Aşk İlişkileri Sevgilim benden ayrılalı 1ay oldu, ölü taklidine yatsam döner mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sevgilim 1 ay önce benden ayrıldı, çok peşinde koştum barışmadı ölü takliidine yatsam döner mi Güncellemeler+1 yıl beni başka kızla yazışırken görmüştü Sevgilim benden ayrılalı 1ay oldu, ölü taklidine yatsam döner mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl shsjs ne gerek var böyle oyunlara. Seviyorsa döner, sevmiyorsa dönse ne olur ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o taktik kasıyor biliyorum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Taktik kasmak çocukça Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl seviyorsam da dönmem sevmiyorsam zaten dönmem ölü taklidinde dönmem kıskandırılmaya çalışınca da dönmem kısaca hiç bir koşul ve durumda dönmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ders aldığımı görüyo Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dönüyorlar. Ama döndüğünde hâlâ onu istiyor olur musun bilemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl döner mi 1.5 ay oldu Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. bak gelir pamuk felan sokmaya çalışır tehlikeli işler bunlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
shsjs ne gerek var böyle oyunlara. Seviyorsa döner, sevmiyorsa dönse ne olur ki
o taktik kasıyor biliyorum
Taktik kasmak çocukça
seviyorsam da dönmem sevmiyorsam zaten dönmem ölü taklidinde dönmem kıskandırılmaya çalışınca da dönmem kısaca hiç bir koşul ve durumda dönmem
ders aldığımı görüyo
Dönüyorlar. Ama döndüğünde hâlâ onu istiyor olur musun bilemem
döner mi 1.5 ay oldu
bak gelir pamuk felan sokmaya çalışır tehlikeli işler bunlar
Knk bu sefer ölmedin diye öldürür