Arkadaşının ilişkisini görmeye neden tahammül edemiyorum sizce?

Sevgilimin bir arkadaşı var bizim ilişkimiz başladıktan 1 ya da 2 hafta sonra onun da hayatına birisi girdi daha sonra bizim ailemiz başından beri biliyordu hani evlilik amacıyla baştan ciddi düşünerek başladık. Sonra arkadaşı hep beraber görüşelim tanışalım istemişti yemeğe gittik orada tanıştık falan biz sevgimizi dışarda yansıtmayan insanlarız ama onlar dışarı yansıtıyorlardı en azından arkadaşı kızı neredeyae kucağında taşıyacaktı.. biz o zaman 2 aylık sevgiliydik onlar da işte 1.5 ay fakan bana anlatıyor işte Demetler in evine gittim bugün tanışmaya..

oo dedim maşallah ya yenge bu ne ki görüntülü bile konuşuyorum ailesiyle falan dedi. Biz o günden sonra daha görüşmedik konuşmadık ama kızla ve arkadaşıyla takipleşiyorum. Ben fotoğraf çekinmeyi sevmem erkek arkadaşımda öyle fotoğraflarımız var ama atmadık paylaşmadık ( bu arada 6 ay oldu. ) onlar ise sürekli fotoğraflarını bu arada aynı fotoğrafları hikayelerinde paylaşıp duruyorlar. Bugün mesela arkadaşı geçenlerde paylaştığı fotoğrafı tekrar hikayesinde paylaşıp şarkı eklemiş.. ben artık görmeye tahammül edemiyorum. Hem onlar gibi değilim diye hem de bilmiyorum sebebini ama ilişkilerini görmek istemiyorum. Erkek arkadaşımla çok anımız var aslında çok da samimi iki insanız sırf yansıtmıyoruz diye onların gözünde kötü bir konumdayız diye düşünmeye başladım.

Arkadaşının ilişkisini görmeye neden tahammül edemiyorum sizce?