Arsız olmadığım için ciddiye alınmıyorum?

Arkadaşlar merhaba ben son 1 yıldır kpss ye hazırlanıyordum istediğim puanı aldım şu an atama bekliyorum evde boş durmamak için Bi kafeye girdim garson olarak 1 ay çalıştım fakat ordaki benden bir tık daha tecrübeli garsonun birisi sürekli mobing yapıyordu bana defalarca ağladım onun yüzünden sonra işten ayrıldım farklı bir yere girdim orası da atamam olacağını duyduğu için beni işten çıkardılar 1 hafta çalışmıştım orada da aslında fazlasıyla zenginiz ama bizim paramız sürekli yatırıma gidiyo o yüzden ihtiyacımı bile alamıyorum bazen o sebepten işe girdim ben 2 işten de ayrılınca annem ve kardeşlerim işte sen dikiş tutmuyorsun girdiğin yerde dirlik edemiyorsun sen atanınca ne yapacaksın gibi saçma sapan söylemlerine maruz kalıyorum ben çok sessiz sabırlı Bi insanım ama çok eziliyorum bu sebepten dolayı ve ailem tarafından dalgaya alındım ciddiye almıyorlar beni oysa kazandığım paranın da büyük Bi bölümünü anneme lazım olur harcarsın diye verdim ne kadar iyi olsam da etrafıma hep ilk ezdikleri kişi ben oluyorum mesela kardeşimle aramızda bir şey oluyo istersen kardeşim sonuna kadar haksız bende haklı olayım kardeşimi tutuyo annem normalde bulunduğum yeri tercih etmeyi düşünüyordum ama ciddiye alınmadığım adam yerine konulmadığım bir yerde de durmak istemiyorum arsız insanlara karşı çirkef olamadığım için saygılı davrandığım kimseyi kırmadığım için ön plana çıkamıyorum ve ezmeye çalışıyorlar sizce napmalıyım

Arsız olmadığım için ciddiye alınmıyorum?