EŞİMDEN KESİN BBU KEZ AYRILMAYA KARAR VERDİM AMA SONRASI?

Ben buraya sürekli eşimi anlattım babama anneme bana ettıgı kufurlerı analttım eşim bana cok kotu davranıor kafayı yedım eve baska kadın getırecegım sen gıdınce dıyor hastayken gelip dövüyor ya hatam vardır illaki kendımı tutamamışımdır bende ona küfür etmısımdır o bana vurunca ama artık katlanamıyorum bı sonrakı hayatım nasıl olucak? eşim cok mutlu sürekli bana eskı sevgılım yanı nikah iptali yaptıgım evlilikten döndüğüm adam aleviydi diye alevi * onlar gibisin sende diyor artıksın dıyor ben bakılınca güzel bi kadınım 24 yasındayım ogretmenım minyonum biraz 1.56 boyunda 50 kiloyum dıye bana sen bücürsün ya tipe bak diyor bu adam evlenmeden önce bana aşıktı evlneınce boyle oldu nedne bilmiyorum inanın bılmıyorum derdi para sanırım çok şey dedi küfürleri bitmedi hakaretleri bu aksam eve gelmeyecegım dedim git gelme ya kokuk dedi bana benımle yatıyor yattıktan sonra ay kokmussun dıyor ama duştan yenı cıkıyorum kokmuyyorum da neden böyle bilmiyorum bosanırken sana bısey kaptırmayacagım dıyor ama hıc bıseyı yok zaten degısık bır adam kendısı gercekten evlılık boyle mı kalp kırmak mı? eşim cok bencıl ve benı sevmıyor bılıyorum ben ne yapacagım eşim ben evlenınce mutlu olacagım sen mutsuz olacaksın dıyor dogru mu?

Güncellemeler
+1 yıl
Ve az once eşime tamam ayrılalım dedim gelmeyecegım eve dedim beni ailemle ve kendı hayatımla tehdıt ettş ne yapmaya calısıyor?
EŞİMDEN KESİN BBU KEZ AYRILMAYA KARAR VERDİM AMA SONRASI?