Sevgilimin bir arkadaşı var bizim ilişkimiz başladıktan 1 ya da 2 hafta sonra onun da hayatına birisi girdi daha sonra bizim ailemiz başından beri biliyordu hani evlilik amacıyla baştan ciddi düşünerek başladık. Sonra arkadaşı hep beraber görüşelim tanışalım istemişti yemeğe gittik orada tanıştık falan biz sevgimizi dışarda yansıtmayan insanlarız ama onlar dışarı yansıtıyorlardı en azından arkadaşı kızı neredeyae kucağında taşıyacaktı.. biz o zaman 2 aylık sevgiliydik onlar da işte 1.5 ay fakan bana anlatıyor işte Demetler in evine gittim bugün tanışmaya..
oo dedim maşallah ya yenge bu ne ki görüntülü bile konuşuyorum ailesiyle falan dedi. Biz o günden sonra daha görüşmedik konuşmadık ama kızla ve arkadaşıyla takipleşiyorum. Ben fotoğraf çekinmeyi sevmem erkek arkadaşımda öyle fotoğraflarımız var ama atmadık paylaşmadık ( bu arada 6 ay oldu. ) onlar ise sürekli fotoğraflarını bu arada aynı fotoğrafları hikayelerinde paylaşıp duruyorlar. Bugün mesela arkadaşı geçenlerde paylaştığı fotoğrafı tekrar hikayesinde paylaşıp şarkı eklemiş.. ben artık görmeye tahammül edemiyorum. Hem onlar gibi değilim diye hem de bilmiyorum sebebini ama ilişkilerini görmek istemiyorum. Erkek arkadaşımla çok anımız var aslında çok da samimi iki insanız sırf yansıtmıyoruz diye onların gözünde kötü bir konumdayız diye düşünmeye başladım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence onlar böyle kıskandırmaya falan çalışmıyorlar bazı insanlar böyle sever
ama sende çok az da olsa var kıskançlık görmek falan istemiyorsan instagramda sessize al profillerini çok fazla bulusuyorsaniz azaltın
ben böyle çift çift takılmayı daha çok seviyorum aslında
Biz çift çift takılmıyoruz bir kere o da ilişkinin başında yemeğe gittik hep beraber o kadar. Kıskandırmaya çalışıyorlar veya özellikle bizim için atmıyorlardır illaki sadece o yemekte geçen bazı konuşmalar ve üstüne geçenlerde sevgilime dediği şey falan derken görmek istemedim artık ve ben saklamıyorum bunun adı kıskançlık oluyor zaten.
En güzelini yapıyorsunuz nazar olursunuz böyle devam
Ben onunla ciddi bir duruma gelene kadar paylaşmayı düşünmüyorum şu an. Benim görüşüm bu yönde bazen tartışmalarımız oluyor tamam diyorum bitti ama iki gün sonra barışıyoru mesela ama nişanlıyken ilişkiiyi kestirip atmak o kadar kolay olmaz.
Pazar günü ailesiyle tanışmaya gideceğim sonrasında o bize yemeğe gelecek derken en son aileler de tanışır herkes kendince planını söyler ona göre devam ederiz
Kesinlikle haklisin sen en iyisini bilirsin sana güveniyorum
Kıskanıyorsun kanki
Kıskanıyorum ama onlar gibi de olmak istemiyorum sadece arkadaşının biz neye karar verirsek verelim aynı şeyi düşünmesi karar vermesi canımı sıkıyor. Misal erkek arkadaşım geçenlerde evlilikten bahsediyormuş o da hemen biz sizden önce evleniriz belki demiş. Sanki yarış yapıyoruz.
O bu işi yarışa dökmüş o zaman. Sen onu görmemezliğe gel duyma nasıl bozulur sinir olur. Bir daha da yapmaz zaten
Artık hikayelerini bile açmıyorum sinirim bozulmasın diye.. ya bu evlilik olayı meselesi daha biz yemeğe giderken bile vardı.
Biz arabayla aldık onları giderken anlatıyor işte kardeşim artık siz önce bizim düğüne gelirsiniz gibi bir muhabbet vardı.
Yemekte de kız et yemiyormuş işte ben bir laf etsem hemen savunmaya geçiyordu kız arkadaşını halbuki kötü bir laf etmediğim halde. Kız arkadaşının gece boyu konuştuğu 3 cümle falandır. Dışarı çıktık hemen kızın elini tutuyordu bırakmıyordu sonra biz bir cafe ye geçtik bizle tamamen muhabbeti kestilet telefondan bir şeye bakıp kendi aralarında konuşmayq başladılar.. yani aslında tüm bu süreçten sonra bir de erkek arkadaşıma tekrardan böyle söylemesi artık tahammül edememeye başladım.
Okurken sinirim bozuldu cidden çok gıcık itici birisiymiş. Kes ilişkini hiiiç takma kafana bile