Aşk İlişkileri Sevgilin “Aşkım babam seninle tanışmak istiyor” deyip, telefonu sana uzatsa ne yaparsın? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor linki mutlaka izleyin 😂😂https://www.instagram.com/reel/ClB2CSND5CX/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Sevgilin “Aşkım babam seninle tanışmak istiyor” deyip, telefonu sana uzatsa ne yaparsın? Cevapla Telefon Soruları Babalık Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Tanışırdım, merhaba efenim diye 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hani babanı Allah yanına almıştı.. 😄Ben ayrılmalıyız.. 😄 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂 korkak erkek seven talipler buraya ☝🏼😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ah yay 😂😂😂😂😂😂 ama ben alırım telefonu nasılsınız amcacım derim 😂😂 1 3 Yorumla _Elyise +1 yıl En bomba bence boğa 😂😂😂 merakettimmişte +1 yıl ahahah boğalar biraz ittir de ondan 😀 _Elyise +1 yıl 😅hahahaha demekki öyleler 🤣✌🏼
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ben huzurunda elini öperek tanışmayı tercih ederim. 1 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dilim tutulur lan telefonda da tanışılır mı sjsj 1 0 Yorumla
AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani ilişkimizin durumu buna elverişli ise alır tanisirim hatta gider yüzyuze de tanisirim. 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Alır tanışırım benimiÖldürecek telefondan ne yani 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Telefonu alıp konum at emmi der yanına giderim o Baba olarak kızını seviyorsa , ben daha çok seviyorum derim farkederse kahrolayım... 🥂 0 0 Yorumla
Bergiyaruk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ölürüm hastaneye gideriz 🙄arkadaşlarımın bazılarına çok yaptım🙄 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tanışırız yani, ne var ki bunda : )) 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. s. a... bey buyrun :) 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben kuzeniyim derim 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
sezgin44 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Olay yerini terk etmek en iyisi olur 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tanışırdım, merhaba efenim diye
Hani babanı Allah yanına almıştı.. 😄
Ben ayrılmalıyız.. 😄
😂 korkak erkek seven talipler buraya ☝🏼😂😂
ah yay 😂😂😂😂😂😂 ama ben alırım telefonu nasılsınız amcacım derim 😂😂
En bomba bence boğa 😂😂😂
ahahah boğalar biraz ittir de ondan 😀
😅hahahaha demekki öyleler 🤣✌🏼
Ben huzurunda elini öperek tanışmayı tercih ederim.
Dilim tutulur lan telefonda da tanışılır mı sjsj
Yani ilişkimizin durumu buna elverişli ise alır tanisirim hatta gider yüzyuze de tanisirim.
Alır tanışırım benimi
Öldürecek telefondan ne yani
Telefonu alıp konum at emmi der yanına giderim o Baba olarak kızını seviyorsa , ben daha çok seviyorum derim farkederse kahrolayım... 🥂
Ölürüm hastaneye gideriz 🙄arkadaşlarımın bazılarına çok yaptım🙄
Tanışırız yani, ne var ki bunda : ))
s. a... bey buyrun :)
Ben kuzeniyim derim
😂😂😂😂
😄😄😄
Olay yerini terk etmek en iyisi olur
🤣