AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben de ozlemisim diyebilir veya niye ozledin ki beni diyebilir ya daa ne alaka ben niye diye şaşırabilir, hatta beni bir daha ozleme lutfen rahatsız oldm diyebilir.. mümkün
Denemeye değer gibi, ne alaka gibi şeyler yazsa aniden içimden gider..
:) Sadece onu yazdı.. o da saatler sonra
Ah be ah beeee carkina tukureyim dunyaaaa olmadı be
Bana keşke rahatsız oldum falan bir şey yazsaydı, emoji ne ya ne anlayım emojiden
Görüşmekten kastıgın cinsel birliktelik yaşadıgın mı
Evet bür süre görüşüyorduk, yakındık ama o ilişkiden kaçıyordu bende o sebepten uzaklaştım.. Sonra yine konuştuk ara sira ama çok az.. Beni sürekli takip ediyor fakat ilk o gelmez biliyorum, yani nasılbir kız olduğumu bildiği için ciddi bir ilişki istemeden yazmaz demek istiyorum..
yok en fazla seni biraz daha kullanır.
Bana karşı bir şey hissetmiyor mh kesin.. yani nasıl emin konusuyorsunuz
Sana karşı bişey hissetseydi zaten bunu belli ederdi devamını getirirdi ilişkiden kaçmazdı farkındasın degil mi bence sen inanmak istemiyorsun veya baglarını ondan kopartmak istemiyorsun
Adam 30+ , kimseye aşık olmamış mi.. henuz bağlanmak istemiyor olmaz mi.. anlamıyorum işte seviyorum
Hala anlamiyosun. Bende 30+ yım canım 4 yıldır 5 yıldır sevgilim olmadı daha doğrusu ben istemedim
Tamam da işte sen neden istemiyorsun?
Yani onu görmek istiyorum, birkaç gün önce kısa yazıştık şimdi böyle yazsam mı bilemedim..
Özledim seni, bana dokunuşunu beni öpüşünü özledim ya da sadece özlüyorum..
O anlar aslında bence kötü tepki göstermez, hiç bana karşı öyle bi tavrı yoktu ama farklı güzel bir şey yazmak istiyorum, ona herşeye hatırlatacak bir şey
Neyini anlamıyorsun adam duygusal bir şey istemiyor sadece cinsel anlamda seninle birlikte olmak istemiş neden bunu anlamak istemiyorsun
Seviyorum çünkü :) ve yine görüşmek denemek istiyorum
Desene ne kaybedrsin
Denedim, denemeden 5 gün önce kısa yazıştık gülüyordu normal nasılsın falan şeyler. Onu özledim seni , beni öpüşünü öLedim dediğim an 15 saat sonra sadece böyle bir emoji yazdı :) . Eskiden birbirimize yazıyorduk öyle bazen güzel şeylere mesela ama şimdi tek bi emoji.. İstemiyorsa yapamam ben bir daha deseydı.. 15 saat bir emoji atmak için mi bekledi
Hiiic de gitsin. Daha cevap verme bence
Yazmam zaten hislerimi söylediğim anda sadece emoji yazan birine ne diyim daha.. Fakat neden :) ne demek istiyor niye bir emoji atmak için bekledi.. yani adam 30+, beni kırmak istemiyorsa yapamayız bir daha deseydı.. instagramda takıpleşiyoruz hala mesela, ayıptır öyle
Denemek lazım
Peki sizce
Özledim seni, bana dokunuşunu beni öpüşünü özledim mi yazsam ya da sadece özlüyorum diyim..
bu nasil kullanici adi boyle gizligizli3003 :D
Farklı
farkli degil sacma :D
de korkma
Peki yazsam, bana karşı boş değilse nasıl bir tepki verir ya da tam tersine.. yani bir erkek olarak söyler misiniz
selam hayırlı akşamlar
Özledim seni, beni öpüşünü özledim yazdım, buna saatler sonra sadece emoji :) atti..
bir şey demeden mi
emoji gönderdi
Evet, bu adam bir kere bana kötü bir şey demedi kötü davranmadı.. Konuştuğumuz zaman öyle emoji :) gönderiyorduk birbirimize o da güzel anlamındaydı ama bu sefer farklı saygısızlık oldu..
yapamadı demek
sana öenm wermeyi
yapamadı
Birkaç gün önce yazıştık biraz nasılsın falan, gülüyordu normal şimdi ne bu :) ne anlayım.. keske yapamiyprum istemiyorum ben özlemedim deseydi
ama oyle
esası budur
Önem vermiyorsa neden takipte neden istemiyorum demiyor bana yazma mesela.. Baştan bir şey demeyecek sandım, saatler geçti.. sonra :) geldi.. ne diyim
sen gibisi daha warr
Neden böyle düşünmeden boş cevaplar veriyorsunuz. Belki var belki yok önemli değil şu an. Daha mantıklı ve daha acıklayıcı bir şey yazamazsanız niye böyle empatı olmadan cumleler kuruyorsunuz
öensemesi gerekmez miydi
Yazdığım şey okumuyorsunuz bile direk bir şey yazıyorsunuz. Okusaydınız onunla igili yorum yaprdınız
onu diyorum ki
hırsonı bana gösteriyor gibisin
Gerekiyordu ki ben bunu biliyorum ama ilgisiz şeyler yazıyorsunuz. Emoji ne demek sordum adam 3 gün once konuştu normal guluyordu dedim ama birkac gun sonra onu yazınca emoji attı. Ki biz oyle yazışıyorduk ve emoji aramızda güzeldi normaldı ama bu defa öyle yazmamalıydı diyorum. İstemeseydi cevap vermezdi onem vermiyorsa 15 saat sonra emoji atmaz dusunmez bu kadar. Hemen ya istemiyorum yazar ya da goruldu yapar sadece
bu sana yeterli geliyor mu
yane sade emoji
Dedim sana - ama bu defa öyle yazmamalıydı diyorum.
Demek ki yeterli değil reddetsin daha iyi
hah burada aynı noktadayız
senden daha fazla benim zoruma giden bir şey
İşte neden, bana kus olduğu zaman ya da ben güzel bir şey soylediğim zaman :) yazardı sevinmiş gibi şimdi ben o emojiden ne anlayim. Netsizlik. Ne dusunuyor ne istiyor ne yapiyor.. ondan güzel bir şey duymak istiyordum ya da tam tersine
artı şu war
yasdıgın da öyle boş bir şey gibi de değill
Boş olmadığı duygusal olduğunu o da soyledi, bana nasıl baktığını biliyorum gozumun onunde hala, herkes herkese öyle bakamaz oyle davranamaz ama bu saygısızlıktır. Ben utanıyordum hic ona beni opusunu ozledim demedim, şimdi bi tek o bilir nasıl bir ozlem icinde yazmısım ama bir kelime bile demedi.
yazdıklarını harf harf okuyorum..
opmesi üst seviye mydi
Değildi her şey yaşadık ama yine de ben oyle rahat konuşamiyorum. Aramızda ten uyumu ozel bir şey olduğunu aöyleyen oydu. Benim dertleşen konuşan, içini doken şimdi artık önemsememek mi..
benimle*
sana bin gurban olsun
her şey mi yaşadınız
Evet 27 yaşındayım o 30+
full harika cinsellik miydi
profilde yaşın küçük mü yazılı
Evet, adam beni koklamaya sarılmaya dayanamıyordu ki. Yaşadığım herşeyden dolayi bu emoji beni rahatsiz etme anlamıyla gelemiyor bana ama aynı zamanda güzel bir şey düşünemiyorum.
yane o güzel günlerden bu boşluğa geçiş zor olmalı
Evet hızlıca yaptığım için öylesine yazdım, dusunmeden, yoksa yaşım 27
fixigini beğeniyormsn sadeliğini taseliğini ten uyumunu.. tenini..
Herşeyimi zaten fiziğim çok iyi. Tenimi, kokumu, tatlılığımı, masum olusumu, sadeliğimi.. sevişirken uzun uzun sevişiyordu , surekli opusuyordu, sarılıyordu, uyurken sarılırken uyuyordu, gece yarısı uyanırsa ve onun kollarında değilsem yanına cekip uyumaya devam ediyordu. Kaç defa aramızda ten uyumu olduğunu söyledi.. Kac defa oyle derin dalgin bakıyordu bana bir şey demeden konuşmadan, sonra gelip koklayıp operdi
peki bu cennet haliniz kaç ay sürmüştü
Cennet değildi tabi :) bağlanmak istenmeyen henuz evliliğe giden bir ilişki istemediği için zaten uzaklastım ondan, evlilikten kacıyor hala.. ama surdu 8 ay.. herşeye ragmen de bir kere kavga etmedik bir kere birbirimize kotu bir şey demedik.. ve her seferinde beni ne kadar ozlediğini hissediyordum
Benden ne kadar uzak dursa da o kadar yakındı bana.. :)
kası koca gibimiydiniz
evlilik olmadan..
o kadar değer werdin mi..
kalben hala sende dir
Anlamadım? Nasıl evlilik olmadan, değer verdim tabi onu bir omur boyu haytımda istiyorum.
cinselşik ful muydu
yoksa değilmiydi
değer wermek o demek ti
Onun kalbi mi bende? Olsaydı bugun emojinin yerine bende özledim derdi
demeliydi bemde orada duwar gibi kaldım
Ful dedim sadece opusmuyorduk yani
Neyse artık soylenecek bir şey bırakmadı o bilir
full diyen dilin cennet görsün
yabancı kadın)..
Anlamadım?
özelden yazdım