İşinize mi odaklanırsınız, eşinize mi? xd Eşiniz için işinizi bırakır mısınız, işiniz için eşinizi ihmal eder misiniz? Hangisi daha öncelikli sizin için?
Soruda şeyi anlayamadım ben, eşim için neden işimi bırakayım ki? xddd Etrafımda ikisini de aynı anda götüren çok insan var başta annem olmak üzere, ben de yapabilirimm
mesela şöyle düşünelim, ben şu an köyde çalışıyorum. evleneceğim insan köyde iş bulamayabilir diyelim... e benim yanıma gelir mi işi bırakıp ben şehre geçene kadar yoksa işini mi seçer? böyle düşünelim xd
Köyde çiftçilik ya da hayvancılık yapıyor olabilir, onu ilçeye ya da işime yakın bir yerde de çok rahat yapabilir bence, karşımdaki kişi de ben de bazı şeylerden fedakarlık yapmalıyız, yoksa bu iş yaş. dd
Hayır hayır, demek istediğim o değildi.:Dd Ben şehirde olan kendi işimi bırakıp ilçede çalışacağım, o da ilçeye yakın bir yerde işini yapacak, herkesin işi kendisine yani 😄 Bu sefer anlatabildim bence inanıyorum kendime. xddd
Kötü bir rüyada gibiyim şu an, öyle bir iş olmaz olamaz çözüm yolu bulunur mutlaka, bırakmam işimi de eşimi de, C şıkkını seçiyorum o kadar ağlayarak ders çalışmalarımdan sonra işimi bırakırsam depresyona girerim ben. xdd
Yarım saattir düşünüyorum net bir cevap yok kafamda hala, maalesef karar veremedim, tercih yapabileceğim bir durum değil o yüzden eşim işi bıraksın en iyisi, daha iyisini bulur eminim. dd
Her insan farklıdır neye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan o daha öndedir kimisi ister hayatına eşlik edicek üzüntüsünde hastalığında onu sevicek yanında olucak biri kimiside hayatında kendi ayakları üzerinde durabilen ve yaşamının kalitesini arttırmak ister tabiki bunların ikiside olur hem aşk hem kariyer
Kariyer önceliğim, hırslarımla yaşayan bir insanım. Aşk gelip geçici 2 gün sonra başkasını bulur aldatır ama kariyer ölmediğim, hasta olmadığım sürece durur bir köşede. Eee aşk karın doyurmuyor ki..
İkisi de olmalı; ama okulların güz ve bahar dönemleri işlerimin en yoğun olduğu zamanlara denk geldiğinden dolayı aşka vakit ayıramıyorum. En rahat yaz tatili.
niye eşimi ihmal edeyim ya:( ya da neden kariyemi boş vereyim? iki ayrı bireyin birlikte daha güzel daha başarılı daha huzurlu olduğu bi müessese değil mi bu +_+ ve aşıklar üstelik:d