Merhaba benim yaklaşık 10 yıldır ayrıl barış bir ilişkim var 2 kez kürtaj oldum üstüne 2 defa evlendi imam nikahıyla. Sorum şu 2. Evliliği de yürümedi bana döndü ve o evlilik yaptığı kızla ben papaz oldum inanılmaz sinirliyim benden ayrılınca kıza gidiyor ondan ayrılınca bana geliyor ikili oynuyor intikam almak istiyorum ama nasıl alacağıma dair bir fikrim yok. Yıllarımı mahvetti bedel ödesin istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
eve çağır seks için yatağa bağla ve 2 zenci bul para ver otur izle ve video ya çek.
bir film de görmüştüm
Valla mantıklı
eğer zenci bulamassan yardımcı olurum.
İlahiii adaletttt yerini buldu...
Allahım intikamımı aldı ondan, ahımı onun yanına bırakmadı. Hani uğruna beni terkettiği onu benden üstün tuttuğu hatta ikimizi birden idare etmeye çalıştığı o kız varyaaa,,, gitti eski nişanlısıyla evlendi. ALLAHA HAVALE ETMİŞTİM. Öyle mutluyumki Allah gerçekten çok büyük kardeşim ağlayacağım mutluluktan
10 yıl boyunca böyle bir insanın neyini bekledin sen ya hayret içerisinde yim 🙄🙄
Engeli basacaksın tamamen irtibatı keseceksin yıllardır yapamadığını artık yapmalısın
ama intikam almak istiyorum
Kimden
@zevkli_günahlar ondan
@Ayşimal ona dair her şeyi silmek onu engellemek o hiç olmamış gibi davranmak en büyük intikamdır
Sildim engellersem de kendini bir şey sanacak dimi
Rehberden falan sildim
Ona dair her şeyi sil sadece numarası değil
Engellemim demi bi yerde okumuştum sil ama engelleme diye
Evet engelleme sil hayatından çıkar
Allahım intikamımı aldı ondan, ahımı onun yanına bırakmadı. Hani uğruna beni terkettiği onu benden üstün tuttuğu hatta ikimizi birden idare etmeye çalıştığı o kız varyaaa,,, gitti eski nişanlısıyla evlendi. ALLAHA HAVALE ETMİŞTİM. Öyle mutluyumki Allah gerçekten çok büyük kardeşim ağlayacağım mutluluktan🥺😥🤲🙏🧚♀️
Bu adam padişah değilse bu kadar çabalamak neden ya
Bilmiyorum :(
Sal gitsin ciddiyim
Sadece yaptıklarının bedelini ödetmek amacım
Allahım intikamımı aldı ondan, ahımı onun yanına bırakmadı. Hani uğruna beni terkettiği onu benden üstün tuttuğu hatta ikimizi birden idare etmeye çalıştığı o kız varyaaa,,, gitti eski nişanlısıyla evlendi. ALLAHA HAVALE ETMİŞTİM. Öyle mutluyumki Allah gerçekten çok büyük kardeşim ağlayacağım mutluluktan🥺😥🤲🙏🧚♀️
En büyük intikamin tamamıyla hayatından çıkmak olur
Allahım intikamımı aldı ondan, ahımı onun yanına bırakmadı. Hani uğruna beni terkettiği onu benden üstün tuttuğu hatta ikimizi birden idare etmeye çalıştığı o kız varyaaa,,, gitti eski nişanlısıyla evlendi. ALLAHA HAVALE ETMİŞTİM. Öyle mutluyumki Allah gerçekten çok büyük kardeşim ağlayacağım mutluluktan
Kin ile beslenmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah
Yemin ederim kin değil ama içim soğudu
Eden mutlaka buluyor buna zaten şüphemiz yok:) Allah yarına bıraksa da yanına bırakmıyor
Aynennn çok şükür rabbim büyük 🤲🤲🤲
Yeterince bedel ödemiş sin daha fazlasını ödememek için uzaklaşıp hayatına bakmalisin
nerdensin yaşlar kaç
Ben 37 O 43
senle neden evlenmiyor o evliyken sen başkasıyla mı deniyorsun olursa diye yoksa bekliyor musun
Bekliyorum bazen deniyorum ama çok hissizim başkalarına karşı
Resmen aşka sevgiye dair duygularımı yok etti
ne ara oldu birden mi evlendi gözün aydın :)
Evet bikaç gün oluyor zaten o eski nişanlıyla da galiba arada barışıyordu
Dile kolay 10 yıl... Hiç mi acımadın kendine..
çok acıyorum çok ağladım mahvoldum o yüzden intikam almak istiyorum
kötü olmuş
kaç yaşında o adam?
43
Allahım intikamımı aldı ondan, ahımı onun yanına bırakmadı. Hani uğruna beni terkettiği onu benden üstün tuttuğu hatta ikimizi birden idare etmeye çalıştığı o kız varyaaa,,, gitti eski nişanlısıyla evlendi. ALLAHA HAVALE ETMİŞTİM. Öyle mutluyumki Allah gerçekten çok büyük kardeşim ağlayacağım mutluluktan🤲🥺😥
sevindim senin adına
nerede yaşıyorsun?
İstanbulll
çalışıyor musun yoksa evde misin?
Neden sordunuz
merak ettim seni paran icin mi tercih ediyor diye
Hayır neden o olamaz
başka ne olacak ki ortada sevgi olmadığı kesin yani
sizin aranızda yani
Açıklamayı da okuyun anlarsınız zaten adam bipolar ya da hastaydı ben farkedemedim galiba
Hastaydı bence kafadan
10 yılda iyi gizlemis kendini o zaman bu adam
anladim gzlden cjksam geljr mjsjn sayfa cok uzun olmaya basladi donuyor yavaşlıyor?
Yok ben biraz saftiriğim aslında
estağfurullah
çıkayım mi ben?
orada misin?
iyi geceler nasılsınız?
iyi geceler naber nasıl gidiyor hayat
Kafaya bak