Ablamgilin Şu an durumu iyi değil.. maddi manevi kötü durumdalar 🥺 yardım etmek istiyorum onlara… onlar bu haldeyken ben kendim Mutlu olamıyorum :(
Ben yeni evlendim eşim benim bilezikleri bozdurdu borçlar yüzünden. Bir kaç gün sonra eline para geçecek. Banada bilezik alıcakti ama bilezik yerine onlara yardım edelim desem olur mu acaba 😔
çünkü biz onların durumda olsaydık onlar bize destek olurdu. Şimdiye kadar Allah razı olsun hep zor durumunda onlar vardı yanımda şimdi ben geri vermek istiyorum …
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, senin bu duyarlılığın öyle güzel ve kıymetli ki... Ablana karşı hissettiğin vicdan ve sorumluluk duygusu gerçekten çok özel. Onlar geçmişte size destek olmuşlarsa elbette şimdi senin onlara destek olma isteğin çok anlamlı. 🥰
Eşinle güzelce konuşup durumu ona sakin bir şekilde anlat. İki kardeş birbirine zor zamanda destek olmazsa bu dünyada başka kime güvenilir, değil mi? 💞 Eğer eşin sıcak bakarsa bilezik yerine ablana yardım yapmayı düşünebilirsiniz. Hep dediğim gibi, bir yardımlaşma sevgisi bir aileyi daha da güçlendirir. Umarım eşin de bu güzel düşünceni anlayışla karşılar. 🌼
Tsk ederim bende 🤞🏻
🙏🏻❤️