kariyerin var ama sen sadece kariyerine odaklanmak için, kapına gelen aşkı geri itiyorsun. Benim sevdiğim kız şu an öyle yapıyor ve beni görmezden geliyor.
Aşk geçici Kariyer öyle değil bambaşka bir şey aşk seni yarı yolda bırakır karnını doyurmaz ama Kariyer hayatına bir etki sağlar en azından karnın doyar sahip olamayacağın kadınlar senin olur misal Rus ve ya alman zaten aşka inanmıyorum şimdiki x z kuşağı seni çok yanıltır emin ol.
Kendimden örnek vereyim. Şu an iyi bir işim var. Okulum çok iyi gidiyor. Akademisyen olmak için çalışıyorum. Aşık olursam hayatımın önemli bi bölümünü o adam kaplayacak. Diğer şeylerden ödün vermem gerekecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karı yer bilader. Seni de yer malını mülkünü de yer, ömrümü de yer.
Acele etme.
Aşk tabi ki. Aşk varsa kariyere gerek yok sevgilimden otlanabilirim.
Of klasik soru, kariyer
soruyu güncelledim 🙂
Kız haklı
niye haklı, aşk yaşamaktan kaçması güzel bir şey mi yani 🙂
Artık karşılıksız sevmekten bıktım
Kariyer
Kariyeri yaptık da aşkı bulamıyoruz 🤦🏻♀️
kariyere öncelik verirken belki de aşkı kaçırdın.
@zevkli_günahlar kanka ne saçmalıyorsun 🤨
Belki de ikisi bir yürümüyor demek ki yine doğru kişi çıkmış olsaydı karşıma ve nasip de olsaydı hayatıma girerdi ne olursa olsun
Ben onun hayatına girmek için çok çabaladım ama kızın tek derdi kariyer olmuş. Beni bilerek görmezden geliyor ve kaçıyor benden
İkisini bir yürütememe korkusu da vardır sen destek ol sadece günün sonunda görecektir seni
Sağol 🙂
Net kariyer 💪🏻
Aşk peki o kadar mı önemsiz yani
Kariyer.
Aşkın hiç mi önemi yok?
Kariyer sahibi olursam zaten aşk bulur beni
Hayır işte kariyerin var ama sen sadece kariyerine odaklanmak için, kapına gelen aşkı geri itiyorsun. Benim sevdiğim kız şu an öyle yapıyor
Aşık olursam geri itmem hem kariyeri hemde aşk yaşamayı aynı anda yürütebilirim.
Yürütmek istemeyenler var işte, hiç başlamadan bitirenler var.
Kariyer
Aşk peki aşktan uzak durmak o kadar kolay mı
Aşk geçici Kariyer öyle değil bambaşka bir şey aşk seni yarı yolda bırakır karnını doyurmaz ama Kariyer hayatına bir etki sağlar en azından karnın doyar sahip olamayacağın kadınlar senin olur misal Rus ve ya alman zaten aşka inanmıyorum şimdiki x z kuşağı seni çok yanıltır emin ol.
Aşkk
Kariyer
Kariyer
Kariyer 🤣
Kariyer tabi ki
kariyerin var ama sen sadece kariyerine odaklanmak için, kapına gelen aşkı geri itiyorsun. Benim sevdiğim kız şu an öyle yapıyor
Emin ol bazen görmezden gelmek gerekiyor
Neden?
Kendimden örnek vereyim. Şu an iyi bir işim var. Okulum çok iyi gidiyor. Akademisyen olmak için çalışıyorum. Aşık olursam hayatımın önemli bi bölümünü o adam kaplayacak. Diğer şeylerden ödün vermem gerekecek
Senin örneğinden yola çıkarak bir gün akademisyen olduğunda ise gençliğin gitmiş olacak ve bu sefer de aşkı kaçırmış olacaksın.
Aşk illa yaşanması gereken bir şey değil bence. Yaşım ve karakterim uygun olduğunda mantık evliliği yapabilirim.
Kariyer