Cok acil bakar misiniz lutfen yardimci olursaniz super olur?

Şirkete yeni birisi geldi, Perşembe günü genel gidişatla işle ilgili biraz konuşmuştuk. Sonra beraber çıktık işten. Yürürken de konuştuk sonra yollarımız ayrıldı, Dün de iş çıkışı bana x geliyor musun diye sordu benim de zaten işim bitmişti evet dedim yine beraber çıktık Dün yollarımız ayrılırken ona görüşürüz dedim bana kendine dikkat et dedi. Ve bu benim çok hoşuma gitti. Çünkü ilk defa bir erkek bana kendine dikkat et dedi. Geçen hafta c. tesi günü de 1'de işteydim. O gün işe gelip gelmeyeceğinden haberim yoktu. Acaba gelip gelmeyecek mi diye düşünürken kapı çaldı. Kapı çalarken ben patronun odasında maillere bakıyordum. Benden önce muhasebecilerimiz var 2 tane onlar gelmişti. Neyse kapı çaldı patronun odasındaydım. Kapıyı, açtım. Arka odada olduğum için kimin geldiğini göremedim haliyle. Sonra ben kapiyi acinca bana x diye seslendi. Bende burdayim maillere bakıyorum dedim. Bir de burada muhasebecilere birsey demeyip bana seslenmesi de çok hoşuma gitti. Bir de yine geçen gün isyerinde kahvaltidayken patron bana birseyler soylemisti, bende onun yaninda oturuyordum patronla konusurken yüzüme bakti. Bir de cuma günü çıkışta beni bir gruba eklediler dedi, bende zaten o gruptaydim. Numaramı kaydetti. O günden beri de whatsapp durumlarima bakıyor. Bende whatsappi açıp duruyorum o günden beri. Ve o geldiği günden beri yani Perşembe gününden beri aklıma geliyor bazen whatsappi acip durumlarima bakisina bakiyorum. Ama onu görünce kalbim falan atmıyor anlamadım. Bir de mesela iş yerindeyken çok kez göz göze geliyoruz. Mesela birisinin yanındaysa ve ben onun yanındaki birisine birsey söylersem direkt yüzüme bakıyor. Bir de geçen hafta da yine işten beraber çıkmıştık bana mezun olduğum üniyi ve buraya ne zaman ve nasıl başladığımı sordu. Bir de mezun olduğum bölümü söyledi. Buna çok şaşırdım çünkü isyerinde son zamanlarda mezun olduğum bölümle ilgili birseyler söylediğimi hatırlamıyorum. Dün de ben, o ve isyerinden başka birisi daha işten beraber çıktık. Yoldayken ben diğer kişiye tünelden geçince sana birsey soyliyicem dedim, bu arada tünele yeni girmiştik. 2-3 dk sonra tünelden çıktık ve bu benim yüzüme bakti. Bu benim çok hoşuma gitti dediğimi unutmamış çünkü. Bir de bugun liste göndermem gerekiyordu. 2sini de ters göndermişim, sonradan fark ettim ve h yıkıldım. Listelere onunla baktıkTers gönderdiğimi anlayınca ağladım yerime geçtim. Arkamdan geldi panik yapma birsey yok gibi birseyler söyledi. 2-3 kere anlamıyorsun demi dedi. Asansordeyken bana dünyanın sonu değil herkes hata yapar çok panik yapıyorsun kalbim sıkışıyor dedi. Bir de ben birisiyle konusunca direkt yuzume bakiyor. Son olarak ben bugün mutfakta şu içerken bu da içeride başka biriyle konuşuyordu. Ne konuştuklarını tam duyamadım sadece birkaç cümle duydum. Bunun konuştuğu kişi Yanlış hatırlamıyorsam ciddi misin ne kadar oldu geleli gibi birseyler söyledi. Bu da kimseye söyleme abi dedi. Boşa mı düşünüyorum bunu merak ediyorum bir deBütün bunların anlamını anlayamadım. Ne yapmaliyim?

Cok acil bakar misiniz lutfen yardimci olursaniz super olur?