4 senelik bir ilişkim var. Sevgilimin ailece görüşüp sevdiği bir kız var. Kardeş gibi olmuşlar ama aralarında fazla yaş farkı yok. Bende bu kızı istemedim ve sevgilimin mesafe koymasını istedim. Ama hala annesi, babası, kardeşi görüşüyor ailece yakınlar. Bu kızla da kavga ettim sevgilime çok yakın davranıyor diye. Sizce ileri de evlendiğimizde bu kız hep gündemimiz de olur mu? Mesela kardeşi "... abla geldi bugün bize" diye muhabbet açarsa, bizim huzurumuz bozulursa.. Çünkü çok yakınlar ve ben kavga ettim. Lütfen tavsiye verir misiniz, ayrılmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadar yakın olursa emin ol bir yerde patlak verir
Artık olmayacağını ve mesafe koyduğunu söyledi. Kızı da uyardı. Ama hala aileleri yakın.
Ailesi yakın olsun bir şey olmaz ama sevgilinin yakın olması iyi değil çok içli dışlı olmaz
O yakın olmayacak. Ama ileri de o kızın konusu açılırsa ve huzurumuz bozulursa.. Bu kız yüzünden görüşmüyo oğlumuz denirse..
Sende abartma açılsın görende der sevgisi yav sevgili olan sen sen fazla takmışın bence
Haklısın, biraz fazla üzüldüm.
Takıntılı fazla olma iyi giden bir şeyde ortalığı kasma bence
tatlımm biraz özgüvenini yüksek tut , kızla uğraşma. . . sen çocuğu bağla kendine evlilik düşünüyorsan, aklına sokma kızı boş yere :/
O yakın olmayacak artık kızı uyardı. Ama ileri de o kızın konusu açılırsa ve huzurumuz bozulursa.. Bu kız yüzünden görüşmüyo oğlumuz denirse..
yaşın kaç bilmiyorum ama kısıtlama erkeğin kodlarına aykırı :/ yani tatlı sert olman lazım :) bozamaz sende bu konuyu önemseme artık adam seni seviyorsa sevginize bakın mutlu olun :)) neye takarsan başında biter demedi deme
23 yaşındayız. Fazla samimi davranıyor erkek arkadaşıma ve çocuğum gibi diyor sinirleniyorum. Normal davransa tamam diyeceğim ama bacağı bacağına değecek kadar da yapışık poz vermezsin. Erkek arkadaşıma da bu durumu anlattığımda bana hak verip özür diledi, kızı uyardı. Ama ailesi hala yakın..
nasıl biliyorsan öyle yap öyleyse ne deyim 30 yaşına gelince bunları boşuna kafama takmışım diyeceksin. erkekler böyle kızları zaten sevmez... adam senin olduktan sonra ailesi yakın olsa ne olur
erkekler böyle kızları zaten sevmez... Bunu kız için mi dedin :( Ve evet çok haklısın
evet öyle dibine giren kızları sevmezler , evlilik bile düşünmezler sen içini ferah tut. mutlu olmaya bak özünden vazgeçme
Gerçekten mi ya.. Annesi falan da çok seviyor bu kızı etkilenir diye düşünmüştüm. Neden sevmezler
Annenin sevdiği kızı almazlar ben alanı görmedim :D zengin köklü bi aile değilse tabi
Benim ona göre durumum daha iyi.. Belkide ailesi beni o yüzden istiyor olabilir :/ :D
sen aileyi değil sevdiğini düşün o ne derse o olur çünkü :) sıkma canını :)
evlenebilirseniz tabi.
aynen kavga çıkarman adamın evlilik kararı almasını zorlaştırabilir
@bilmemkacinciuyelik ben olsam istemem şahsen. uzun yıllar süren bir kardeşlik ve vefa durumu söz konusu biri gelip olmaz grüşmüceksin bunla dese kendi kaybeder.
Kendisi de ilk vefa borcum var dedi. Sonra kızın annesiyle babasıyla görüşürüm ama kıza bir vefa borcum yok, senden değerli olamaz dedi.
hayır kız haklı olabilir o ayrı konu tavrından dolayı adamın kafasında bu kavgacı bi kadın gibi bi izlenim olabilir
@bilmemkacinciuyelik Ben kızla kibar konuştum o bana saygısını bozdu.
, senden değerli olamaz dedi.
aynı fikirde değilim bu tarz müdehaleler ilerisi için psikolojik sıkıntı içerir. ve sonu gelmez. ha kendiside senden böyle şeyler istiyorsa aynı kafadasınızdır sorun olmaz ama diğer türlü kendi geleceğine atacağın bir çentik olarak düşün.
@bilmemkacinciuyelik kardeş gibi olmuşlar dediğine göre rakip olarak görmüyor bence saçma
aranızda bir sürtüşme olmuşsa işler değişir tabiki.
kızla tartışmaya girmek saçma, sevgilisine yorumunu yapar
Ya sen iyi misin? 10 yıl sonra o kız mı yanında olacak, hasta olduğunda o kız mı yanında olacak? Biz evlenme aşamasındayız ve bir komşu kızı benden değerli mi olacak? Ben onun hayat arkadaşı olacağım.
belkide tersi olur fazla kesin konuşuyorsun. hayatı pek tanımıyor olmana veriyorum bunu. neyse istediğin olmuş sonuçta abartma derim. şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah mesut etsin
Amin teşekkür ederim. Ama kendimden pay biçiyorum benimde beraber büyüdüğüm aile dostlarım var ben hiçbir zaman bacağına yapışıp oturmadım her zaman edebimi bildim. Böyle olsa tamam dicem ama fazla samimiyet b*kluk getirir.
bacağına yapışıp oturmadım
böyle bir durum varsa haklısın ben o kadar ileri olabileceğini düşünmedim
Evet, normalde umursamıyordum. Ama fazla samimiyet beni çıldırttı.