tutturmuş herkes bir başak burcu temizdir de temizdir, değilim yani ama sırf böyle bir algı olduğu için çaktırmıyorum. temiz olmak zorunda mıyım burcum yüzünden? :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılToprak grubuna üye olan Başak burçlarını çalışkanlığı, disiplinli tutumları ve ince ayrıntılara verdikleri önemlerden tanıyabilirsiniz. Merkür’ün yönetimde oldukları için öğrenmeye olan merakları sebebiyle diğer kişilerin dikkat etmedikleri en ufak noktalara dikkat ederler. Çalışma hayatlarında başarılı olmalarının sebebi de ince ayrıntılara verdikleri önemden dolayı işlerini kusursuz yapmalarından kaynaklanır. İnce ve zarif düşünceli olduklarından ötürü karşı taraftan da aynı özveriyi beklerler. Eleştirmeyi, fikir vermeyi severler. Bu durum bazen karşı tarafın işine çok karıştıklarına dair sitemlere yol açabilir. Hayatlarında her şeyin sistematik bir düzende olmasını isterler. Titizlerdir, özensiz hiçbir şeye tahammül edemezler. Çalışmaktan asla bıkmazlar. Para kazanmak için her meslekte başarılı olabilirler. Çünkü onlar her işin altından kalkabilirler. Çalışkan yapıları zekalarıyla birleştiğinde başarılı iş insanı olarak toplumda öne çıkabilirler. Zihinleri bazen çok negatife odaklandığında Başak burçlarının kuruntuları ortaya çıkar. Zihinlerinde kurdukça adeta kendi enerjilerini nedensiz yere düşürebilirler. Boş hayallere kapılmazlar. Her zaman gerçekçidirler. Önce en kötü ihtimalleri düşünmeleri yaptıkları işlerde güvenilir olmalarını sağlar. Dostları tarafından sevilen bir burçtur. Evine ve yuvasına önem verir. Kendilerine bakmayı, bakımlı görünmeye dikkat ederler. Her şeyin uyum içinde olmasına dikkat ederler. Her konuda mükemmele odaklıdırlar. Bu nedenle hayatlarında mutluluğu yakalamaları zor olabilir.
İş hayatı ve Başak burcu
En önemli özelliklerinin çalışkanlık olduğu söylenen bir burcun yapamayacağı iş yoktur. Ekmeğini taştan çıkartmak sözü Başak’lar için söylenmiş olabilir. Sağlık ve hizmet sektörü onlar için uygun olabilir. Ayrıca hesap ve analiz gerektiren işlerde de başarılı olurlar. Mühendislik, kimya, matematik, eczacılık sektörleri onlara göredir. Merkür’ün etkisinden dolayı da yazarlığa, öğretmenliğe ve gazeteciliğe yatkınlıkları vardır.11 Yorumla
Başak+1 yılBir benim adımı yazmadın oraya. Ben bu burçlara inanmaya başlıyorum sanki
En İyi Cevaplar
Vallahi tam bugün bununla alakalı bir şey yazdım, üstüne sorusunu sormuşsun. Burçlara inanırım ama Başak burcuyla ilgili diğer tüm burçlarda olmayan şekilde yorumlar var. Başak; temizlik, obsesif, titiz diye öyle bir yapışmış ki bütün yorumlarda hep bu şekilde ama yanlış. Burçlarla ilgili videolar çekiyorlar mesela hani bakıyorum benimki ne aa yine temizlikle ilgili. Bıktım yani. Zorunda falan değiliz tabi. Ben hiç titiz değilimdir. Pis de değilim ama hayat kısa ve kısacık hayatımı sonsuza dek benim olmayacak bir evi temizlemeye harcayamam kafasındayım. İçerisinde yaşayacak kadar temiz olması yeterli.
00 Yorumla
+1 yılBurcunun her özelliğini taşımak zorunda değilsin. Titiz olmak zorunda da değilsin. Ama bu yalan söylemeni gerektirmez. Başak burcusun titizsindir diyenlere yok ya o özelliği çok taşımıyorum normal seviyede temizim diyebilirsin. Yoksa insanların algısı doğru. Başak burçları takıntılı olduğu için temizlik konusunda da bunu abartabiliyorlar. Ama insanların karakterini sadece burçları belirlemez.
00 Yorumla
+1 yılannem başak burcu kadını vallahi billahi bak yemin ediyorum titizliği düzeni o kadar fazla ki bazen imdat diyesim oluyor başak burcu kadını ile inan anlaşmak yok hayır bırak boğa burcuyum en uyumlu burçlar arasında balık başak oğlak burçları ileride evleneceğim eşim başak burcu olursa eyvah derim ki ne eyvah
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
49Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılKatılmıyorum. bir insan şöyledir çünkü x burcudur demek aşırı saçma ve bilimsel değil. karakteri belirleyen burç değil düşünceler
09 Yorumla
u +1 yıl@ByThree Kanıtı gösterebilir misin? çünkü böyle bir kanıt olduğunu düşünmüyorum. bilimsel olarak uyku düzeni kalp ritmi hormonların dengesizliği bile düşünceleri karakteri o an değiştiriyor bunu başka bir galakside ki yıldıza bağlamak sadece saçma olmakla kalmıyor gerçeklikle de ilgisi yok. Evrimağacı sitesine bakabilirsinhttps://evrimagaci. org/astrolojiye-inananlara-hatalarini-nasil-gosterirsiniz-4079#:~:text=Hay%C4%B1r., ke%C5%9Ffe%20veya%20bulguya%20katk%C4%B1%20sa%C4%9Flamad%C4%B1.
u +1 yıl@ByThree Ateistim tanrıya inanmıyorum. zaten dinlerin de bir kanıtı yok sadece orada yazıyor diye inanmak saçma. ben bilimsel konulardan bahsediyorum. o zaman bende incili örnek gösterip Jesus tanrı diyebilirim buda kanıt sayılır çoğu kişiye göre
u +1 yıl@ByThree Yanlış anlama düşüncene saygı duyuyorum sadece ben katılmıyorum burçlara
u +1 yıl@ByThree Biliyorum anladım teşekkürler iyi günler
u +1 yılKız kardeşim Başak Burcu, ben ondan daha titizim. Hanımefendi sadece temiz olsun istiyor ama bunun için bir şey yapmıyor/du :D evlendi gitti şimdi canı isteyince elleri kimyasaldan kuruyana dek temizlik yapıyor. Garezi banaymış. Uzun lafın kısası, tüm burç özelliklerini taşımak zorunda değilsin
14 Yorumla
Yengeç+1 yıl😂😂
u Boğa+1 yıl@AkrepburcuErkegii07 😅😅
Yengeç+1 yılValla iyi güldüm, Allah da seni güldürsün. 😄
u Boğa+1 yılÇok Amin 😅
Bir başak burcu olarak cevap vereyim.
Bende temizliği ve titizliği seviyorum..
Tipik bir başak burcu olarak burcumun tüm özelliklerini taşıyorum..
Herkes hatta karikatür, mizahi yaklaşımda bile başak burcu hep temizlik takıntısı bir burç olarak lanse edildiği doğrudur..
Burcun başak olabilir ama yükselen burcunun özelliklerini taşıyor olabilirsin..
Yükselen burcunu dikkate almanı tavsiye ederim..00 YorumlaTakıntı haline gelmediği sürece sorun olmayan bir durum burçla bunun ne alakası var. Astroloji deniz de yol tain etmek, rota ve düzer gah için Eski inanışlar da ise tanrıları simgeler di kişi kendini bu sayede bir kılıfa koyar dı. gerçi DNA nın%2 hala ilkel bir canlı türü için bu tip şeyler gayet anlaşılır ve normal yine de kaptırmayın ki zihin körlüğü yaşamayın
00 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyorsan eğer, burcun ne diye sorduklarında sen de tavşan de 😀ne alaka derlerse dünya sadece Türkiye'ye ait 12 burçtan oluşmuyor Ben Çin burcuna inanıyorum de çık. Sana hiç bir yorum yapmaz kimse bundan sonra 😀
12 Yorumla
Yengeç+1 yılAkla bak zehir😁
Aslan+1 yıl@birsuskuncicek yardımcı olmak vazifemiz 😀
Olmadı ruhun temizdir. var mı bu âlemde başak burcu gibisi. Her türlü kabul. Bazılarımız düzenli titiz bazılarımız da düzensiz titiz olmak üzere iki gruba ayrılır. Vicdanlı, merhametli, komik, sevgi dolu daha yazayım mı.
10 Yorumla
+1 yılHayır zorunda değilsiniz tabii ki. Yükselen burcunuzun da burada ele alınması lazım. Senin burcun şu, sen kesin şöylesin demek, çok yanlış bir şey. Size, sen böylesin diyen kişilere karşı kendinizi açıkça ifade edin bence.
12 Yorumla
Yengeç+1 yılHaha sesli güldüm. Asyrolog gibim konuşmuşsun he helal
Yengeç+1 yıl😂😂 astroloji fenomeni idik eskiden 😎
Burcumuz yüzünden temiz olmak zorunda değiliz tabiî ama;
İnsan olduğumuz için hani olmasak mı? Kendimizi daha iyi hissetmek için mesela? Başak burcuyum, burcum yüzünden mi bilmiyorum ancak normalden bi tık fazla tititizim. Gayet memnunum. 😎😏00 Yorumlakendinize göre belirli titizlikleriniz var illa hastalık derecede takıntılı olmanız gerekmez ama genelde sizin burçlarda erkke kadın ayrımı olmadan belirli bir düzeniniz var ve bnunun dışına çıkıldığında sinirli insan oluyosunuz yanlış mıyım?
00 Yorumla
+1 yılAynı şey banada söyleniyor. Ne yani sırf başak burcu olduğum için ben temiz olmak mı zorundayım? Diğer burçlar pislik içindemi yaşıyorlar? Saçmalık ve gereksiz stres kaynağı. Kişisel temizliğinize önem verin gerisinide el birliğiyle halledin.
00 Yorumla
+1 yılEn azından düzenli ve takıntılı olmak zorundasın.. 🤣
Başak burçları titizdir ancak her anlamda..
Sadece temizlik değil bu..
Detaycı, işini güzel yapan, insan ilişkilerinde seçici vs.. 🥰00 Yorumla
+1 yılboş ver sen konuşanları sadece yüzeysel bakıyorlar başak burcu olabilirsin ama yükselenin de önemli illaki her başak oyle olmak zorunda değil bende ikizlerim ama genelde hakkımda dediklerinin çoğu yanlış
00 Yorumla
+1 yılÖf balık burcuyum bende sen duygusal ağlaksın diyor herkes sulu göz de ben taş kalpli bir insanım valla herkes biryerde görmüş hemen yapıştırıyor. Salla gitsin hehe de geç 😊
10 Yorumla
+1 yılAyçiçek tarlasında bile kurtlu sarilar var sen niye kurtlu olmayasın? İstisnalar her zaman vardır. 🤣
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak burçları titiz ve mükemmelliyetçidir evet bu genel ama kendi burcumuz dışında bir de yükselen burca sahibiz senin yükselen burcun dağınık seviyor demekki
00 Yorumla
+1 yıl14 yaşıma kadar dağınık ve titiz değildim hiç hatta dağınıklığımı seviyordum o dağınıklın içinde düzenim vardı. Sonrasında burcumjn özelliklerine doğru gitmeye başladım istemsiz şimdi inanılmaz takıntılı titiz asla dağınıklığa tahammülü olmayan bir manyak oldum. Şimdi kafam dağınık etrafım temiz. En nüyük sıkıntıda bu galiba düzelmiyor kafa dağınıklığı.
00 YorumlaBu daha çok yükselen ve ay burcu ile alakalı diye biliyorum ay burcum Başak duygu durumları için her zaman okurum, teyzem tam bir Başak kadını hastalık derecesinde titiz iyi ki öyle değilsin boş ver.
00 YorumlaValla insanlar konuşur banada aslanım diye egoist diyorlar , ama sadece mükemmelim 🤣🤣
30 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/B4A3cN-J1ss
Aklıma gelen :D
10 Yorumla
+1 yılBaşak Burcu titiz bi burçtur belki senin yükselen burcundan kaynaklı olabilir
20 Yorumla
+1 yılDert ettiğin şeye bak, bazıları burç konusunda aşırı takintilidir, her hokunu bilmeye çalışır, ama aşırı saçma. Kim şey yapar burçları..
00 YorumlaBende Başak burcuyum. Burcuma göre aşırı titiz, ama ben orta derece de titizim. Burçların kişilik ile bir alakası yok aslında.
00 Yorumla
+1 yılBende oğlak burcuyum işkolik diyorlar fakat bende işkolik işini sevdiklerinin önünde tutan biri falan değilim misal ,
00 Yorumla
+1 yılBen de Başak burcuyum. Yerine göre titiz davrandığım oluyor, ama genellikle dağınık, düzensiz biriyim.
00 Yorumla
+1 yılBaşak oldun diye bir elinde porçöz bir elinde toz beziyle gezecek halinde halimizde yok sevgili hemcinsim. Just relax women ok! ;)
00 YorumlaBunlar burç takıntısı olan insanların söylemleri karakterini bu tür şeylerle bağdaştırmak mantıklı değil
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 bende aşırı titizim ama başak burcu değil ikizler burcuyum be alaka.
sen baya takmışsın kafaya 😬00 Yorumla
+1 yılkız kardeşim başak ve o da titiz değil normal hatta dağınık bile ben başak değilim ama aşırı titizim mesela
00 Yorumla
+1 yılAslan yattığı yerden belli olur.
Alakası yok. İnasının içinde olucak titizlik.11 Yorumla
+1 yılDeğilsin. Burç haritanda farklı bir yerden etkilenmiş olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılÖyle titizsin ki arkanda tanık bırakmamak için gizli sormuşsun 😂🤔
10 Yorumla
+1 yılAblacım siz canım mısınız burçlara niye inanıyonuz burçlar gerçek mi sanki
10 YorumlaHiçbir şeye mecbur değilsin.. takıl kafana göre.. 🙃
00 Yorumla
+1 yılDoğduğun günü bir yazar mısın? Başaksan titizlik skil olarak geliyor
00 Yorumla
+1 yılTitiz değilde detaycı ve takıntılı lar ondan böyle bi yargı var herkeste takıntılı ama neye..
00 Yorumla👋👋
👏👏👏👏
Dimi yahu biz başakları anlamıyorlar🙃00 Yorumla
+1 yılBu yüzden Burçlara inancım yok. Burçlara göre karakter analizi yapılmaz
00 YorumlaBaşak Burcu kızları
Titiz , kıskanç hafif de sinir li oluyor
Çok tatlı oluyor lar tanışalım00 Yorumla
+1 yılBende başak burcuyum ve titiz değilim etrafım düzgün olsun yeter dgjjxgjxgkxg
00 Yorumla
+1 yılOnlar kafayı burçla bozmuş kişiler bakma sen onlara
00 YorumlaBende Başak burcuyum ve camasir suyu en iyi arkadaşım
00 YorumlaBaşak burcu tanıdığım yok nedense ama öyle diyorlar
00 Yorumla
+1 yılOğlak ben
sonuçta temizlik önemli kesinlikle00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki yükselen burcunu da taşıyor olabilirsin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok 20 yaşından sonra yükselen burç daha çok ağır basmaya başlar
00 Yorumla Temiz olmak zorundasın. Yoksa seni başaklıltan afaroz ederiz öfmfmffm
00 YorumlaBos konusuyorlar burclara inanmayin ya hersey dogru degil
00 YorumlaBurcun yüzünden temiz olmak zorunda değilsin kanka kendin için temiz olmak zorundasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir tabiki ne alaka burclar sacmaliktan baska bisey degil ben akrebim ve temizlik hastasiyim ne yani basakmi olmam gerekiyodu simdi
10 Yorumla
+1 yılBurçlar uydurulmuş saçmalıklardır. Iki ayrı astroloğun tek bir burc için haftalık yorumuna bak, ikisi de farkli şeyler söyleyecektir. Bi de su var örneğin koç aslan çok iyi anlaşır yazar ama burclari zit olanlar bile evleniyor anlasamaz dendiği halde
13 Yorumla
İkizler+1 yılAstroloji bilmeyen bunlara sacmalkk der. Burç tek başina anlam ifade etmez astrolojide. Yükselen burcu ay burcu karakteri duyguları etkiler. İkili ilişkilere gelince bunların Venüs Mars burcu uyumu falan derken ohoo yani aslolan doğum haritasındaki gezegen yerleşimleridir
Aslan+1 yıl@Sacmasapannj Hayatını gezegenlere mi bağlıyorsun? Iradeni venuse marsa bağlamissin sen. Karakterini aklin seçer marsin dönüşü degil
İkizler+1 yılHayatımız gezegenlere bağlı diye bişey demedim ben. Etkiliyor kısmı doğru irade de onların dönüşüne göre tedbir alarak veya kendi aklınla iradenke daha rahat atlatmana sebep olur olay bu. Gezegenler mesaj verir sen iradenle tedbir alırsın. Bilmeyenler de tedbir alamadan hüsran yaşıyor
+1 yılŞu burç saçmalığından gına geldi artık. İnanan kızlara ğ. zekalı gözüyle bakıyorum artık 🤨
10 Yorumla
+1 yılŞunu öğrenin hoşsikler. Yükselen burcu ay burcu denen bişey var. En önemlisi doğum haritası var. Karaktere mizaca nasıl ilişki anlayışına sahip olduğuna kadar etkiler
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKardeşim başak burcu titizlikle alakası yok, 7.5 milyar insanı 12 tane burca göre mi gruplandıracağız çok saçma shsusuhdnxi
00 YorumlaBu burçların özelliklerini çok tiiye aldılar instagramdaki içerik üreticiler. Herkes onlardan görerek balık duygusal, başak titiz, yay gezgin gibi tabular oluşturdu. Burçlara inanmayan biri olarak saçma buluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO burca göre insan tanımı yapanların ağzına havada süzüle süzüle döne döne gelip tekme atmak istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kardesim basak burcu evi b*ok götürüyor. Neresi temiz bu basak burclarinin anlamiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen de Başak burcuyum titiz değilim ama takıntılıyım hemde aşırı bir işi yapmaya başlarsam en ince detayına kadar incelerim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır değilsin yükselen ve ay burcum da etkiliyor de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekki yukselenin etkiliyor seni.. ama tanidigim butun basaklar temiz titiz takintili psiko
00 YorumlaBende başak burcuyum temizlik hariç herşeye takıntılıyım ama bazen diyorum ki keşke temizlik olsaydı tek takıntım
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Başak burcu olduğumdan herkes bana titizsindir diyor ama değilim. Burcumdan dolayı titiz mi olmak zorundayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler