Kızlar ben nisanlimda ayrıldım nasıl unutabilirim
Unutmak mumkunmu
Unutmak mumkunmu
Ayrılık sebebiniz nedir bilmiyorum yani geri dönüşü olmayan bir kesin ayrılıksa yapmanız gereken şey öncelikle ayrılığı kendinize kabul ettirmeniz gerekiyor. Yani şöyle ondan her an mesaj gelecek ve barışacak hissi taşımayın içinizde o artık hayatınızda yok çıktı gitti yani bunu hemen kabullenirsen emin ol onu daha çabuk unutabilirsin. İnsanlar ayrılığı kabul etmediği için kendi içinde o yüzden bu acılar hep uzun sürüyor ve bu süreçte yalnız olmayın sürekli arkadaşlarınız veya aileniz ile bu süreçte vakit geçirin derim..
Ben çok hisediyorum arayackmiş gibi veya çıkıp gelecekmiş gibi oluyo ama aslında biliyorum gelmeyecek ama içimde o ümidi kıramiyorum
Selamlar,
Öncelikle neden ayrıldığınızı bilmek gerekiyor. Eğer ortada çok yıkıcı bir şey yoksa ve yine bununla alakalı bir ihaneti yoksa belki bunun bir dönüş olabileceğini düşünüyorum. İnsanlar bazen öfkeyle yıllarca birlikte oldukları yuvaları bile yıkabiliyorlar.
Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve yine birbirinizin kaderinde varsınız ben mutlaka barışacağınızı düşünüyorum. Yok böyle bir şey nümkün değil diyorsan bunu unutmanın tek ilacı zaman. Maalesef bir anda olacak şey değil. İster istemez canın yanacak ve gözünden yaş dökülecek ama eninde sonunda unutacaksın. Bu süreci boyunca kendini yıpratmamanı tavsiye ediyorum elinden geldiği kadar.
Ayrılık!
Atlatılması, unutması en zor derdimizdir. İnsan o kadar çok alışıyor ki karşındaki insana sanki o'ndan sonra hiç bir şey güzel olmayacak, mutlu olamıycakmış gibi hissediyor insan.
Ama her şeyin başı zaman. Zamanı gelmeyince hiç bir yara nasır tutmuyor. Hiç bir duygunu bastırma sonuna kadar acını çek. İlerde bu acılarının karşına çıkıp seni huzursuz edeceğine şimdi yaşa. Zamanı gelince dönüp baktığında "Bir zamanlar çok üzüldüm, çok şükür ağlayıp, canım yandı. Buna mı üzülmüşüm" diyeceksin. Unutmazsın ama bir zaman sonra sadece aklına gelir ama canını yakacak hiç bir duygun kalmamıştır.
Umarım her şey gönlünce olur..
Verdiğin tafsiye için çok teşekkür ederim
O kadar iyi anlıyorum ki…
ikinci bir şans vermenin bir umudu yok mu?
İnşallah geri döner. Sorunun ne olduğunu paylaşmamışsın. Burada bu konuya ne kadar yorum yapsak manalı olur bilemiyoruz. Kendi haline bırak. Eğer ki, seni temelli istiyorsa seni kaybetmeyecektir. Kazanmak istiyorsa çaba sarf edecektir. Ve yahut suç kimde ise, o kişinin çaba sarf göstermesi gerek. Bu ilişkiyi toparlayabilmek için. Konu aldatma değilse her ilişki 2. ci bir şansı hak eder. Birinizin altan alması gerek. Aksi halde böyle derin yaşanan ilişkiyi unutmak zaman alıyor. Çok can acıtıyor.
Cevap
18Cevap
Şunu bil yeter bazen birisini seviyor olabilirsin ama onun senin yanında olması iyi bir şey değildir kalbinde olabilir ama yanında olmamalı
paşa paşa acınızı çekiceksiniz cezanız bittiğinde unutmakla ödüllendirilceksiniz zaten. üstelik yanında unutmanın kampanyası olarak yeni bir de sevgili vercek Allah size. endişelenmeyin. şimdi usul usul kaçın bu başlıktan. hem de arkanıza bakmadan.🙂
Zamanla unutulmasi mümkün. Ama şu an acını geçirmeye ve kafandan atmaya çalışma çünkü bunun için çaba sarf ettikçe daha inatçı bir hale geliyor. Acını yaşa ağliyorsan ağla. Sadece bunun geçici olduğunu ve atlatacağini unutma
aslında unutman uzun sürecek çünkü anılar hep seni üzecek, tek ilacı zaman, iyi bir yol arkadaşı lazım olacak sana unutman için
Çok canım yanıyo geceleri düşünmekten uyuyamıyorum
kalbinle hareket ediyorsun, bir çok insan bunları yaşadı, peşini bırakmayan anılar,
Aynen anilalar silinmiyo beynimin içinden gözümü her kapattigimdr gözümün önüne geliyo
bundan kurtulursun, onunla yaşadıkların vazgeçilmez yapıyor
Bilmiyorum bazen beynim duruyo
kalbinle beynin arasındaki ilişkiyi kez
Alışırsın rahat ol.. Kasma yani unutucam diye.. İnsanlar nelere alışıyor zamana bırak kendini.. Sonra güleceksin olup bitene.. Keyifli günler..
Bende nişan attım seni en iyi ben anlarım üstünden ne kadar süre geçti bilmiyorum ama yavaş yavaş alışıyorsun kimse bulunmaz hint kumaşı değil kendini o psikolojiye sokma o duyguyu bi anda silmek kolay olmuyor zamana ihtiyaç var
Teselli edici cümleler kurmayı pek beceremem ama olanda bir olmayan da bin hayır ara demişler.
Engellemişsen onu veya o seni boswer hayatına yeni insanlar katt
Bu gün wpten engelledi beni
NEDEN ayrıldın peki marim bu kadar sevdin alıştın da
O ayrılmak istedi 4 gün kala düğüne
Nasıl tanışmıştınız nişanlınızla? Ve ortak tanıdıklarınız var mı hiç aileden falan
Unutmazsın ama zamanla hafifler alışırsın kendine meşguliyetler bul hobiler edin boş kalmamaya çalış
Neden ayrildi Şu an üzülürsün normal zamanla unutursun kendini ise ver en güzeli en etkilisi
Düğünde nedime istedim o yüzden ayrıldı
Bahane olmuş o
Nedime ne?
unutamazsın sadece yıllar sonra acısı hafifler
Unutursun unutursun.. İnsan neleri unutmuyor. Hiç unutamayacak gibi oluyorsun ama bir bakıyorsun, aklında bile yok, nefret ediyorsun ondan. Şükrediyorsun ondan ayrıldığına..
Unutmak mümkün mü derken. Lan milletin evladı anası babası ölüyor zamanla unutuyor senin nişanlin kim ya da unutulmayacak
tabikii mümkün.. nişanlından önceki ilişkilerini ya da sevdiğin insanları nası unuttun? zamanla.. o yüzden zamanla unutacaksin merak etme
Hrmrn başka ekeklerin kollarına atlamalisin
O okadarda kolay değil
Kolay kolay
Zaman evlat zaman herşeyin ilaci
İnşallah oyledir
5 ay nişanlı kaldık 2 ayda nikahlı kaldık toplam 7 ay 40 gundurde ayrıyız
Bu hayatta aşılmayacak tek şey ölüm.
Neden ayrıldınız özel değilse?
Unutursuuuun en hayırlısı buymuş de geç
Zamana ihtiyacın var.
Benimkinin tadına bak
Davul tut oyna ne üzülüyorsun