Destek rica edeceğimmm?

Yaklaşık 1,5- 2 aydır görüşüp, gerçekten seviyeli bir şekilde arkadaşlık veya flört adına ne diyeceksek bir sohbetimiz oldu bir bey ile. Aslinda gayet stabil birbirimizi tanıdığımız bir surecti. Ayni yerde calistigimiz icin dis görünüs olarak begenmedigim halde su süreçte tanidikca gercekten begendigim birisi haline geldi. O da duzgun, ilgili birisi. 2 gun oncesinde bir aksam babamin yanina gidecegim islerimiz var dedi. Onun aksaminda ve ertesi gun cevap alamadigim gibi, telefonu da kapaliydi. İyi misin tarzi bir mesaj attim sonrasında ondan bekledim. Ertesi gün is yerine geldigini ve hala bir sey yazmadigini farkettim. Bunun uzerine oglen gibi ben de hosuma gitmedigini, hic bir yol kat edemedigimizi söyledim ve farkli durumlarim var, seni üzmek kirmak niyetim asla olmadi sadece davranmam gerektigi gibi hareket etmek zorunda kaldim dedi. Ben de anladim, hakkinda hayirlisi olsun dedim ve cevap gelmedi. Herseyini haber veren birisiydi ben de 2 gün öncesinde ise sagol soyluyorsun ama oyle herseyini bilmek gibi beklentilerim yok dedim. O da cevaben sana sormamam icin diyorsun peki madem öyle ben de kendimi salarim, garip huylarim var bana yapilanin 10 katini yapmam lazim ki icim rahat etsin falan dedi. Ben bu konuyla bagdastirdim bir tık, sonra başka birisi olma fikri aklıma geldi vs. Karakter olarak begendigim birisiydi yazip etmek istemiyorum o yuzden sizlere izlemem gereken yol ile ilgili danismak istedim. Teşekkürler şimdiden :)

Destek rica edeceğimmm?