Güncellemeler
+1 yıl
Dürüst cvp lar bekliyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarrr
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Detayı okuyun?
AfiliYlnzlık sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Hiç olmuyor
İlla ki oluyordur ya hiç mi balgamını çıkardığın bi zaman olmadi yani :)
Yaşlılar da oluyor bu
Oluyo
Gerçekten mi ama normal tükürük değil balgam çıkardığın oluyo mu? :)
Sustun
hayır
Hiç mi tükürüğün olmuyo gün içinde yani bırak şimdi 😀
dışarda öyle bir şey yapmam evde bazen oluyor çöp kutusuna tükürürüm
Yok ama normal tükürük değil balgam çıkardığın oluyo mu hiç dürüst ol ama 😀
insanız tabi ki çıkardığımız oluyor allahım ya
Onu soruyorum işte sadece hasta olunca mı çıkarıyosun yoksa normal zamanda da olduğu oluyo mu? :)
Oluyor
Gerçekten mi? Ama normal tükürük değil balgam atıyo musun onu merak ettim 😀 dürüst ol ama :)
Atıyorum tabikide atmadım diye yalan söylüyor
Valla he çoğu yok atmam falan diyo:D peki dolu dolu balgam mı hani bildiğimiz boğazdan gelen yoksa tükürük mü dolu şekilde. 😀
Sustun? :)
Yeter midem kalktı kdkfdkg
Ahaha ya söyle işte ilk defa dürüst birini bulmuşum. Dediğim gibi dolu dolu balgam mı çıkarıyosun yoksa normal tükürük mü 😀
Çok değil ya ama çıkıyor yani
Ama boğazdan hani yeşilimsi şekilde mi yoksa normal tükürük mü. Normal tükürükle balgam farklı olur bilirsin balgam daha yoğun olur onu soruyorum gün içinde atıyo musun diye😀
Evet yeşil geliyor
Gün içinde çıkarabiliyo musun peki ya normal de zor çıkar falan derler hani hasta olmadan çıkmaz falan diyolar kızlar genelde. Sende genel olarak çıkıyo mu balgam 😀
Bende hep çıkıyor ☹️
Vay bee dürüst kızsın valla severim dürüst kişileri senin kdr dürüst olanına denk gelmedim hiç. Peki balgamı nereye atıyosun hani hep tuvalete mi yoksa ne bileyim okulda işte ve ya dışarda yaptığın oldumu yere hiç ama bunda da dürüst ol bak 😀
Hayır yere asla tükürmem
Hep evde mi çıkarıyosun balga mi peki? :)
Evde lavaboda falan
Ee diyelim ki dışarda geldi aniden balgam gezerken mesela ozaman ne yapiyosun 😀
Yutuyorum
Hee yukarı çıkmadan yutuyosun yani :) gün de kaç kere balgam çıkarıyosun peki genelde yani merak ettim
Ne bu soruların ya😂😂benim çok geliyor günde 3-4 defa hasta olduğum zaman daha çok geliyor bi hastalığım falan var galiba:(
Soruyorum işte ya boş ver 😀😀 bende onu sorcaktım normalde hep geliyosa balgam hasta olduğun da daha yoğun gelmez mi yani dolu dolu mu çıkıyo ozaman balgamın? :)
Yeter gerçekten midem bulandı
Ya söyle işte hasta olunca daha yoğun dolu dolu mu çıkıyo balgamın? :)
Evet evetttt
Peki bişey sorcam iğrenç biliyorum ama mesela bi erkek senin balgamına ilgi duysa tepkin ne olur? :)
Sevinirim dkgjdkfkfkkfkdkdfkdkd
Ciddi misin ya gerçekten sevinir misin? :) ne anlamda sevinirsin Peki tam olarak
Benden iğrenir diye korkuyorum
He sen o anlamda diyosun ama ben diyorum ki balgamına ilgi duyacak? Sadece normal karşılamayacak yani ilgi duyacak:)
Mesela balgamını yalamak istese izin verirmisin? İğrenç deme hemen çok istiyo öyle düşün izin vermez misin
Heyy :)
Bi cvp verseydin keşke ya tam yerinde sustun he :)
Ya bi cvp yazmak bu kdr mı zor
Offfdff
Ya bi cvp ver işte karşında ki erkek balgamına ilgi duysa yani yalamak istese izin verirmisin:)
Bi cvp vermedin yaa bu kdr değerli mi balgamın. Yani yalamak istemiş olsam ne olur ki izin vermez misin yanii
İğrençsin.
Ya biliyorum iğrenç ama diyelim oldu yani yalayacak olan o an benim hani sen balgamını atacaksın sadece. Senlik bişey yok ki izin vermez misin yine de yani
Bu kdr değerli mi ya balgamın yani ne olacak ki sen sadece tüküreceksin başka bişey yok ki neden bu kdr katısın ki
Bi cvp ver bari yaaa
Bıktım senden bırak artık peşimi dkkgdkg
Ahaha bırakmamm ya sende bi cvp ver ama. Gerçekten o an balgamını yalamak istesem çıkarıp yalamama izin vermez misin yaaa çok istedim ama öyle düşün? :)
Yalvarayım bari ozaman izin verirsin heralde. Yalvarayım mı? :)
Yeter !
Ya lütfen işte bi cvp ver ya yalvarsam mesela yine de. izin vermez misin balgamını yalamaya?
Skkfkdkfdkkfkfkkdgkkfgkfkfg
Bi cvp vermedin hee yalvarsammm sana balgamını yalamak için izin vermezmiydin yaa bi cvp ver. Bak yalvarcamm:)
İzin verirdim oldu mu sigkkdkf
Sonundaa hee :D peki yalvarırsam mı verirdin yalvarmazsam vermezmiydin izin? 😀
Yalvarman lazım önce
Hmm olurr peki nasıl bi yalvarma yapıcam yani nasıl yalvarayım mesela şu an burdan. Istediğin şekilde istediğin kdr yalvarırım gerçekten
Gerçekten sen nasıl istersen o şekilde yalvarırım, nasıl yalvarmamı isterdin ki
Ayaklarıma kapan
Tamam kapanırım sen ne istersen onu yaparım. Ayaklarının önüne diz çökerim sonra ayaklarına kapanırımm nasıl istersen öyle yalvarırımm gerçekten
Yeter lan
* skfjjdjfjd
Ya hemen ters yapma işte gerçekten ya sen nasıl istersen öyle yalvarırım balgamını yalamak için. Köpek gibi yalvarmam mı iste onu bile yaparım gerçektennn yaa lütfennn
Amnakoimmi😒
Ee yok ki olsa koy derdim valla. Ama valla köpek gibi yalvar desen onu bile yaparım ayaklarını bile koklarım hatta Gerçektennn
Skini kessem
Ona belki dayanamayabilirim:) ya işte köpeğin olurum valla önün de diz çöküp ayaklarına kapanırım ne bileyim ayaklarını koklarım hatta ayakkabılarımı yala de onu bile yaparım
Poğumu ye
Ağzınasicarim senin
Ne tür sapksin sen yahu
Heyy bi balgam atamadın var ya ne değerli balgamın varmış ya 😀
Pişt orada mısınnn? :)