Kocam çok somurtkan biri çok tiripli herşeye küsüyor bıktım artık peşinde koşmaktan dışarıya neşeli esprili eve gelince tripli tüm gün evi temizle çocuk bak yemek yap akşam bişey söyle hemen küssün konuşmasın sorun ne sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun erkek trip atmamalı küsmemeli bu gerçekten iğrenç bir şey erkek dediğin biraz ağır olmalı kız gibi trip atmamalı böyle olunca ilişki gerçekten soğuyor kadınlar sanki bebek büyütüyormuş gibi oluyor erkek biraz daha ağır olup kadınıni mutlu etmesi gerekiyor ilişkilerin en önemli şeyi birbirleriyle anlaşmak ikide bir trip atan erkekten adam olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten evliliği böyle hayal etmemiştim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılaklini basina al bosan onun hayatini guzellestirmek zorunda misin o senin hayatini guzellestirmek icin ne yapiyo sana deger vercek olana karsiligini verirsin bi kac hafta ara ver kendiliginden sogursun ben hala nasil bi oe deger verip sevmisim akil sir erdiremiyorum. fedakarlikta sevginin getirisi degil birine fedakar olacaksan once kendine fedakar ol Birak sevmeyen sevmesin sevip el ustunde tutacak cikar karsina
Senin yemedigin tabagi baskasi ekmekle siyiriyo dersin bu onun cokta umrunda olmaz ama sevildigini hissetmek cok ayri bi duygu nazik kibar davranan erkeklerde var
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence onun sorunu kendiyle, şimdilik kendisi de bunun farkında değil.
O kütüğünde sessiz kal, çıldıracak, seni çıldırtmaya çalışacak, çıldırma, senin çıldırmadığını görünce de bu kez o gelecek ve anlayacak buna son vermesi gerektiğini ama bu bir anda olmayacak, sabır10 Yorumla
+1 yılhalla hallaa niye boyle ki. cokmu yumusak biri yani. sana mi boyle disariyada mi boyle. bu hayatta kirilgan olmakda sacmalik
06 Yorumla
Soran+1 yılyumusak biri değil aksine çok çabuk sinirlenir dışarıya daha sempatik ve sakin sinir olduğunu söylediğimde arkadaşları şok geçiriyo
- +1 yıl
sana karsi mi boyle bi tek
Soran+1 yıleskiden böyle değilde hiç küs kalamazdı benimle artık günlerce küs kalsın umrunda değil ben öyle değilim küs kalmak istemiyorum evde iki yabancı olmak beni rahatsız ediyor
- +1 yıl
sikinti tabiki. ya evlilikte kusluk olur mu hic. ben sevgililikte bile. kusluge karsiyim. bazilari yapar ya bi arq verelim bi sure konusmayaliim gibisiyle. bunlarada karsiyim. cunku bu tarz durumlar araya 3. kisinin girme ihtimalini dogura bilir.
Soran+1 yılEşimi her türlü de mutlu etmeye çalışırım ama heryerde küser ona baskı yaptığımı onun için beni arzulamadığını söyler ama sokakta hoş bi kadın görse döner bakar bende güzel bakımlı biriyim çevremde hep ilgi gördüm şimdiye kadar girdiğim ortamda kendimi belli ederim ama çözemiyorum bu ilgisizliği
Çocuk sayısı +1 gibi geldi bana. Trip atan küsen erkek çok itici bana göre. Konuşmayı deneyin. Kendinizi düzgün ve kibar bir dille anlatın
01 Yorumla
Soran+1 yıltek çocuk var ama çok bakımlıyım görenler çocuklu bi kadına benzemiyosun diolr
Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı. Bu ne ya çocuk gibi. Öyle yapınca eline bu saplı sekerlerden ver. Ben trip atan kadına bile gıcık olurum. Hele ki erkek
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ben o tip insanları sevmem haklıysan savun değilsen kabul et somurtmakta neymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılgel de anlat
+1 yılBalık burcu mu, evlenmeden önce bunu fark etmediniz mi
31 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcu
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bi sor kendisine ne derdi var diyee.. ;) Allah sabr versin.. :D
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Ne desin başım ağrıyor yalanını kadınlar kullanıyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kadına küserse sorun çok olur grip arsada konuşmasada kadın mutsuz olur ilgi sevgi arar illaki
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Alınganmı çok ya ne bekliyoe ki ya da sen ilgi alakanı kes bakim o kğsğnce sende kğs
00 Yorumla
+1 yılAnne babasını rol model alıodur. Aıle dızılımı yaptır. Cıddıym
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek adam küser mi ya acayip uyuz oluyorum ne sorunun varsa konuş çöz küsmek nedir ya
06 Yorumla
Soran+1 yılBende kadın gibi küsmenden nefret ediyorum diyorum ama öyle
Cevap sahibi+1 yılBir haltlar çeviriyorda senden uzak durmaya çalışıyor olabilir aklına fitne sokmak istemem ama tedbiri elden bırakma
Soran+1 yılZannetmiyorum ama kendisine de yüzde yüz güvenmiyorum bir kez sosyal mecrada bir kızın fotosunun altına başarılı yazmıştı o günden sonra güvenim sıfırlandı ben onu işteyken ararım o telefonu açmak zorunda😀
Cevap sahibi+1 yılYa inşallah dediğin gibidir inşallah yuva kurmak kolay değil yıkmak 5 dk Allah evinize huzur ve mutluluk versin inşallah
Soran+1 yılSağol☺️
Cevap sahibi+1 yılNe demek sen sağol 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy valla yolardım saçını başını öyle kocanın. Okumak bile sinir etti
05 Yorumla
Soran+1 yılBazen bana da geliyolar😀
Cevap sahibi+1 yılBacım küsmesi gereken sensin ya hu. Bütün gün çocukla uğraşıp trip çekmek mi olurmuş. Derdi varsa söylesin
Soran+1 yılDerdini söylese bile yine küsüyor ancak gidip gönlünü alcaksın sonra normalde dönüyo bende sürekli gönül almak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl5 yaşında mı kalmış onun kafası. Evli, çoluk çocuklu adam küser mi ayol
Soran+1 yılevlenirken de ben koştum hep peşinden evlendik yine ben koşuyorum ama sıkıldım artık sabır da bi yere kadar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEskiden böyle değilse sana karşı duyguları değişmiş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuktan önce böyle değildi ama sıkıldım artık
Cevap sahibi+1 yılOnunla konuşmayı deneyebilirsin mesela
Soran+1 yılküstünmü diyorum hayır diyo😀
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye trip atiyon ne kendilerine geliyorlar bazen
+1 yılBahaneye bakıyor bişey desede küssek sevişmesek ayrı yatsak falan filan tükenmişlik sendromu
029 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
Sende evde iç çamaşırsız takıl yanında erotik filmler falan izle oralı olma eşek deyilse gelir
Soran+1 yılçocuk var erotik film açamam ama nataşa gibi giyiniyorum evde yazın perdeleri kapatıyo sürekli bana da evde böyle giyinme dio hem içten içe hoşuna gidiyo hemde öyle giyinmemi istemiyor
- +1 yıl
Çocuk uyuyunca istediğini izlersin giyiminle çekiciliğinle yola sokarsın napim canım böyle istiyor evde sen istemiyormusun de
Soran+1 yıltürkiyede bir erkeğin hayal bile edemeyeceği şekilde dans ederim meraklıyım böyle şeylere libido meselesi araştırırım videolar izler öğrenirim bunu eşime de söylüyorum başkası olsa böyle bi kadını yanından ayırmaz sen nie böylesin diorm cevap yok acaba hep ben istediğim için mi umursamaz olsam başım ağrıyo falan desem belki farklı olurdu
- +1 yıl
Fazla Seksi sevmiyorsa hormonal olarak vicudu istemiyordur tabikide kim istemezki ölüyü dirilten kadını havada mutlu ederler yere indirmeden
- +1 yıl
Bende çok istekliyim eşim tam tersim hep çocuğu bahane eder ayda 1 belki hep kendim hallederim
Soran+1 yıl@Kaptan0007 benim eşim istemiyor işte baskı yapma bana sürekli baskı yapıyosun soğuyorum diyor
- +1 yıl
E o zaman kendi başına Bi hayat yaşamak istiyor karışılmayan VS vs
Soran+1 yılama bekarken öyle değilmiş bunu kendi söylüyor ben sen bu hale getirdin dio anlamıyorum
- +1 yıl
O ondan deyil artık bıkkınlık geldi ona ilk yıllır üzerinden inmiyordu zaman geçtikçe doydu ve vicudu bile eskisi gibi uyarılmıyor
Soran+1 yılevet uyarılmıyor uyarmak için sürekli farklılaştırmam gerekiyor kendine enerji veren yiyecekler de tüketiyor ama nafile bende bu şekilde kendimi değersiz hissediyorm arzulanmayan kadın modundayım hep
- +1 yıl
Aslında enerjiye falan ihtiyacı yok vicudu seni istemiyor farklı bir bayanı hayal etse veya o an seni deyilde bir başkasını hayal ederek seninle birlikte olarak ayakta tutmaya çalışıyor bizdede aynısı oluyor gözü dışarıda zamanla insanın gözü ve hisleri değişiyor onun yerinde ben olsam veya senin yerinde Bi başkası olsa zirveyi yakalayacaktır zamanla dışarıya kaymalar olacak sen kendine Bi harita çizmelisin
Soran+1 yılevet farklı bayanları arzuluyor bazen bakışından hissediyorum bunu ve bu beni çok üzüyor napsam boş diorum bi şeyini yakalamadım ama tam olarak güvende vermiyor
- +1 yıl
Bende senin yaşadığın duyguları yaşıyorum. Çocuk istiyorum yok 2. yi istemedi sürekli kaçıyor yaşım erken karşıma iyi birisi çıksa katlanmak istemiyorum. Çünkü yaşım hala müsait ve tekrar bir aile kurabilirim düşüncesi var lakin sil baştan olması korkutuyor inşallah hayattan istediklerimiz verilir allahın verdiği gücü kendimi bastırarak hayatını tek insanın peşinde yok yere eba etmek istemiyorum
Soran+1 yılikinci çocuğu istediğiniz için mi eşinizden soğuyorsunuz sadece sorun çocuk mu
- +1 yıl
Hayır tabiki ilgisiz ve sürekli mükemmel ci tavırları ile insanı bezdirmesi toplum içinde sürekli ben ben demesi neleerr nelerr 2. geliyordu istemedi aldırdık Bi o olsa çoktan tekmeyi vururdum. 1 kerede kendiliğinden gelip yatağa sarılmıyor nereye kadar kovalayacağım bıktım istekli bir kadın olsun hayatı zehir yerine bal etsin öl desin ölürüm
Soran+1 yılkelin ilacı olsa kendi başına sürer😀bende bıktım sürekli ilgilenmekten peşinde koşmaktan yoruldum bizde çocuk var eşim ikinciyi de istiyor genel de de ben ben der her daim önce kendisi vardır
- +1 yıl
Önce dengini bulacak insan bu hayatta biz acele etmişiz
Soran+1 yılçocuktan önce böyle değildik ama
- +1 yıl
Özele gelsene
Soran+1 yılmaalesef özelden konuşmuyorum prensip gereği
- +1 yıl
Anladım muhabbet çok uzadığı için dedim kusura bakma bende sen gibiyim anlıyorum her şey aynı 😁
- +1 yıl
Derdimi dinleyen birisi olunca kaybetmek istemiyorum umarım kaybolmazsın
Soran+1 yılaynı dertten muzdaribiz birbirimize vericek tavsiyemiz yok bence
- +1 yıl
En azından düşünceleri ile mutlu olabileceğim Bi insan arıyorum öbür türlü psikeatri bile bşey yapamadı
Soran+1 yıleşinizi seviyosunuz bence ikinciyi düşündüğünüze göre onunla bu konuyu konuşun bazı davranışlarını değiştrmesini isteyin
- +1 yıl
Sevgi ile bazı şeyler yürümüyor daha çok alışmışlık var artık
- +1 yıl
Artık bişey düşünmüyoruz sadece çocuğun giderlerini paylaşmaktan başka ortak kullanılan şeyler birde sanırım baya çok geç
- Aile & Toplum konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılhuy ya çocukça davranışlar bunlar
10 Yorumla
+1 yılÇocuk gibi kocan var.
10 Yorumlaen sevimsiz çekilmez erkek tipi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biri neden evlenir ki anlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun sensin sen cilveli olmayı öğrenirsen o da mutlu davranır
06 Yorumla
Soran+1 yılhe tamam cilveli değil tamam
Cevap sahibi+1 yılEe değilsin baksana hemende dalgaya aldın, kendini geliştirip öğreneceğine egoistçe davranıyosun
Soran+1 yılsenden mi öğreneyim cilveyi
Cevap sahibi+1 yılHayır eşinle bi terapiste git o öğretsin ben uğraşsam bile sanki söz mü dinlicen
Soran+1 yıltamam abim
Cevap sahibi+1 yılHayret söz dinlemeye başladın
- Aile & Toplum konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesin balık burcudur
11 Yorumla
Soran+1 yılakrep burcu
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce böyle değildi dimi kesin jdjdjd
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğildi valla ben küserdim genelde gelir öperdi barışırdım hemen ama durum değişti eski günlere dönmek istiyorum😜
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sende ona küs başım ağrıyor de geceleri :))
05 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum ben işte sorun o gece de reddedilen ben oluyorum😀
Soran+1 yılValla sürekli red yiyorum ne yapsamda ve açıklama olarak bana sen beni zorluyosun ondan istemiyorum diyor zorlamazsam da bekle babam bekle 😀
Soran+1 yılhayır bana farklı gelen bişeyi yok eşim bakımlıdır her zaman ilk tanıştığım günde bakımlıydı şimdi de evde de sıkar parfüm ama anlam veremiyorum işte
Küsen eş mi olur ya boşa gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl😀
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. O ne ya oyle ergenler gibi😄
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılbahsetsem de değişmiyo çıldırıp kavga çıkarıyorum en son
Böyle bir insanla ömür mü geçer 😂
00 YorumlaEvliliğn nasıl gidiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. çekilmeezzz
10 YorumlaErkek adam trip atarmi ilginç
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adama vermiyor san ondan dır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı. Demekki senden daha çok şey bekliyor
00 YorumlaSeks istiyo
03 Yorumla
Soran+1 yılonuda istemiyor
- +1 yıl
Giyin süslen makyaj yap güzel kadın görmek istiyo dışarda süslü birilerini görmüştür benimki neden böyle değil diye üzülmüştür
Bakımlı ol cesur şeyler giyin bi gece heyecanlansın biraz bi ruj sür saçını düzelt zor şeyler değil bunlar
Çocuk uyuyunca yap bari eşini ihmal etmiş olabilirsin olay sadece anne olmak değiş eş de olmalısın mutlu et onu
Soran+1 yılyapmadığımı nerden biliyosun ben sadece evde değil dışardada bakımlı bi kadınım bu söylediklerin bana heyecan verici gelmiyo mesela sıradan bunlar ben çok daha farklı şeyler de yapıyorum ama yorgunum diyor baskı yapma diyor napıyım tecavüz mü edeyim
+1 yılNe iş yapıyor ?
01 Yorumla
Soran+1 yılmasabaşı işi var öyle inşaatta falan çalışmıyor😀
+1 yılHep mi böyle?
032 Yorumla
Soran+1 yılGenelde böyle sarılmak isterim soğuk durur karakteri öyle temas sevmiyor bende acayip temas seviyorum trip atar agresifdir dışarıya da agresifliğini göstermez
- +1 yıl
Sen de ona bu saçma davranışları yüzünden trip at bakalım ne yapacak
Soran+1 yıldenedim ama tınlamadı bir hafta küs kaldığımız oldu
- +1 yıl
Ay çok soğuk bir adam ya hiç mi yanaşmaz?
Soran+1 yılÇok nadirdir beni arzuladığı güzel bi kadın olduğumu düşünüyorum bakımlıyım da ve her türlü kıyafetle de çıkarım karşısına yorgunum çekil önümden der😂
- +1 yıl
Oha ya ben böyle birisiyle yapamazdım iyi dayanıyorsun walla
Soran+1 yılsıkıldım zaten artık ama çocuğum var napiyim
- +1 yıl
Peki evliliğin ilk zamanları da mı böyleydi?
Soran+1 yılDeğildi tam istediğim gibiydi ama adam doydu heralde diyorum bazen ama bir defa da sosyal medyada yanımadığı bi kadının vücut fotoğrafına başarılı yazmıştı anlam veremiyorum tabi ki evi başına yıktım görünce ve evde sırf onu gıcık etmek için sevri topuklu ayakkabı mini etek ve büstiyerle dolaştım tüm gün sürekli perde kovaladı ama değişik biri
- +1 yıl
Aldatıyor olabilir mi?
Soran+1 yılZannetmiyorum benden sakladığı her şey ortaya çıktı şimdiye kadar öyle olsa ortaya çıkardı bir de ben sen beni aldatırsan giderim vs demem hiç yaşattığını yaşatırım derim yaparım da ruhu duymaz o yüzden cesaret edemez
- +1 yıl
Neden ilgisiz o zaman? Kendini başka yerde tatmin ediyor olabilir mi?
Soran+1 yılValla bu sorunun cevabını bende bulamadım gey mi die düşünüyorum bazen ama değil mastürbasyon bağımlısı vs de değil başka bi kadınla da beraber değil iş çıkışı geliş gidiş saati belli gecikmez hiç hatta erken de geldiği çok olur aradığım zaman da hemen açar
- +1 yıl
İlginç walla çözemedim :D seksten ve cinsellikten soğumuş olabilir mi acaba
Soran+1 yıldoymuş olabilir die düşünüyorum sürekli karşısında aktif bi kadın olduğum için (direk dansı bile yaparım ) ama bu seferde diyorum kadın görünce kafasını çevirmesi lazım öyle de değil hoş bi kadın görsün dönüp bakar ben yanında olmayım döner bi daha bakar 😀
- +1 yıl
Ohaa ilginç gerçektenn
Soran+1 yılValla ben senelerdir çözemedim bazen sevmiyor mu die bile düşündüğüm oldu boşanalım deyince de eli ayağı titriyor hakkımda ne düşündüğünü çözebilmiş değilim😀ataerkil yetiştirilmiş onunla mı alakalı acaba diorum anlamadım
- +1 yıl
Yani bu konunun ataerkillikle alakası olacağını sanmıyorum, burdaki konu, senin onun için süslendiğin halde sana yanaşmaması, yorgun olmasını bahane etmesi. Fakat dediğine göre başka kadınlara da güzel olduğunu söylemeyi de ihmal etmiyor. Kişisel bir soğuma olabilir.
Soran+1 yılO olay da şöyle ortaya çıktı telefonla oynuyor die kızıyordm kendi verdi bi şey yaptığım yok al bak dedi ve baktım gördüm😀sonra bi şok geçirdi
- +1 yıl
Oha baya patavatsızmış ben olsam telefonu kafasına atardım :D :D iyi dayanmışsın
Soran+1 yılpatavatsızlık değil yazdığını unutmuş takip etmemiş hiç😀ama burnundan getirdim yani merak etme bende yaptım aynısını
- +1 yıl
Ne zamandır cinsel ilişkiye girmiyorsunuz?
Soran+1 yılona kalsa haftada bir yeterli ben ise hergün isterim hatta daha fazlasına da hayır demem😀libidom yüksek biraz ama en başından beri böyleyim beni böyle kabul etti
- +1 yıl
O kadar seksi giymeceksin, direk dansı yapacaksın ama adam yanaşmayacak öyle mi, imkansız bence. Cinsellik istemeyen bir erkek bence kendini başka yerde tatmin ediyordur yani kesin olmasın da sen bence mesajlarını felan kurcala 🥺.
Soran+1 yılşifresini biliyorm sakalayan biri olsa şifresini vermez
- +1 yıl
Hmm ilginç walla ya umarım düzelir. Mesela gidip kucağına otursan öpsen iter mi seni? Eğer itiyorsa ayrıl yani böyle adam mı olur :D
Soran+1 yılvalla itiyor yorgunum diyor başlama yine dior işten geldim rahat ver diyor😀
Soran+1 yılgüzellikle de konuştum senden önce böyle değildim çok düşkündüm ama sen baskı yaptığın için olmuyo diyo rahat bırak olur dio rahat bıraksam bekliyorum bir ay çocuk yoruyo dio bazen çocuk var die konsantrasyon sorunu yaşıyo sanırım uyanır vs ama ben yaşamıyorum o niye yaşıyo😀
- +1 yıl
Anlam veremedim ya, bir psikoloğa mı gitseniz acaba, psikoloji okuyorum bu arada o yüzden aslında bu kadar uzadı muhabbet.
Soran+1 yılKabul etmez gururuna yediremez gitmez psikologa bu arada çok kıskançtır madem psikoloji okuyorsun akrep burcu baskın bir karakterdir içten içe hoşuna gidiyor galiba böyle olmam ama hoşuna gittiğini anlamaya çalışmak yerine görmek isterim göstermez yani sevmiyo mu desem sevdiğini de düşünüyorum boşanma vs lafı etsem tedirgin olur ama yüzde yüz güven veren bir tipte değil bunu söylediğimde senin paranoyan der bariz bişeyini görmedim ama böyle işte😀
- +1 yıl
Sana bol sabırlar :D
Soran+1 yılsağol😀
- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılNaz yapiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNazı niyazı bitmiyor😀
- +1 yıl
Kovala ananda kal aglaman bitince gel de🤣
Soran+1 yılKovalamaktan yoruldum sarılmak için kovalarım romantik bişeyler yaşamak için kovalarım küstüğünde kovalarım birazda o beni kovalasın bundan zevk alıyor biliyorum ama cidden yoruyor
- +1 yıl
Hee pompa ke diyosun🤣
+1 yılküssün önemseme sende
10 Yorumla
+1 yılDişiliğini gösterebilirsin eşine.
00 Yorumlabütün kadınlar hep aynı nakarat
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 YorumlaYaşlarınız nedir
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik durum
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba
Mutlaka bi sıkıntısı derdi var019 Yorumla
Soran+1 yılDerdi bitmiyo
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin
İşi ağırmı
Sen çalışıyomusun
Cevap sahibi+1 yılEleştirmek için değilde
Onun derdi
Senin isteğin
Çocukların ihtiyacı bitmiyosa ondanda olabilir
Soran+1 yılDört yıllık evliyiz ikimizde çalışıyoruz izindeyim bir hafta eşim genel olarak kendini naza çekmeyi seviyor her konuda yani😀ama usandım bende
Cevap sahibi+1 yılBekar olarak yorumum 4 yıl çok erken değilmi
Her konudamı naza çekiyor☺️
Cevap sahibi+1 yılÇalışan bayanlar eşleri tarafından kıskanılıyor ondanda olabilirmi acaba
Cevap sahibi+1 yılBu arada kaf lafı açıyor diye yorum yapıyorum
Sohbet hem eleştiri anlamında
Soran+1 yılbeni kıskanır normalde ama kıskanan daha çok temas eder bizde tam tersi
Cevap sahibi+1 yılHım yemekleri biraz daha tatlı proteinli yap
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya evde salını salını gezerken hiç dokunmazmı
Soran+1 yıldokunur ama dokunduğu ile kalıyor çok yoruluyorum iş yerinde diyor sen sürekli baskı yapıyon ondan istemiyorum diyor ve böyle hayatımız😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl baskı yapıyosan☺️
Soran+1 yılNapayım yani kardeş kardeş oturmak için evlenmedim 😀
Cevap sahibi+1 yılşu an nasıl baskı uyguladığını tahmin edebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılİştemisin şu an
Soran+1 yılhayır evdeyim izindeyim eşim işte
Cevap sahibi+1 yılDilersen özelden devam edelimmi
Soran+1 yılhayır maalesef
Cevap sahibi+1 yılAnladım
+1 yılTrip mi yuh
00 Yorumla
+1 yılBıktırmışsın adamı
00 Yorumla