. Herneyse sunu bunu bosverde napcam ben ona mesaj atmassam kötu olur mu yani hani eger bekliyorsa bosuna bosuna beklemis olcak
Ama beklemedigi halde ondan baska konudan yardim istersem bu seferde benden sogur
Bi erkek cinselliği her türlü karıştırır. Eğer işini biliyorsa sen de gözlerini açtığından onun altında bulursun kendini. Mesaj at bu gece konuşun, geç saatte atarsan daha samimi bir konuşma geçer.
Sohbet acilicagini dusunmiyorum cunku sadece ödevlere yardim icin…. Ondan bosuna kendimi kucuk duruma dusurimmi dusurmiyimmi bilmiyom
Yani soru su önemli ödev icin bana yardim edecekti onu ben hallettik onluk is kalmadi ama ben kendi kendime yeni önemsiz bir ödev icin onu rahatsiz edip etmemem…
Aynı ödev için şurayı tam anlamadan verdim ödevi diye rahatsuz et bu gece 10dan sonra yaz
Bide bir erkek her Turlu… dedin ya cocuk bana redken gun verdi ne zaman bos olacagi icin cumartesi anca yardim isteyebilirim (carsamba gunu söyledi) yani art niyetli olsa gercekten bos gun aramazdi bos gun yaratirdi… :D
boş ver direk yatağa atacak hali yok seni. Önce pişirmesi lazım
Yani yeni önemsiz bir ödev icin ondan yardim istemiyim? Onun yerine önemli dersin bir yerini tekrar sorim Ödevi verdim ama anlamadim diye? Ama ozamanda demek mi niye pazartesi beklemedin? Simdi bana yazarak sordun
Sor sen yahu ne nazlı bişey çıktın. Nerde yaşıyosun sen
Istek attim😭
Kime bana mı?