Kendinizi kaç yaşında evli mutlu çocuklu görüyorsunuz?

#Pikauv 🧜🏻♀️
Kendinizi kaç yaşında evli mutlu çocuklu görüyorsunuz?

#Pikauv 🧜🏻♀️
Önümüzde ki 2 yıl içinde göremiyorum. 30-35 bile belki... çünkü biz erkeklerin acaba geçmi kaldık yaşlarına geldiğimizde aslında tam olarak bir çok kadının birlikte olmak ve evlenmek istediği yaş grubuna girmiş ve kariyerinde belli bir yere ulaşmış, hayatımızı ve karakterimizi tam anlamıyla. düzene oturtmuş ve belirli bir birikim ve varlık sahibi olmuş oluyoruz.
Cevap
15Cevap
Hiç görmüyorum
Şu anda hamileyim eski eşimin haberi yok Kızımı rahatça büyütmek istiyorum evlenmek şu an aklımda yok sevgilim var ama evlenemeyeceğimizi söyledim.
Çooook mutlu bir evlilik, huzurlu, eğlenceli, gezwceğimiz, çocukca yetişkince, bol aktiviteli, ruhen enerjik bir evlilik yapacağıma inanıyorum. Kaç sene onu bilmiyorum
Biriyle görüşüyorum eğer nasipse bir yıl içinde evlenirim eğer bu olmazsa beş yıl içinde evlenemem. Çocuk sonra iş. Beş sene sonra falan.
23 yaşındayım 4 sene sonra evlenirim 6-7 sene sonra çocuklu olurum diye düşünüyorum
şu an mutluyum evlilik beni belki mutlu eder ama çocuk mutlu etmez aksine stresim artar
Şu an bile mutlu ve çocukluyum. Evlilik ne bilmiyorum ilk defa duydum anlamını merak etmiyorum tşklr
gelecek hakkinda dusunmeyi biraktim ani yasiyorum
Böyle bir zaman kısıtlaması yapmadım ama 20 yaşındayken 25 demiştim sjsjsj şimdi ise nasip diyorum
Bu gidişle çook uzak gibi görünüyor sonrası için de ben istemiyorum 😏
Tarihe not:
Max 2
Bilemiyorum şu an düşünmüyorum böyle şeyler
Mezarda çok mutlu olacağıma inanıyorum.
Göremiyorum kör oldum aşkoo
En az bir 4 senem var evlilik için
Bilemiyorum bir gelecek göremiyorum kendimde
Ben bu kafayla 7 sene sonra nikah masası
Bana bakacaklarını sanmıyorum
Hiçbir zaman
1697.