Acıdığınız demeyelim daha hafif bir ifade kullanalım, ama zor durumundan dolayı merhamet duyduğunuz bir kişiye zamanla aşık olur musunuz ya da hoşlanmaya başlar mısınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tam tersi oldu bende ilk başta bi çekim oldu ama bazı zorluklar var şu an hayatında inanılmaz bi empati ve merhamet duygum var ona karşı ama acımak değil yanında olmak ona sarılmak istiyorum destek olmak istiyorum
Yani Aşkın yerini mi merhamet aldı?
Başka bir ifade ile yani artık ona ilgi duymuyorsun, sadece zor durumundan dolayı ona yardımcı olmak istiyorsun? Keşke biraz detay verebilseydin?
Hayır ona ilgi duyuyorum. Ona değer verdiğim için destek olmak isterim ama maalesef hayatında değilim
Yani onun hayatında olmak isterdin,
Ve sen de onu hayatını almak isterdin öyle mi?
Evet ama o uzak duruyor benden
Anlıyorum ama senin durumun bence gayet normal,
Bir kadın olarak ilgi duyduğun erkeğin sıkıntısında yanında olmak istemenden daha doğal ne olabilir ki?
Peki sen ilgini net olarak belli ettiğine Emin misin?
Ben ettiğimi düşünüyorum ama bıkmıyorum ona bakıyorum sürekli arada bi yakalıyor bakışlarımı ama o bana bakarken bakamıyorum refleks hemen çeviriyorum kafamı. Tam emin değilim ama onunla konuşurken hep sıcak davranıyorum gözlerine bakıyorum hem gülümsüyorum anlar bence
Bazen kadınlar bu konuda çekimser kalabiliyor, işin ilginci o anlar biliyorsunuz ama bazen anlamakta zorluk çekiyoruz,
Bilmiyorum anlasın istiyorum ama o adım atmadıkça bende adım atamıyorum çekiniyorum. Aslında pozitif bi insanım ve aktif dinleyiciyim herkesle konuşurken gülümseyip gözlerine bakarım ama onunla konuşurken ona bakarken başka o bu farkı anlıyor mu sanmam
Yani illaki ilişkinin başlaması için adım atmaktan ziyade,
İlk etapta arkadaşlığın samimileşmesi adına bir adım atılabilir,
Örneğin yemekte yanına gidebilir,
Yediğin bir şeylerden ikram edebilir,
Konuşmalarda ondan taraf olabilirsin
Bende zaten bi arkadaş olalım istiyorum ama yemek yerken yanına mı gideyim olmaz ki. Aslında bi fırsat yakalamıştım ama o gün gidememiştim tekrar da fırsat olmadı
Neden olmasın yemek yerken yanına gitmek,
Ortam mı müsait değil,
Arkadaş olsak olur henüz arkadaş değiliz ki itici gelirim belki öyle
Hayır yemek yerken karşısına oturup konuşmak itici gelmez bence,
Öyle bi ortam yok maalesef
Anlıyorum, keşke daha çok yardımcı olabilsem sana, peki burası bir iş yeri mi ya da okul mu veya komşunun çocuğu mu
Neyse sende eğer şu an zor durumdaysan karşındaki insanı tanımadan on yargıyla yaklaşma herkes farklıdır
Aslında ben önyargılı davranmıyorum,
O da bana önyargılı davranmadığına eminim,
Hatta gayet yapıcı ve yardımcı olmaya çalışıyor,
Ancak çevredeki insanların benim hakkımdaki karalamalarında her ne kadar buna karşı koymaya çalışsa da kafasının bir köşesinde bir acaba kaldı o acabayı aşamıyor,
Emin misin peki bundan? Yani birbirinizi iyi tanıyor musunuz?
P aslında hayır birbirimize çok iyi tanımıyoruz,
Çünkü birbirimizi iyi tanıyacak kadar bir iletişim süreci yakalayamadık,
Ama ortamdaki problemlerden dolayı,
Bunu düşünüyorum
Durumlarımız benzer o yüzden sana şunu söyleyim bana da onun hakkında hoş olmayan şeyler söyleyenler oluyor ama ben hep insanları kendim tanımayı isterim kimsenin lafına bakmam yani senin durumda da böyle o "acaba" olmayabilir kafasında
Ya ben sanırım çok Garantici bir adamım
Olumlu bir duygusu bana karşı olmasa dahi, olumsuz bir duygusu olmadığından emin olmak istiyorum, çok mu şey istiyorum
Olumsuz bir şey yaptı mı peki sana
?
Sosyal medya takip istediğini kabul etmemesi, yeterli mi?
Bilmiyorum hiç başıma gelmedi ama anaç duygularım vardır
Pp deki sensen inanırım.
Ahh şu erkekler.. 😂😂
Hayır sanmam sadece onu reddettiğim için vicdan yaparım ama bu duygu benim ondan hoşlanmama yetecek kadar güçlü olmaz.
Sanırım yanlış anlaşıldım, merhamet duygusu illaki reddettiğiniz biri için olmaz,
Başka bir konudan dolayı zor durumda olduğu için merhamet duyduğunuz bir insan diye düşünün
Tamam pardon şimdi anladim. Ben yine de hoşlanmam en fazla arkadaşlık edebilirim ilk görüşte ki elektriğe inanırım. Hemcinslerimin de hoşlanacaginı sanmam çoğu kadın kendinden güçlü erkeğe çekilir.
Hmm anlıyorum, aslında bu konuya sizin gibi bakıyorum, kadınlar güce çekiliyor, peki sizce pek çok kadın da sizin gibi mi düşünüyordur, bu benim için bugün biraz önemli
Açıkçası bunu tam bilemiyorum insan komplike bir varlık. Genelleme yapamayacağım sanırım. Ama birçok arkadaşım kendinden daha düşük statüde ki erkeklerle sorun etmeden severek evlendi
Anlıyorum aslında yine ufak bir yanlış anlaşılma var gibi :)
Yani şöyle düşünün, ekonomik, zekasal, eğitim, fiziksel (örnekleri çoğaltabiliriz) gibi konularda eksikliğinden dolayı, toplumda hor görülmüş ya da görülmekte olan birisine, merhamet duygusundan dolayı yardımcı olmak için yaklaşan birisi,
Sonrasında bu merhamet duygusu onda farklı bir şekilde gelişir mi? Konu aslında benimle birebir alakalı değil, ama çevremde gördüğüm üç beş olayda biraz kafam karıştı doğrusu
Hayır çok iyi anladım, benim de kastım bu idi
Anlıyorum, aslında yanlış anladığınızı düşündüğüm kısmı, doğrudan benimle alakalı olduğunuz zannettiğinizi düşündüm, her neyse, o zaman şunu diyebilir misiniz? Eğer bir kadın hoşlanıyorsa, karşısındaki erkeği zayıf görünüyordur
Büyük ihtimalle evet
Anlıyorum görüşleriniz için teşekkür ederim,
Rica ederim